סיכום ש

ShadowDweller

New member
חחחחחחחחחחח!!../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

גמרנים :] דו האסט איינשונן הינטן XD הרגת אותי הרגע. זה משעשע אותי המשפט הזה
אוהבת אותך.

vered151

New member
שבוע טוב! =]

- שיר השבוע: חולמת - היהודים, the used - i caught fire
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ג'נה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כועסת, לא נכנעת, מוותרת, משתכנעת, נעלבת, כמו ילדה קטנה. מדמיימת, עפה לי מכאן, מרחפת, על ענן לבן. עד לנצח עד לקצה הזמן." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "יכול להיות שצהל מעדיף את הגיבורים שלו מתים" מתוך 'אם יש גן עדן'. פשוט בכיתי בגללו..=\ - דבר שהשגתם השבוע: 96 ו-100במטמתיקה =] - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: מנילה! שיבררר!
הטסט מרגיש קרוב..
- משהו שהרס את השבוע: חולה =\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לקלף שפתיים זה לא בריא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

עוף מפה

New member
-ללא כותרת-

- שיר השבוע: תמיד יחכו לך - אלבום השבוע: הבנות נחמה - האדם שעשה לכם את השבוע: שניקוואה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האלימות היא כירסום יסודות הדמוקרטיה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כנ"ל - דבר שהשגתם השבוע: שומן - מאכל השבוע: שיפודי פרגיות? - משהו שעשה לכם את השבוע: ים :) - משהו שהרס את השבוע: כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שהאלימות היא כרסום יסודות המוקרטיה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל המתפלנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסיים את העבודות גמר (כן אה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שניקוואה תמונה- סתם משהו.

../images/Emo41.gifבאיחור אופנתי ../images/Emo3.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: שנים של שלמה ארצי >< - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר וחצילוווווווש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "לציטוטי השבוע!
" אני לא באמת זוכרת תמשפטים >< דבר שהשגתם השבוע: - מצלמה חדשה!11 מאכל השבוע: - פלאפל משהו שעשה לכם את השבוע: - ה-כל! הוצאתי ת.ז, שופינג עם אמא, קניתי לי מצלמה חדשה! היום רבין במושב שהיה מעולה, הטקס פתיש, והיומולדת המטורפת לנועם ואביה בעמק חפר אתמול :) משהו שהרס את השבוע: - כלום מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבויה שה שה שבויה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - להתחיל לעבוד על החג"מ
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל כסף שמגיע לי מכל מיני אנשים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: תמונה: קופות!
:)

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאני

שיר השבוע:
big girl you are beautiful אלבום השבוע:
לא יודעת איך קוראים אבל של MIKA האדם שעשה לכם את השבוע:
לא נזכיר שמות חח משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לו רק היית קצת פחות המורה שלי לו רק היית קצת יותר נערה שלי הייתי מראה לך מיהו הילד הכי מפותח בכיתה. (אני מורה מחליפה בבצפר!!! חחח) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"וואי את ילדה קשה!!" - דבר שהשגתם השבוע:
השגתי??....אמממ כלום בעיקר - מאכל השבוע:
מרציפן ועוד איזה ממתק תורכי כזה =] כה אני תורכיה חחח - משהו שעשה לכם את השבוע:
מצאתי עבודה =] - משהו שהרס את השבוע:
אני לא הולכת להרוויח הרבה מהעבודה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
יהיה פאנן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שהכל יתבהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לא מזכירה שמות
סתם: - תמונה:
אמממ בקשע =] מסמינר פתיחה

למעלה