סיכום ש

סיכום ש../images/Emo40.gif../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

מסכמת.....

-שיר השבוע: עורי עור- אביב גפן - אלבום השבוע: No Doubt- Greatest Hits 1992-2003 - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ....אין אחד..... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ולפתע נותרתי לבד, כי הלכת ומאום לא אמרת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): במצב כפית, אל תאשימו אותי..."חניתה, זה לא חור, אלא נקודת אור!" - דבר שהשגתם השבוע: חולצה סגולה (שהייתה אפורה ונצבעה בכביסה) - מאכל השבוע: פסטה ברוטב שמנת...... - משהו שעשה לכם את השבוע: הצגנו משהו לכיתות ז', ולא למדתי כל השבוע.... - משהו שהרס את השבוע: המד"בית שלנו. האין מד"בית שלנו, ליתר דיוק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: Life Sucks! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערמה של מבחנים (נו כבר....תעברו!), יציאה לחפירות ארכאולוגיות..... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחנים. לא להכישל בהם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין אחד.

מסכמשת../images/Emo113.gif

- שיר השבוע:The Good Left Undone של Rise Against - אלבום השבוע:The Sufferer And The Witness - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה איתי אתמול בתל אביב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) " אנחנו זיין אנושי!!" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:הפנקייקים שסוק [טל מאפק] הכינה לי כי אפק זה פנקייק טוב - משהו שעשה לכם את השבוע: תל אביב אתמול - משהו שהרס את השבוע: הכפיות טובה וחוסר הערכה של החברת נעורים בקיבוץ שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שג'ופרון יבוא בסוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'ופרון סתם: - תמונה: אני ורותם הסמל מין!

ראש גזר

New member
למה לטרוח אם אפשר להעתיק מהקומונה:

- שיר השבוע: Children Of Bodom - Lake Bodom - אלבום השבוע:Dream Theater - Train Of Thought - האדם שעשה לכם את השבוע: שירלי הרכזת של גזר לשעבר... כזאת מתוקה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "God must hate me" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עדי, את קמיקזית?" - דבר שהשגתם השבוע: מירגנה. - מאכל השבוע: הלב. - משהו שעשה לכם את השבוע: היציאות של סאפ. - משהו שהרס את השבוע: פתי"ש מועצתי וחג מעלות שיהיה מחר... אני חוזה את העתיד. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: למה הצופים יכולים להיות מסודרים, ממושמעים, מאורגנים, מתוקתקים... ורק אני צריך לצרוח על החניכים שלי שיהיו בשקט?!?!?!?!?! זאת כבר הפעם השניה החודש שאני צרוד, אנשים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתה!! ישששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל החניכים שלי יתפגרו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ההיא מהחלומות שלי. סתם: - תמונה: אמממ עדי... יש סיכוי כזה שאת שולחת לי את התמונה שבה עשיתי לתום שק קמח?

היי היי להרגע עם הדיבור!

הבנתי שהחניכים שלך מעצבנים אותך, ואתה לא המדריך היחיד שקיים שיש לו חניכים בעייתיים. אבל אל תתבטא ככה, לא לידי>< אתה לא חייב לצעוק על החניכים שלך, זו בדיוק הטעות שלך. [שאגב, יש להם פוטנציאל אדיר] אם אתה רוצה להמשיך לדבר על הנושא אתה מוזמן לפנות אליי

ראש גזר

New member
נשמה אני התכוונתי ליציאות במובן החיובי

כי יש לך יציאות מצחיקות כאלו לפעמים...

ראש גזר

New member
אלא אם כן התכוונת לזה עם הצופים...

ואז זה רק מתוך תסכול... בדר"כ אני לא אצרח על החניכים שלי... אבל אני לא יכול לשתוק כשהחניכים שלי עושים משהו שיפגע באנשים אחרים... אם רק הם מפסידים מזה כמו נגיד פעולה אז מצדי ההפסד כולו שלהם... אבל בזה עם המתנפחים אני לא יכול להרשות להם להתפרע...

dudkit

New member
../images/Emo42.gif סיכום שבועע =]=]

-שיר השבוע: מממ.. סקאדי דאסנט נוו, אקונה מטטה ו- no promiss -אלבום השבוע: אין.. -האדם שעשה לכם את השבוע: בר :) -משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i feel nice.. -משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בר רוצה לעשות איתי פורנו במגרש!? [חח אל תנסו להבין ><] -דבר שהשגתם השבוע: השגתי את שם השיר (ואז את הקליפ)של שיר שבכיתי ממנו בגיל 4 של מייקל ג'קסון! חח XD -מאכל השבוע: קוסקוס :p -משהו שעשה לכם את השבוע: אח שלי בא ליום וטיפה הביתה..!! :) -משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי למפגש כדי להיות בפעולה ראשונה שהגיעו אלייה רק 4 ילדים ><".. -מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני גרועה בכדורסל! ואקונה מטטה זה שיר מחרפן ביותר!! P: השבוע שבפתח: -משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא עולה לי משו.. =| -משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כוכב נופל ענקקק כמו שהיה לפני כמה זמן D:!!! חח סתם.. אינלי מושג.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רות >< סתם: -תמונה: חח אחרי חג המעלות ><

דורד

New member
מסכמש... וואי לא עשיתי את זה הרבה זמן...

- שיר השבוע: sway - אלבום השבוע: הפלייליסט שלי באייפוד - האדם שעשה לכם את השבוע: אריאלי הבנזו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יום ראשון חרא, יום שני חרא, גם שלישי הוא חרא, יום ד', יום ה', יום ו' הם חרא, גם יום ז' חרא!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " 'וואט דו יו מין?' ובעברית: 'מה את סקס?' " - דבר שהשגתם השבוע: שלב 16 בסופה פלקס - מאכל השבוע: סושי בBENTO - משהו שעשה לכם את השבוע: שייקה בסלקום - משהו שהרס את השבוע: אריאלי הבנזובנזו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנסו לחשוב כמו "דוד הכיטוב", תמיד למצוא את הצד הטוב, גם אם הוא לא נראה טוב מלכתחילה, וגם אם הוא לא טוב רק לכם... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את העבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להחליף משהו במשהו אחר, ואני לא יכול לפרט כאן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישל סתם: - תמונה:

יאללה נו, מלאנתה זמן לא עניתי על כזה

- שיר השבוע: אממ ככה מפנקים -אינפקציה - אלבום השבוע: ככה מפנקים - אינפקציה - האדם שעשה לכם את השבוע: שנינינינינינייייייייייייייי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאבאלי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): [עדן ברוגע] "נוי תעבור לשבת ליד בר." "לא רוצה!" "מי שואל אותך בכלל?@?!?!?&^%$#!!!!1111" - דבר שהשגתם השבוע: או אה - מאכל השבוע: קוקיז שוקולד
- משהו שעשה לכם את השבוע: די נו - משהו שהרס את השבוע: לימודיםםם דיםםם דיםםם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ענת וקסמן מלכה בלתי מעורערת. אה כן ופתחיה מרימה את כל המועצה על הרגליים!!1 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חגמושבי מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאדעת אללה פתחיהההההההה

יבח

New member
D:

- שיר השבוע: ^^ לא יודעת את השם>< - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ציףציף - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ^^ לודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דו האסט איינשונן הינטן><>< - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: חחחחחחחח לא יודעת..מה שבטוח לא האוכל בחדר אוכל של בצפר>< - משהו שעשה לכם את השבוע: הגרמנים
- משהו שהרס את השבוע: שאין גדנ"ע
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שביתה. זה רע. זבלים
תפסיקו לשבות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גרמנים!:] [אנלא מאמינה שאני אומרת את זה] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתימשך השביתה^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין לי שמץ

למעלה