סיכום שנת 2003

סיכום שנת 2003

אני יודע שזה קצת באיחור, ושזה קצת שאול מהפורום האלטרנטיבי השכן, וששם ההשקעה בנידון הייתה ממש גדולה, אבל בואו ננסה את זה על כל פנים. כאן תכתבו על אלבומי הפרוג שיצאו השנה שאהבתם או שלא אהבתם, על אירועים חשובים בזירת הפרוג הישראלית והעולמית, וכל מה שעולה ברוחכם שרלבנטי לשרשור זה.

מורנא007

New member
Kaipa - Key Holder

פנטסיה עליזה, רוק מתקדם שמח. בסיגנון שמזכיר את ג'נסיס ודי אופיני לקייפה, נוטה במקצת לרוק מתכתי. אלבום נחמד, אבל לא הייתי בוחר בו לאלבום השנה.

סבבה

אז מה עוד היה לנו, מלבד החדש של דרים, שהיה מאכזב ברמות? אני אישית ביליתי את השנה הזאת ואת הקודמת לה בעיקר בהתעדכנות לגבי כל הפרוג שיצא לפני זמנים מרובים, כך שאני לא כל כך מעודכן לגבי מה שקורה בסצנה הנוכחית. במקומית היו לנו מבחר של אירועי פרוג, מערבי דרים לערב זאפה, השמעת בכורה של סימפוזיון, האלבום הקרב ובא של אבק (למרות שזה בעצם בשנה הבאה), וכמובן, הקאמבק המזהיר של אגרול. בסה"כ, הייתה שנה לא רעה כל כך, מלבד העובדה שערבי הפרוג שהיו במגמת נסיקה בסופו של דבר התרסקו, וכעת בונים מחדש על גבי ההריסות.

מורנא007

New member
שני אלבומים של Murder by Death

Split with Volta Do Mar ו- Who Will Survive and What Will Be Left of Them? אני עדיין לא בטוח שמדובר בפרוג, Like the Exorcist but More Breakdancing - לדעתי פרוג אבל הוא מ- 2002.

הגיע באמת הזמן שאני אחקור את הלהקה

הזאת שאתה מדבר עליה כל הזמן... ניתן להורדה מהאתר?

מורנא007

New member
Djam Karet - אלבום חדש

A Night For Baku לא שמעתי את האלבום כולו, רק קטעים שפורסמו באינטרנט. התרשמות ראשונית - חיובית. יש שם קטע שנקרא מלך הפאלפל, RIO מזרחי עם קצב טוב

חחחחח

שכחתי כמובן את אירוע הפרוג החשוב של השנה... זכייתה של נינט בתחרות כוכב נולד. הקונטרהפונקטים בעיבוד שלה ושל להקת הליווי המצויינת ל"מי אמר לך את מוזרה אישה בחלומות שלך קח אותי" של היהודים זה פשוט פסגת פרוג!

מורנא007

New member
וואלה נראה לי שכמעט כל להקה

(חוץ מג'נסיס) הוציאה אלבום חדש השנה. ספוק'ס בירד Spock's Beard שם האלבום Feel Euphoria ארסנובה ARSNOVA - Biogenesis

וואלה

לא יצא לי לשמוע את Spock's Beard החדש ללא ניל מורס. זה שווה משהו, בכלל? למרות שאת ניל מורס אני לא ממש מחבב, יותר מדי קיטש, אבל הוא גם זה שהביא את רוב הפרוג ללהקה, לא?

למעלה