סיכום שנתי

queen helen

New member
סיכום שנתי

חשבתם ששכחתי?

אז איך עברה לכם השנה האחרונה?

שרשרו שיר שמסכם את השנה.

נרו2

New member
יש לי יום הולדת עוד 7 שעות!!

כן, כן, נולדתי בראשון לינואר...

אין לי שיר שמסכם את השנה או שיר יום הולדת אבל....

יום הולדת שמח לי!!!!!!

ולישו...

מזל טוב!!

המון מזל טוב, עד 120 כ-20
והעיקר שהשנים הבאות יעברו עלייך בצורה הכי טובה שיש

שתגדל ותצמח ותמשיך להתקדם ולהתפתח!
שתהיה מאושר ותמצא את דרכך בעולם!

וישוע אכן נולד ב-25.12... אבל קרוב

סיכום שנתי?!

סבבה, וואלה האמת שחשבתי פעם שאולי עדיף לעשות סיכום חודשי במקום שבועי
ועכשיו באת עם הסיכום שנתי הזה לגמרי..

השנה בעיקר התרכזה במצבי הבריאותי(בטח שמתם לב...
) והיו הרבה עליות ומורדות בכל תחום כמעט. אבל התחום הבריאותי תפס אצלי מקום מאוד נכבד, היו תקופות שהרגשתי יותר טוב והיו תקופות שהייתי דאון לגמרי(סימפטומים למינהם שהחריפו) אבל בכללי אני לא לוקחת קשה כי אלה הם החיים והבנתי שלא ממש ניתן לשנות משהו.

היו כמה פרידות שתפסו מקום גם הן, אם זה בפאן האישי ואם זה בפאן המשפחתי, אבא עזב. בן זוג....זה עדיין לא נגמר, הסאגה ממשיכה, אממ נאלצתי פעם ראשונה בחיי באמת להתמודד "לבד" כלומר זה מצב לא קל אבל איכשהו הצלחתי לשרוד אותו, אבל עדיין זה לא קל.

השנה שחלפה מלמדת אותי בעיקר שאסור לפגוע באחרים, אסור לפספס דברים שקורים. אסור לתת לאנשים שחשובים לך ללכת, אסור לוותר. אסור להתייאש, ובעיקר אסור לזלזל באחרים לא משנה כמה הם גרמו לך רע, תלמד לוותר. למדתי ואני מקווה ליישם את זה כלומר אני סוג של מנסה ליישם חלק מזה, מקווה להצליח.

השנה הזו זילזלתי בעצמי(למרות שהייתי פופלארית בכל מיני פלטפורמות) עדיין הזנחתי את עצמי בעיקר מבחינה תזונתית, אכלתי מה שבא לי(בעיקר מתוק
) ולא חישבנתי את התוצאות שיגיעו בהמשך. והשנה אני מאוד מקווה לנסות, להצליח להתעלות מעל זה קצת יותר. להשתדל קצת יותר. ובעיקר לקוות שהתוצאות בפעם הבאה יעלו בי חיוך ולא יגרמו לי לבכות.

השנה עברתי לבית אחר/חדש. זה היה קצת מוזר בהתחלה, בכל זאת פתאום להיות לבד. לגמרי, אבל מלית ברירה הצלחתי להתגבר ותיחזקתי את עצמי, וזה עובד. לא רע אבל עובד, אני רוצה שהשנה אני אצליח לעבור את המעבר שמצפה לי בהצלחה. לא לפשל. לא לפחד, ובעיקר ממ להתמיד ולהצליח להחזיק את עצמי מעל פני המים בלי להשבר......

השנה הזו הייתי מגדירה אותה חופשי כגרועה, זה נתון שלא ניתן לשנות, אבל ...תמיד צריך לקוות שאולי יהיה יותר טוב בשנה הבאה. אני באמת חושבת שאולי לא יהיה הבדל רציני אבל אולי יהיו דברים בצורה קצת יותר טובה, לא בטוח. נראה,

השנה הזו גם עברתי שינוי מאוד גדול. נפתחתי יותר, הצלחתי להפתח לאחרים יותר. לא לפחד, לא לפחד מימה שאחרים יחשבו עליי. גם השנה הצלחתי לאהוב את עצמי יותר ויותר, פעם פשוט שנאתי את עצמי בצורה נוראית........הייתי בדימוי שאני חרא של בנאדם. לא שווה כלום, לא יפה, ................זה גורם לי לבכות..אני פאקינג השנה אהיה בת 21......20 שנה חייתי בתחושה שאני בנאדם נוראי, ומכל המשתמע מכך, אז השנה הזו היא שנה שעברתי בה מליון דברים לרע ולטוב. ובעיקר בתחום הבין אישי.....עברתי שינוי עצום, אני בעיקר עברתי את זה כי הייתי בחברת אנשים שסוף כל סוף האמינו בי. והפורום הזה הוא חלק מכל השינוי הזה. למרות שעברתי פה מליון דברים רעים וטובים. אבל עדיין השינוי צמח מפה. הכרתי אנשים מפה, שתרמו לשינוי(לטובה) אז...השנה שלי מוקדשת בעיקר לשינוי העצמי שעברתי ואני מקווה שאצליח לשמר אותו לאורך זמן.

השנה נחשפתי לסגנונות של מוזיקה שונים לגמרי מימה שאני רגילה לשמוע בדר"כ. וזה עשה לי טוב, כן אפשר להגיד שאני השתנתי לטובה, הלכתי למחוזות רחוקים מאוד. אבל אני שמחה על כך. ושלמה עם כך,

באופן כללי חפרתי מאוד(נו, סיכום שנתי..
) אבל אני מסכמת את השנה שלי כשנה של שינוי צמיחה(לטוב ולרע) ובעיקר ..אממ גילויים על עצמי שלא ידעתי לפני,

שיר....אויי נו איזה שיר יכול לסכם לי את השנה....טוב מצאתי אחד
http://www.youtube.com/watch?v=U1S5kM8nMLY

ותמונה שמשקפת לי כמה השתנתי השנה(משמאל לפני שנה ומימין השבוע)

queen helen

New member
אחלה תמונות!

איזה כיף שעזרנו לך השנה...

מה רע בסיכום שבועי?
כל עוד יש הענות (ונכון לעכשיו יש), אני לא רואה סיבה להפסיק.
אולי אפשר להוסיף משהו אחר כל חודש, לוקחת על עצמך את הפרוייקט?

תודה..לא האמת זה סתם קפץ לי לראש

אני לא אומרת שצריך לבטל סיכום שבועי, הוא נהדר לדעתי.

להוסיף משהו אחר כל חודש? סבבה.. אני תמיד בעד רעיונות תנו לי ואעשה

ובהחלט הפורום ויושביו אחראים לחלק גדול מהשינוי שעברתי השנה!!

נשמע שהיתה לך שנה עשירה ביותר..

להשתנות ולצמוח נראה לי תמיד דבר חיובי.
זה החלק הטוב כשעוברים דברים רעים - שלרוב, אם יודעים איך, צומחים מהם.

שמחה לשמוע שהפורום תרם לך.

מקווה שתמשיכי בדרכך.

הייתי בטוחה שאלו שתי נשים שונות בתמונות...
תרגישי טוב ותהיה בריאה!

ושיר מהמם! אני ממש אוהבת אותו! (למרות שהקול של שלמה ארצי כאן לא משהו...)

תודה!

ואכן אני לא נוהגת להחשף לרוב אבל חלק מהשינוי שעברתי זה גם ללמוד להחשף כשצריך, ולא לפחד.

ובאמת התמונות האלה מזכירות לי כמה השתנתי באופי וגם בחיצוניות(רזיתי, חליתי, הפכתי השנה רשמית אנמית וכד') אז היה חשוב לי שזה יהיה חלק מהסיכום שנתי.

השיר? אחד הטובים שיש והוא איכשהו מצליח לתאר את השנה שעברה עליי

ברומבית

New member
אני ארחיב ממשהו תמציתי שכתבתי בפורום אחר

הייתי בכל מיני טיפולים שונים ומשונים (טוב, לא כל כך הרבה בעצם), שלא כל כך עזרו.

בתחילת השנה עבדתי עם אמא, ובסוף העבודה נכנסתי למשבר ותהיות קיומיות על "דרכי בחיים". כשהתאוששתי הוצאתי מזה החלטה על מית אני אחליט על הלימודים, והתנדבות שבפועל היתה קצרה.

אח"כ עבדתי בעבודות כלליות (מאוד כלליות), קצת פה ושם.

שוב התעסקתי בלקנא באנשים שבוכים משירים, וכל מיני דברים בסגנון...
כרגע זה עבר לי, אבל אני מרגישה שזה עוד שם וזה יחזור... ואין לי כוח להתמודד עם זה עכשיו, אולי כשזה יעלה שוב אני אכין "דפי מחשבות" כמו עם חרדות.

הייתי בכמה וכמה מפגשי פורום(ים), טובים יותר וטובים פחות.

ושמעתי המון שירים יפים ואכלתי המון אוכל טעים

וביליתי "זמן איכות" עם אחותי המהממת :)

--
אין לי שיר שמסכם את השנה. יש לי להקות שהתלהבתי מהן במיוחד השנה: A Perfect Circle , Pain of Salvation

ונמשכה קצת משנה שעברה ההתלהבות מ-The Gathering

ברומבית

New member
תוספות

טיול חביב בארה"ב ("רק" חביב והוא היה הכי טוב
)
ואולימפיאדה שאיכשהו ממש השתגעתי עליה

alphac

New member
טיול לארה"ב זה בהחלט לא תוספת

זו המנה העיקרית!
ברכות על ההחלטה להתחיל דרך חדשה בלימודים, אשמח אם תעדכני :)

alphac

New member
כי זה כמו לומר

"רק" ארה"ב או "רק" סלט עגבניות שרי חלומי עם גבינה בולגרית מרוסקת ורצועות פלפל אדום מפוזרות
!DOESNT MAKE SENSE

למעלה