סיכום שנתי!!!

Ayelet 363

New member
גם צרפתית וגם גיטרה זה מגניב ../images/Emo8.gif

לא שאני יודעת משהו מהם, אבל אני חושבת שזה מגניב.

קראתי את התשובות של כולם../images/Emo178.gif

יש בכמה קטגוריות כמה תשובות, ואני מקווה שאני לא אשכח כלום
שם: שהם גיל: 24 מקום מגורים: בנימינה עיסוק בחיים: Teaching שלושה תחביבים עיקריים: מוזיקה, לקרוא/לכתוב/לצייר, לצאת עם חברים בזמני הפנוי אני הכי אוהב/ת ל...הדברים שכתובים למעלה+לראות סדרות הדבר הכי מרגש שקרה לכם השנה: מממ שטסתי להונג קונג וסין האירוע הכי משמעותי שהיה לכם השנה: שהכלבה שלנו מתה
האדם הכי מעניין שפגשת השנה: לא עולה לי... הדבר הכי מגניב שרכשת/הורדת השנה: דיסקים וספרים שאני אוהב המתנה הכי מגניבה שקיבלת השנה הדיוידי של אחד העם
אלבום השנה: האוסף של רובי/מארק סלינג/אלי גולדינג/הדיסקים של GLEE שיר השנה: כנראה ש-Love the way u lie זמר/ת השנה: רובי/ריהאנה סדרת השנה: גלי, יומני הערפד, BB, האנטומיה של גריי, הישרדות 20, האח הגדול 2, כוכב נולד 8, היפה והחנון דמות מסדרה שהכי אהבתם השנה: פאק
סו ובריטני מגלי, כריסטינה ומירנדה מהאנטומיה שחקנ/ית הקולנוע של השנה: בראד פיט שחקנ/ית הטלוויזיה של השנה: מארק סלינג, ג'יין לינץ', הת'ר מוריס, ואלה שמשחקות את כריסטינה ומירנדה מהאנטומיה הסרט הכי טוב שראיתם השנה: התחלה, אשתו של הנוסע בזמן, דמדומים 3, סטפ אפ 3, פעם הייתי הספר הכי טוב שקראתם השנה:אשתו של הנוסע בזמן, בתו של שומר הזיכרון, בשבילה גיבורים עפים, דמדומים 4, משחקי הרעב, 19 דקות, אבן הדמעות, ועוד כמה ספרים של הרלן קובן האדם שהכי הייתם רוצים להתנשק איתו בחצות? מוריה יודעת, ויש כמה
אבל גם לא הייתי מתנגד להתנשק עם מוריה
החלטה חשובה שקיבלת ביחס לשנה החדשה: לסיים דברים שאני דוחה כבר מלא זמן! דבר אחד שכבר מתוכנן לשנה הבאה: מוטו שילווה אתכם בשנה הבאה: לצפות לגרוע ביותר ולקוות לטוב תמונה: מי שהכי עשה לי את השנה
שנה מדהימה חברים

ואגב חלמתי אתמול על יומני הערפד../images/Emo6.gif

מתי יגיע האנטומיה של גריי

riktal

New member
קודם כל

מצטערת על הכלבה
- אני יודעת כמה זה קשה לאבד בעל חיים (עברתי את זה יותר מדי פעמים
) שנית - בן אדם - תתחיל לכתוב את החלומות שלך כי הם ממש מגניבים! אני בכלל לא חולמת, בגלל שאני קמה מאוד מוקדם בבוקר, לפני הזמן שחולמים - אדם חולם בין 5 ל-7 (אם אני לא טועה) ובשעות הללו אני כבר באמצע היום שלי
. לפעמים בסוף השבוע יוצא לי לחלום חלום קטן, אבל גם זה כמעט שלא קורה..

Ayelet 363

New member
חח... גם אני חלמתי על זה לא מזמן, נדמה לי

וסטפן
היה שם (אבל אני חושבת שגם בחלום זו הייתה סדרה ולא יותר מזה). אפשר לשמוע, בבקשה, פירוט על החלום (הייתי מפרטת על שלי, אבל מה שכתבתי זה כל מה שזכור לי)?

נראה לי כבר כתבתי פה פעם

שאני משום מה זוכר את החלום באותו רגע שאני קם ממש לפרטי פרטים, ואז ככל שעובר הזמן אני שוכח עוד ועוד. נראלי זה עוזר לי להתגבר על חלומות שהם טובים מדי
אני ברצינות אומר לך שהיו לי יותר מדי פעמים שהחלומות נראו לי כ"כ אמיתיים שהייתי בטוח שהם קרו. סתם דוג' אם נגיד הייתי רב עם מישהו ואז הייתי חולם שהשלמנו, אז למחרת כשהייתי רואה אותו היה לוקח לי כמה דקות להבין למה אנחנו לא מדברים (כי בראש שלי אני בטוח שכבר השלמנו חחח) הזוי אני יודע, זה מה יש

X יו יו S

New member
../images/Emo6.gifכולנו יודעים עם מי

עם נוח
אני הייתי רוצה לתן
לקרל (קראש ילדות והוא עדיין נראה נהדר
)

בגלל זה אמרתי שיש כמה (חוץ מפאק)-

שכן שלי- שהוא מבחינתי הגרסא הישראלית של פאק, עידן חביב בראד פיט טאק ווטקינס (הוא משחק את בוב בעקרות בית נואשות) רובי וויליאמס רון שחר עידו רוזנבלום ויש עוד מלא, וזה ממש על קצה המזלג
גם קרל בא בחשבון חחח

בחיי!

עזבי יש לי טעם מוזר אש, חבל לנסות להבין
את יכולה אפילו לראות שכתבתי הסבר על זה לרויטל בשרשור סיכום שפתחתי... חוץ מזה שהוא גיי במציאות אז בכלל

X יו יו S

New member
אוקי גם לי הוא היה נראה

עד שראיתי אותו בהמנטליסט ואז גם נהיו לי ספקות וגם אני לא יודעת עד כמה זה ברור לפי דמות כי נגיד במשפחה מודרנית דווקא זה שנראה הכי הומו (מזוג ההומאים) הוא לא ושני שלא נראה הוא כן אגב אני לא אוהבת שהומאים משחקים הומאים

פשוט יש להומואים ראדר

שהם יכולים לזהות הומואים אחרים ואצלי הוא חזק במיוחד
ולמה את לא אוהבת? לי זה קצת מפריע שבהרבה מקומות אוהבים לעשות את ההומואים נשיים, ובגלל זה גם אהבתי שטאק ובכלל הדמות של בוב יחסית גברית...

X יו יו S

New member
לא יודעת איך להסביר

אבל זה כמו קטע שעושים עליהם על אושרי כהן שמשחק חייל כשהוא לא שירת בצבא ולרוב אותם שחקנים מקבלי רק תפקידים של הומאים

בכל מקרה אני בטח לא אתנגד

כשסטרייטים כמו יהודה לוי ורן דנקר משחקים הומואים

אין לך טעם מוזר אש

כי אם לך יש טעם מוזר אש אז זה אומר שלי יש טעם מוזר אש כי איכשהו ברוב המקרים (בדרך כלל אלה שהם לא בלונדינים או סטפן מיומני הערפד) אנחנו די מתואמים

למעלה