סיכום... שנתי?

~מעתיקה ועורכת את החפירה מהבלוג~

השנה הזו נפתחה בדיוק בתקופת מעבר שכזו בשבילי, בדיוק סיימתי את הקורס, והגעתי למקום שבו אני משרתת כיום, אחד המקומות שאני חושבת שהכי מתאימים לי בצבא, נחמד לי, ומעניין, והאנשים נפלאים... אם כבר אנשים, אז מבחינה חברתית, קצת מוזר לסכם את השנה הזו... היו בה המון שינויים, אם זה שינויים שקרו כתוצאה מסיום הבית ספר [ובהיבט הזה אני לא יכולה להיות מרוצה יותר, נשארתי בקשר עם האנשים שאהבתי מהבית ספר, וכל האלו שלא, אז לא
], סיום הקורס [וגם בהיבט הזה אני דיי מרוצה, לאור העובדה שכולנו הגענו לאותו מקום, זה הקל ממש על שמירת הקשר] והגעה למקום חדש [שהאנשים שם מדהימים], "ריבים ותככים" וגילויים על אנשים שלא בהכרח היה כיף לגלות [שקצת העיבו, כמובן]. בסה"כ הכרתי המון אנשים חדשים, הצלחתי לשמור על קשר עם אנשים "ישנים", אבל מצד שני היו גם קשרים שקצת נהרסו לי, אחד מהם זה בן בליעל [בהתחלה לא הייתי בטוחה אם לרשום את זה או לא, אבל זין:p] שהתברר כזבלון לא קטן והצליח כנראה גם קצת להרוס קשר שלי עם ידיד אחר... עשיתי המון דברים "מרגשים" השנה, נסעתי לכל מיני מקומות, ראיתי מלא סרטים, הייתי בכל מיני הופעות, וזה מצחיק, כמה לומדים להעריך כל יציאה פתאום... אני לא אפרט פה הכל, וכל יציאה וכל דבר קטן, אבל זה הייתה אחלה שנה מבחינת "בילויים" וכאלה. אמממ... מבחינת "בנים" וכאלה, היה את משה\ההוא מהרכבת, שלא מזמן גם החליט לחזור להתקשר, אבל כנראה שהבין תרמז בסוף... והיה את בן בליעל, אם אפשר להחשיב אותו, ש... וול, צריך להכיר אותו כדי להבין
קיצר לא מלהיבP: וכמה קטנות לסיום? - חוסר שינה מטורף ומתמשך - כמה רגעי פדיחות זכורות לטובה ולרעהP: - רכבת ישראל זה הכי
- באקסטריט באק[!!] - גם לי יש פייסבוק |מתביישת| - דודו זר שולט:] - היה לי יומולדת נפלא... - נולדה לי בת דודה חמודה למדיי - הכרתי המון מוזיקה חדשה - קראתי מלא ספרים, באמת מלא, זה מדהים כמה זמן לקרוא יש עם כל הנסיעות רכבת האלה - אכלתי דברים טעימים וטעימים פחות - אני ואחי ממש התחלנו להיות סבבה, ולדבר וזה:p הוא התבגר קצת או משו.. - זה קצת מתקשר למה שרשמתי למעלה, אבל נו, הערכתי ממש מלא את האנשים שסביבי, שרובם מדהימים אחד אחד..:] - נראה לי שגם קצת השתנתי, הרבה אנשים אמרו לי את זה, נראה לי שלטובה.. נמאס לי ולא עולים לי עוד דברים... שנה טובה?:] [תגיבו אם קראתן?]

למעלה