שנת הצטיידות
השנה חזרתי לרכוש משחקים אחרי הפסקה של כמה שנים טובות, כולל די הרבה פרויקטים של קיקסטרטר.
אני די בטוח שנכנסתי לזה מאוחר מדי פספסתי כמה משחקים ממש טובים שם.
הסוכנים כבר הגיע, אז בהזדמנות ננסה לשחק אותו (אני חייב לקפוץ לגדי לרחובות לראות איך בונים קופסא)
הקבוצה שלי לא מאוד נלהבת לאמץ משחקים חדשים.
אני מאוד שמח שהתחלנו לשחק אגריקולה סוף סוף, זה כרגע המשחק הלוח הטוב ביותר ששיחקתי בחיי (מצטער על הבנאליות)
אבל מבחינתם אפשר היה לשחק סט. פטרסבורג עד סוף חיינו. סט פטרסבורג מעולה אבל כמה אפשר, דחיל רבאק?
השנה גיליתי את טירות בורגונדי, וזה מבחינתי משחק השנה. משחק מאוד מענג, ולא אכפת לי להפסיד.
גם נוטרה דם נפתח סוף סוף, היה כיף קליל ונעים.
אני מחכה שנפתח את הנסה טאוטוניקה, נראה מגניב.
משחק שלא מאוד אהבתי הוא זעמו של דרקולה, זה מרגיש יותר מדי כמו משחק תפקידים, אבל יכול להיות שזה מתאים לאחרים.
אירוע המשחקים של השנה היה סיבוב של קלפים נגד האנושות ב1:30 בלילה. אני לא זוכר מתי צחקתי ככה בשנים האחרונות.
אני לא חושב שהם יסכימו לשחק איתי שוב, אבל זה היה שווה. אני חושב לקנות את crabs adjust humidity
כרגע אנחנו משחקים רק את pathfinder acg. בהתחלה זה היה כיף אבל זה מאוד חוזר על עצמו.
זה לא מחליף חוויה של משחק תפקידים, ואין פה עומק אסטרטגי רב, אבל יש מתח מסוים.
ככל שנוקף הזמן, אני מרגיש שהתחביב הזה הוא פשוט הדרך המושלמת לבלות עם חברים. משחקי תפקידים אומנם יכולים להגיע לשיאים שמשחקי קופסא מתקשים לשחזר
אבל צריך בשביל זה שה"מ מאוד מוצלח ומשקיע ופשוט לאף אחד זמן כזה. אני חושב שהקושי העיקרי הוא לימוד החוקים לראשונה, הזיקנה כבר נותנת את אותותיה ולפעמים
פשוט אין כוח.
אני חושב שאם תחזור המסורת של מפגשי פורום/אגודה פעם בחודש או אפילו חודשיים זה יהיה שובר שיגרה מצוין מבחינתי, בייחוד אם זה יאפשר לי ללמוד בקלות חוקים
למשחקים שמעלים אבק, וגם להכיר את הדור החדש, מקוה שזה יסתדר. מעבר להחלפה המתמטית, אפשר לנסות גם החלפות או השאלות זמניות.
אני מאחל לכולם 2014 נפלאה, שתזכו בהרבה תחרויות בbgg, שכל משחקי הkickstarter שלכם יגיעו בזמן, ושתצליחו לשחק את המשחק הזה שלוקח 15 שעות.