סיכום שנה?

אני

שם: בן גיל: 18 מיקום: נס ציונה מספר כיתה: 7 דרכי התקשרות: [email protected] השאלות החודשיות- סיימת תיכון? לצערי מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי? כן תתגעגע לפורום? מאוד
מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? מחנה קיץ, משלחת ג'מבורי

Ana Lyn Newkirk

New member
אני

שם: צביקה גיל: 18.5 מיקום: רמה"ש מספר כיתה: 1, לשעבר דרכי התקשרות: מסן, פלאפון, אייסי, מקושרים השאלות החודשיות- סיימת תיכון? כן! מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי? כן... תתגעגע לפורום? ברור.. למרות שבכל מקרה, אני לא נוטש אותו (תסמין נתוש ז) מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? לצאת, לבלות... לנוח

Itay Simons

New member
../images/Emo7.gif

שם: איתי גיל: 18 מיקום: ר"ג מספר כיתה: 9
דרכי התקשרות: בפרטים שלי השאלות החודשיות- סיימת תיכון? לא!!!!!!!!!!! זה לא נגמר!!!!!!!!!!
מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי? כן =[ תתגעגע לפורום? כן!
מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? אנערף...לעבוד, לישון, לנסוע :p וכמובן- תמונה!!!!!

degorker

New member
אני..

שם: אלירן גיל: 18 ו3.. מיקום: גן יבנה מספר כיתה: 4 [טכ"מ] דרכי התקשרות: 255-458-100 השאלות החודשיות- סיימת תיכון? כן... מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי? מפחד? לא נראהלי....עכשיו לאט לאט מתחילה ההתרגשות.. תתגעגע לפורום? לאדע..הפורום הראשון שבאמת רשמתי בו..ואז מה אם זה היה 3 הודעות בחודש
מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? אילת, כנרת, להתנדב, עוד להתנדב.. ולהנות

גם אני../images/Emo7.gif

שם: רעות גיל:17 וחצי מיקום:קרית אתא מספר כיתה: 5 דרכי התקשרות:מסרים השאלות החודשיות- סיימת תיכון?כןןןןןןןןןןןןןןן מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי?מאוד תתגעגע לפורום?
מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? לא דעת כרגע... אבל יש הרבה זמן...

Good 2b Me

New member
אניאניאני../images/Emo175.gif

שם: ורד גיל: 17 ועשרה חודשים מיקום: קרית גת מספר כיתה: בהתחשב בעובדה שהייתה לנו רק כיתה אחת בשכבה אז 1.. דרכי התקשרות: [email protected] 208023268 השאלות החודשיות- סיימת תיכון
אפורצ'נטלי אינדיד
מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי
מאוד
תתגעגע לפורום
המון
מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות
לעבוד ולהנות הרבה.. תמונה

דללה

New member
../images/Emo12.gif מה??

:| לא ידעתי שאני הורסת משהו
אם צריך, אני יכולה למחוק

iti4

New member
בפעם האחרונה בהחלט!

שם:איתי דרור גיל: 17 ושמונה חודשים ו29 יום... מיקום: בבית, במחשב, בגן יבנה העיר הקטנה שלנו,ישראל.... מספר כיתה: י"ב 3-ביוטכנולוגיה דרכי התקשרות: 338627231 איי סי קיו... 0544476574 אני ישמח לדבר איתכם... השאלות החודשיות- סיימת תיכון? כן... מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי? יש משהו אבל אני כבר רוצה שזה יבוא... תתגעגע לפורום? מאוד מאוד... מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? עבודה חברים.. מה לא? תמונה: אני ורע מהימים שעדיין היינו שביעסטים שמחכים בקוצר רוח לי"ב....

R e A

New member
איך אתה מעז לפרסם תמונות גרועות שלי../images/Emo122.gif

אני שונא אותה משום מה...

אני...

שם: דנה גיל:17וחצי מיקום: אשקלון מספר כיתה: יב5' (זהו...) דרכי התקשרות: מסר ומשם אייסי ומסן השאלות החודשיות- סיימת תיכון? כן מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי? אממ לא מפחדת להתגייס דווקא נורא רוצה אבל מפחדת מהתקופה שאשהה בבית לפני הגיוס תתגעגע לפורום? ברוררר מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות? אממ לא יודעת יש פווול זמן (8חודשים)

MORIYAE

New member
מה נגמר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifאיך נגמר../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif אמאאאאאאאאאאא...

שם:מוריה גיל:18 מיקום: מספר כיתה: דרכי התקשרות:מסרים השאלות החודשיות- סיימת תיכון?לייק דה
מפחד להתגייס/לעשות שירות לאומי?כן, יש בזה משו מפחיד.. תתגעגע לפורום?כן
מה את/ה מתכנן/ת לעשות בזמן שנותר לך עד הגיוס/שנת שירות?אנערף...

דללה

New member
../images/Emo41.gif שניה לפני שמורידים אותי מהניהול... ../images/Emo41.gif

רציתי להזכיר לכם שאני אוהבת אתכם ומקווה להמשיך ולראות אתכם גם בפורום "בין תיכון לצבא"

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לדללה על העבודה המדהימה שעשתה בפורום במהלך שנת הלימודים האחרונה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז. כמובן שנמשיך לראות אותה (ובתקווה שגם אתכם) בפורום בין תיכון לצבא.

למעלה