~~~~~סיכום שנה...מדריכים~~~~~

A G C T

New member
~~~~~סיכום שנה...מדריכים~~~~~

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> גיל השכבה שהדרכת--> פעולה אחת טובה במיוחד--> פעולה אחת רעה במיוחד--> פוצצת פעולה?--> הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> איך היה להדריך?--> איך המד"ב/ית?--> איך הגרעינר/ית?--> הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> האתר עזר לך במהלך השנה?-->

שנה דיי מחורבנת. אבל יאללה.

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ- סופר מדצית על
גיל השכבה שהדרכת- ה'. [שנה שנייה שלי איתם] ואת הפתטניקים בכמה מפגשי טרומפים
. פעולה אחת טובה במיוחד- פעולת סובלנות הייתה תותחית. וגם פעולת פיצה P: חמודים שלי. והמכירות המטורפות שעשינו כדי להשיג כסף לחנוכה! מכירת עוגות עם תחפושות משעשעות
ומכירת תפוזים! פעולה אחת רעה במיוחד- פעולת דרמה. פשוט לא זרם... פוצצת פעולה?- יאפ הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?- לבד
איך היה להדריך?- שנה שעברה נהנתי הרבה יותר. אבל בעיקרון, היה המון רגעים כיפים ומספקים. איך המד"ב/ית?- אין חיה כזאת. איך הגרעינר/ית?- גם כזאת לא. הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?- לא. האתר עזר לך במהלך השנה?- האתר שלנו פחות. בעיקרון אתרים באינטרנט כן. ותמונה של הקבוצה הכי טובה בתנועה. [זתומרת... עם הכי הרבה פוטנציאל
] אבל זה מפסח שנה שעברה. מאז הצטרפו עוד שניים, מדריכה אחת הפסיקה... ופרש אחד.

a n a T O M y

New member
להלהלהלה

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מד"חית, מתפקדת כמדצ"ית גיל השכבה שהדרכת--> ו' פעולה אחת טובה במיוחד--> ט"ו בשבט,פצצת זמן פעולה אחת רעה במיוחד--> סובלנות פוצצת פעולה?--> 1 הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> בזוג איך היה להדריך?--> מעולה איך המד"ב/ית?--> מדהים :] איך הגרעינר/ית?--> מעולה :] הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> א ליטל ביט האתר עזר לך במהלך השנה?--> אכן ואין תמונה. יאללה לעבודה.

A M P

New member
היה חביב

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מד"ח גיל השכבה שהדרכת--> ג' פעולה אחת טובה במיוחד--> פעולת מי רוצה להיות מיליונר של יום ירושלים פעולה אחת רעה במיוחד--> פעולת מים פוצצת פעולה?--> הייתי קרוב אבל לא הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> בזוג איך היה להדריך?--> היה ממש כיףלמרות שלפעמים החניכים הם קרציות איך המד"ב/ית?--> סבבה איך הגרעינר/ית?--> אין הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> הצטרפתי לפניי יומיים האתר עזר לך במהלך השנה?--> כן

וואוו נגמרה עוד שנה ../images/Emo2.gif

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מדצית גיל השכבה שהדרכת--> ו' פעולה אחת טובה במיוחד--> זה לא היה בדיוק פעולה.. אבל מחנה פסח.. פעולה אחת רעה במיוחד--> פעולה שהסברנו להם על איך שהם הורסים לנו את הפעולות.. פוצצת פעולה?--> רוב הפעולות לא פוצצו.. לא זכורה לי אחת המיוחד.. הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> התחלתי לבד.. ואז הצטרף אליי מישהו.. איך היה להדריך?--> סבבה לגמריי.. איך המד"ב/ית?--> התחילה מדבית מעולה שמאוד התחברנו אחכ אחת שפחות אבל עכשיו סבבה.. איך הגרעינר/ית?--> אממ.. אני לא יגיב הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> הצטרפתי בחודשיים האחרונים אז לא ממש .. האתר עזר לך במהלך השנה?--> כן.. מאוד...

spraizler

New member
אני

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> משצ גיל השכבה שהדרכת--> י-יא פעולה אחת טובה במיוחד--> פעולת דרמה שהיתה.. פעולה על נושא השבויים והחטופים פעולה אחת רעה במיוחד--> לא זכור לי.. הם מאחרים כרוניים אבל חוץ מזה אחלה פוצצת פעולה?--> כן אבל לא השנה הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> השנה בזוג.. כל השאר לבד איך היה להדריך?--> בנ"ז איך המד"ב/ית?--> מעולה איך הגרעינר/ית?--> לא יודע יותר מדי הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> כן האתר עזר לך במהלך השנה?--> כמובן

יבח

New member
:]

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מד"צית! גיל השכבה שהדרכת--> ד'-ה' פעולה אחת טובה במיוחד--> קצצצצצצצצצצצצצצפת פעולה אחת רעה במיוחד--> סובלנות>< ,יצא עללל הפנים! פוצצת פעולה?--> לא..הייתה איזה חזרה לפורים שכן אבל פעולה פעולה...לא... הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> זוג... איך היה להדריך?--> סביר איך המד"ב/ית?-->
>< איך הגרעינר/ית?--> סבבה הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> האממ...לא הכי.. האתר עזר לך במהלך השנה?-->מאוד!!!

A G C T

New member
שלי...

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מד"צ גיל השכבה שהדרכת--> ד' פעולה אחת טובה במיוחד--> היו מלא...! הרוב.. דרמה, יום הולדת, בית משפט, רבין ועוד מלא.... פעולה אחת רעה במיוחד--> בתחילת השנה..בנים בנות..ובסוף השנה עכשיו עשינו תיקון ויצא מעולה! פוצצת פעולה?--> לפני שתי פעולות..אבל זה לא נחשב כי זה היה המשחק האחרון ופשוט כולם היו עייפים.... הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> בשלישיה עם עוד שתי מדריכות לפנים! איך היה להדריך?--> משו בנזונה! היה קושי..אבל איך אומרים?- "כשקשה..סימן שאתה בירידה!" איך המד"ב/ית?--> הוא בסדר...לפעמים מעלה המצופה ולפעמים מתחת למצופה...אני מבסוט חלקית... איך הגרעינר/ית?--> חמודה לאללה! בתחילת השנה פחות אהבתי אותה..ועכשיו...אני ממש אוהב אותה...היא בן אדם לעניין~! הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> אממ לא זכור לי ספציפית אבל אני בטוח שכן בכלליות.. האתר עזר לך במהלך השנה?--> פה ושם לקחתי רעיונות...המאגר פעולות דליל מאוד... התמונה מהחג מעלות האזורי של המועצה...חסרים בתמונה 4 חניכים...

בלה בלה

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ? מד"צית.
גיל השכבה שהדרכת. ד' אימפריה!
פעולה אחת טובה במיוחד? מלא! ההדברות+הצבת גבולות, היום עצמאות, הפתיחה בעיקר.
פעולה אחת רעה במיוחד? משו על חגים שעשיתי להם ופוצצה
פוצצת פעולה? כהD:
הדרכת לבד? לבד.
יהאיך היהלה דריך? מספק בצורה שלא תאמן!@ אני אוהבת אותם כ"כ!!!11111
איך המד"ב/ית? הכי מדהימה בעולם
איך הגרעינר/ית?
הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה? לא
האתר עזר לך במהלך השנה? יאפ עוד מעט תמונה

Danale151

New member
סיכומשנה../images/Emo214.gif

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מד"צית גיל השכבה שהדרכת--> ד'-ו' פעולה אחת טובה במיוחד--> פעולת רבין פעולה אחת רעה במיוחד--> דרמה (סתם היתה מעפנה), וארגון קובצה (ברמות מטורפות גרועה) פוצצת פעולה?--> עכשיו כשאני חושבת על זה אולי את הפעולת ארגון, אמרנו "טוב, לכו. מספיק" הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> זוג איך היה להדריך?--> לא להיט. לפעמים זה היה טוב ממש, אבל לרוב זה היה מעיק איך המד"ב/ית?--> אי אפשר לכתוב על זה במקום כ"כ חשוף. כל העולם קורא את זה. איך הגרעינר/ית?--> כנ"ל. הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> לא, למה שישפיע? האתר עזר לך במהלך השנה?--> הווווווו כן. זה היה כזה. "טוב, אין פעולה." "מה עושים?" מוציאים פעולה מהאתר! (אני חייבת לציין שלמרות שאין שם מ-ל-א פעולות מה שיש עזר לי המון, ואפילו לחברים שלי מהנוע"ל.) לילה טוווב ((:)

vered151

New member
האעהא

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מדמית גיל השכבה שהדרכת--> שכבת ז פעולה אחת טובה במיוחד--> יום הזיכרון פעולה אחת רעה במיוחד--> היו כמה
פוצצת פעולה?--> כן הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> לבד איך היה להדריך?--> פאנן כמו תמיד איך המד"ב/ית?--> תותח על! אין כמוהו איך הגרעינר/ית?--> נחמדת במיוחד =] הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> לא ממש האתר עזר לך במהלך השנה?--> לא

shaked katz

New member
גם לי בא ../images/Emo15.gif

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ--> מדצית! גיל השכבה שהדרכת--> ו' פעולה אחת טובה במיוחד--> אמ... פצצת זמן פעולה אחת רעה במיוחד--> 90% מהפעולות פוצצת פעולה?--> בטח! הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?--> בזוג איך היה להדריך?--> התאכזבתי המון (אבל שנה הבאה יהיה בסדר
) איך המד"ב/ית?--> הכי מותק בעולם! מה אני יעשה בלעדיה
איך הגרעינר/ית?--> נשמה! הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?--> לא האתר עזר לך במהלך השנה?--> קצת... בשקט בשקט בלי שאף אחד שומע- האתר של הצופים עזר לי יותר...

יאללה

מד"ח,מד"צ,מד"מ,מש"צ-->נחשו (מדחיות אוהא) גיל השכבה שהדרכת-->ח' פעולה אחת טובה במיוחד-->של מי השורה הזזאת פעולה אחת רעה במיוחד-->היו הרבה פוצצת פעולה?-->כע הדרכת לבד? בזוג? בשלישיה?-->בזוג איך היה להדריך?-->ממש כיף איך המד"ב/ית?-->רק בגללה התחלתי לחשב על הדרכה איך הגרעינר/ית?-->אין לי הפורום השפיע עליך בשנת ההדרכה?-->הגעתי רק לא מזמן לפורום האתר עזר לך במהלך השנה?-->לאאאאאאא

למעלה