סיכום שנה חגיגי!

סיכום שנה חגיגי!

לקח לה זמן, והיא ארכה לא מעט, אבל כמו כל שנה אחרת שהיתה לפניה, גם תשע"ד נגמרה לה.
היו בה ימים טובים יותר וימים טובים פחות, ימים שבהם צחקנו ונהנינו מכל רגע וימים אחרים בהם הסתובבנו מהורהרים, עסוקים בתהיות קיומיות ואפילו מלאים צער. היו בה חודשים חמים וחודשים חמים יותר, אבל היא הצליחה גם לנפק איזו סערה רצינית של כמה ימים טובים, ואז, בקיץ, כשחשבנו שדי לסערות היא גם שלפה מתוכה איזו מלחמונת, סתם כך, כאילו כדי שנזכור אותה יותר מתשע"ג או תשע"ב.
ואנחנו, כדרכנו, מסכמשים ועוברים הלאה, נותנים לכל שנה את הכבוד שלה (ומגיע להן, בכל זאת, 365 ימים רצופים לעבוד בלי הפסקה זה קשה מאוד).
מתרפקים על הזכרונות הטובים, נזכרים בדברים הפחות טובים ומתפללים שבשנה הבאה יהיו יותר מן הראשונים ופחות מן האחרונים.
אז יאללה, לשנס אצבעות ומקלדת, ותנו בסיכומים:
מה היה הכי טוב השנה?
ומה הכי פחוטוב?
מה הבטחתי לעצמי בתחילת שנה שעברה שלא יהיה השנה הזו?
וכמה מזה לא הצלחתי לקיים?
מה היתה ההפתעה הכי גדולה שלי השנה?
ומה האכזבה?
מי היו אנשי השנה שלי?
ולמי הכי אתגעגע?
מה למדתי השנה (על עצמי? על אחרים?)?
מה הספר הכי טוב שקראתי השנה?
ומה סרט/ הצגת/ הופעת השנה?
מאיזה חג הכי נהניתי השנה?
ומאיזה הכי לא (ויש כאן בהחלט רמז לבחירה שלי..)?
מה המשפט המחייך החביב עליי בשנה האחרונה (נועה, זה המקום להודות לך על פינה מדהימה וכיפית!)?
ומה שלום חיי האהבה שלי השנה?
מה העסיק אותי השנה?
ובמה אני בוחרת להתעסק בשנה הקרובה?
והכי חשוב -
מה אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה? ולאחרים? לפורום? למשפחה?

בתקווה ובאיחולים לכולנו, שנזכה להיות ל
ולא ל
, שנטבע ב
ושלא יהיה בכלל
, שלא נצטרך בכלל
,
ן-
, וסתם, שניפגש בשמחות!
חג שמח,
כלנית

robinebony

New member
זה דורש הרבה זיכרון, אז אני לא מבטיחה כלום

מה היה הכי טוב השנה?
חזרתי לצייר בצבע, וליצור עוד דברים.

ומה הכי פחוטוב?
תקופה של כמה חודשים של מצב גופני ירוד לחלוטין.

עשיתי משהו כזה? אני לא זוכרת...

איי דונט נו...

האפשרות לטוס לאיטליה על המרצה שלי. בפוקס לחלוטין נכנסתי לקבוצה הזאת, שחיפשתי איך להכנס אליה קרוב לשבע שנים.

ומה האכזבה?
שיעור מבוא לאוצרות. נשמע כל כך מעניין בתאוריה, וכל כך מפוספס במציאות.

מי היו אנשי השנה שלי?
חברות שלי, שסבלו אותי השנה עם כל כך הרבה בולשיט.

ולמי הכי אתגעגע?
לחברי הכיתה שלי. כבר לא נתראה פעם בשבוע.

התחלתי השנה ללמוד מה אני כן, ולא רק מה אני לא. אני עדיין מגלה את זה לאט לאט. יש לי זמן.

מה הספר הכי טוב שקראתי השנה?
אל תיגע בזמיר (אין לי כול לכתוב את הכותר באנגלית, אבל קראתי את המקור, לא התרגום).

ומה סרט/ הצגת/ הופעת השנה?
הדרקון הראשון שלי 2.

חנוכה.

ומאיזה הכי לא (ויש כאן בהחלט רמז לבחירה שלי..)?
כל השאר (הכי הכי סבלתי בפסח, אבל כל שאר החגים נמצאים מיד אחריו בהפרש מאוד צמוד. חוץ מחנוכה. את חנוכה אהבתי).

מה המשפט המחייך החביב עליי בשנה האחרונה (נועה, זה המקום להודות לך על פינה מדהימה וכיפית!)?
בכיף, אני נהנית מזה. יצא לי המון להשתמש במשפט "אמא שלך/שלכם/של כולכם/של כולם זונה!". לא יודעת אם הוא החביב עליי ביותר השנה, אבל הוא בהחלט אחד הבולטים, ואחד ממשחררי הקיטור היותר יעילים שהיו לי.

ומה שלום חיי האהבה שלי השנה?
היה יכול להיות יותר טוב, היה יכול להיות יותר רע.

מה העסיק אותי השנה?
סופרנטורל.

סופרנטורל. (ותזה, שבתכלס ממש מגניב לי לעשות, רק מחכה לאישור אחרון ברשימה כדי לתת ממש פול גז, כי אני קמצ בניוטרל עכשיו עם זה).

מה אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה? ולאחרים? לפורום? למשפחה?
שלווה. זה מה שאני מאחלת לכולם, גם לעצמי.

נועה.

טו קיל א מוקינגברד. למדתי את זה באנגלית אי שם ביסודי

ומאז הספר זכור לי כטראומה. אבל אולי זו המורה שהיתה טראומטית.

robinebony

New member
אני רוצה להאמין שזאת אשמת המורה והעובדה שלמדת אותו ביסודי

כי הסיפור עצמו מאוד יפה ורגיש, אבל פחות מתאים לגיל יסודי אם לא מסבירים אותו ונותנים תמירה כמו שצריך. זאת דעתי בכל אופן.

bimbo15

New member
איזה חתול משגעעעעע.....

שלום לכולם ושנה טובה.
אני מקווה שתקבלו אותי לפורום.
אני סובלת מפריברומיאלגיה כבר מספר שנים, ואשמח מאוד להיות שותפה לחוויות בפורום.
שתהיה לכולנו שנה טובה, שמחה עם הרבה צחוקים
וגמר חתימה טובה!
אמן ואמן!!!

robinebony

New member
יאי! תודה!

היא חתולה וקוראים לה מישה והיא גם משגעת וגם משוגעת והיא האושר של חיי.
&nbsp
ברוכה הבאה לפורום!
&nbsp
רציתי לברך אותך, ועכשיו אני הולכת להתמוטט לי במיטה לכמה שעות.
נועה.

bimbo15

New member
נועה. גם לי יש חתולים וכלבים, אשתדל להעלות תמונות

לפורום.

מסכמת שנה בחגיגיות

מה היה הכי טוב השנה? האמת, ברוך השם, היו לא מעט דברים טובים. נהניתי מהעבודה שלי (למרות שהגיע הזמן לעבור הלאה), ולמדתי לשחרר בכל מיני נושאים, וגם התחלתי את לימודי התעודה שלי ולמרות כל מיני אנשים שם - אני אוהבת את הלימודים מאוד. וגם נסעתי השנה סופסוף לכריסמס לניו יורק, וזה היה חלומי לגמרי.
ומה הכי פחוטוב? כל מיני דרעקים קטנים שלא ישבו לי טוב במערכת. למשל זה שתרגלתי רק סמסטר אחד ואז זה נגמר. או זה שגם השנה לא הצלחתי להתקדם בכל מיני כיוונים שניסיתי להתקדם בהם. וברמה הלאומית היתה מלחמה לא נעימה בכלל.
מה הבטחתי לעצמי בתחילת שנה שעברה שלא יהיה השנה הזו? הבטחתי לעצמי שהשנה ארזה סופסוף. ושאתחתן. ושאני אפסיק לגרום לאנשים להצליח לעשות לי רע.
וכמה מזה לא הצלחתי לקיים? רק את האחרון וגם זה בקושי. אבל אני לומדת ומתקדמת וזו התחלה ממש יפה.
מה היתה ההפתעה הכי גדולה שלי השנה? לגלות שכל מיני אנשים עלומים קוראים אותי בפייסבוק ואוהבים את מה שהם קוראים (ואפילו מודים לי על זה מפעם לפעם)
ומה האכזבה? שלא הצלחתי להתקדם מבחינת עבודה לאן שרציתי.
מי היו אנשי השנה שלי? ווה, היו לי המון.מכל מיני מקומות. הרב סתיו למשל. זה שרצה להיות רב ראשי. וגם בת גלים שאער, להבדיל אלף אלפי הבדלות. וכל מיני חברות שפתאום גיליתי אותן בכל מיני פינות שונות ומפתיעות של החיים.
ולמי הכי אתגעגע? לאורלי. חברה שלי שנפטרה ביום העצמאות מסרטן. אני מוצאת את עצמי מתגעגעת אליה במקומות הכי מוזרים. פתאום, בלי התראה. וכל כך הרבה פעמים אני מייחלת רק לעוד איזה רגע אחד קטן בחיים, לפגוש בה לשניה ולומר לה תודה על כל מה שהיא היתה.
מה למדתי השנה (על עצמי? על אחרים?)? המון. למדתי שאני יכולה להתנתק ולא לקחת אחרים קשה, אם אני רוצה. ולמדתי שיש אנשים שמעריכים אותי הרבה יותר ממה שאני חושבת שהם מעריכים אותי. ולמדתי שאני מאוד מאוד אוהבת את בת דודה שלי. כלומר, ידעתי את זה, אבל פתאום גיליתי עד כמה אנחנו דומות וקרובות. והיום ממש גם למדתי שאבא שלי מסוגל להבין אם הוא רוצה (ואם מסבירים לו מספיק לאט). זה עשה לי טוב על הלב.
מה הספר הכי טוב שקראתי השנה? מצחיק. קראתי מלא ספרי טיפולים (נהדרים) אבל יחסית לעצמי ממש מעט ספרי קריאה. בקיץ האחרון חזרתי לזה וקראתי לא מזמן את "העזרה". וואו. מי שלא ראה את הסרט שירוץ לקרוא את הספר.
ומה סרט/ הצגת/ הופעת השנה? בהופעות לא הייתי השנה. בהצגות דווקא הייתי (יש לי מנוי להבימה) ובינתיים הכי אהבתי את "הקמצן". סרטים יצא לי קצת יותר לראות. אהבתי מאוד את "12 שנים של עבדות". אהבתי מאוד גם את "פילומנה". אבל אלה מהזמן האחרון יחסית. מעבר לזה אני פשוט לא זוכרת.
מאיזה חג הכי נהניתי השנה? כהרגלי. מתשעה באב.
ומאיזה הכי לא (ויש כאן בהחלט רמז לבחירה שלי..)? אממ.. פסח?
מה המשפט המחייך החביב עליי בשנה האחרונה (נועה, זה המקום להודות לך על פינה מדהימה וכיפית!)? היו כמה. "אתם משיגים בחיים רק את מה שאתם מעזים לבקש מהם" זה אחד מהם. ואחר זה "אני מפחדת שיום אחד יפגע בכדור הארץ מטאור ויהרוס לגמרי את שנת הצהריים שלי".
ומה שלום חיי האהבה שלי השנה? חיי ה.. מה?
מה העסיק אותי השנה? ^^^
ובמה אני בוחרת להתעסק בשנה הקרובה? כנראה שגם אותו דבר.
והכי חשוב -
מה אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה? ולאחרים? לפורום? למשפחה? אני הכי מאחלת בריאות. לי, לכם, למשפחה. לכולם. בריאות הנפש ובריאות הגוף. בסופו של דבר כשאנחנו בריאים יש לנו יותר כוח לעשות דברים, אנחנו עושים את הדברים בצורה נכונה יותר ואנחנו גם מסוגלים להקצות לדברים את האנרגיה שהם צריכים כדי שהם ייעשו בצורה הטובה ביותר.

חג שמח לכולכן וכולכם, לבני משפחותיכם, לחבריכם, שכניכם וכל מי שאתם מכירים!

Sigal H

New member
סיכום חלקי

(הרשיתי לעצמי למחוק את העודף)

מה היה הכי טוב השנה?
לא נוספו לי אבחנות חדשות! נראה לי. אכן חידוש משמח. ובכלל, היו כל כך הרבה דברים טובים שאי אפשר לדרג ולמדוד.

ומה הכי פחוטוב?
יקיריי שלהם הייתה השנה הזו לא קלה בכלל ומלבד לחבק, להצחיק, לעודד ולהבין לא יכולתי לעשות הרבה למענם.

לקחתי שנה חופש ממשברים בריאותיים חדשים (הימור שהצליח) ואמרתי לאמא ואחותי שהשנה אני בשבילן. הן נתנו לי כל כך הרבה, עכשיו תורן לקבל.

הייתי בשבילן כמעט תמיד כשהיו צריכות, והייתי מי שאף אחד אחר לא יכול להיות בשבילן ככה. יש יתרונות לפז"ם מחלות.

שהציעו לי לנהל את פורום כאב עצבי וכאב כרוני. ושהסכמתי.

להמשיך הלאה.

כולם היו צנועים מאוד השנה ובמספר משתתפים מצומצם. כמות האנשים – איכותיים או מיותרים ככל שיהיו – משפיעה על מידת ההנאה.

מצטרפת למחמאה, נועה, אין עליך! והמשפט - "בגוף האדם יש מספיק עצמות כדי להרכיב שלד אנושי שלם!” (או משהו כזה)

מה העסיק אותי השנה?
שיקום פיזי וקוגניטיבי. אחרי המכות של השנים הקודמות, שמחה לדווח על הצלחות

בלימודים, הלוואי.

והכי חשוב - מה אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה? ולאחרים? לפורום? למשפחה?
אני מאחלת ליקיריי – לכם, לחבריי שמכל שאר המקומות, למשפחתי – שלום, הצלחה והגשמה, גם אם תהיינה שונות לגמרי מהתכנון המקורי, ושלעולם לא ייתם להם כוח הרצון. ולי אני מאחלת ימים פשוטים, למדתי לחבב אותם מאוד.

שתהיה לנו שנה יצירתית ומלאת מילים טובות, חיוכים ודברים שעובדים כמו שצריך

סיגל

bimbo15

New member
סיגלי, הלוואי שניפגש גם בפורומים ללא כאבים.

מה דעתך על פורום אומנות שימושית?
כיף שם. רואים עבודות יצירה ממש מופלאות.

שתיהיה לך שנה נהדרת והרבה התקדמות טובה

Sigal H

New member

אולי באמת

&nbsp
ולך שתהיה שנה מלאה בכל אלה לא פחות |עודחיבוק|

למעלה