כלנית חיננית
New member
סיכום שנה חגיגי!
לקח לה זמן, והיא ארכה לא מעט, אבל כמו כל שנה אחרת שהיתה לפניה, גם תשע"ד נגמרה לה.
היו בה ימים טובים יותר וימים טובים פחות, ימים שבהם צחקנו ונהנינו מכל רגע וימים אחרים בהם הסתובבנו מהורהרים, עסוקים בתהיות קיומיות ואפילו מלאים צער. היו בה חודשים חמים וחודשים חמים יותר, אבל היא הצליחה גם לנפק איזו סערה רצינית של כמה ימים טובים, ואז, בקיץ, כשחשבנו שדי לסערות היא גם שלפה מתוכה איזו מלחמונת, סתם כך, כאילו כדי שנזכור אותה יותר מתשע"ג או תשע"ב.
ואנחנו, כדרכנו, מסכמשים ועוברים הלאה, נותנים לכל שנה את הכבוד שלה (ומגיע להן, בכל זאת, 365 ימים רצופים לעבוד בלי הפסקה זה קשה מאוד).
מתרפקים על הזכרונות הטובים, נזכרים בדברים הפחות טובים ומתפללים שבשנה הבאה יהיו יותר מן הראשונים ופחות מן האחרונים.
אז יאללה, לשנס אצבעות ומקלדת, ותנו בסיכומים:
מה היה הכי טוב השנה?
ומה הכי פחוטוב?
מה הבטחתי לעצמי בתחילת שנה שעברה שלא יהיה השנה הזו?
וכמה מזה לא הצלחתי לקיים?
מה היתה ההפתעה הכי גדולה שלי השנה?
ומה האכזבה?
מי היו אנשי השנה שלי?
ולמי הכי אתגעגע?
מה למדתי השנה (על עצמי? על אחרים?)?
מה הספר הכי טוב שקראתי השנה?
ומה סרט/ הצגת/ הופעת השנה?
מאיזה חג הכי נהניתי השנה?
ומאיזה הכי לא (ויש כאן בהחלט רמז לבחירה שלי..)?
מה המשפט המחייך החביב עליי בשנה האחרונה (נועה, זה המקום להודות לך על פינה מדהימה וכיפית!)?
ומה שלום חיי האהבה שלי השנה?
מה העסיק אותי השנה?
ובמה אני בוחרת להתעסק בשנה הקרובה?
והכי חשוב -
מה אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה? ולאחרים? לפורום? למשפחה?
בתקווה ובאיחולים לכולנו, שנזכה להיות ל
ולא ל
, שנטבע ב
ושלא יהיה בכלל
, שלא נצטרך בכלל
,
ן-
, וסתם, שניפגש בשמחות!
חג שמח,
כלנית
לקח לה זמן, והיא ארכה לא מעט, אבל כמו כל שנה אחרת שהיתה לפניה, גם תשע"ד נגמרה לה.
היו בה ימים טובים יותר וימים טובים פחות, ימים שבהם צחקנו ונהנינו מכל רגע וימים אחרים בהם הסתובבנו מהורהרים, עסוקים בתהיות קיומיות ואפילו מלאים צער. היו בה חודשים חמים וחודשים חמים יותר, אבל היא הצליחה גם לנפק איזו סערה רצינית של כמה ימים טובים, ואז, בקיץ, כשחשבנו שדי לסערות היא גם שלפה מתוכה איזו מלחמונת, סתם כך, כאילו כדי שנזכור אותה יותר מתשע"ג או תשע"ב.
ואנחנו, כדרכנו, מסכמשים ועוברים הלאה, נותנים לכל שנה את הכבוד שלה (ומגיע להן, בכל זאת, 365 ימים רצופים לעבוד בלי הפסקה זה קשה מאוד).
מתרפקים על הזכרונות הטובים, נזכרים בדברים הפחות טובים ומתפללים שבשנה הבאה יהיו יותר מן הראשונים ופחות מן האחרונים.
אז יאללה, לשנס אצבעות ומקלדת, ותנו בסיכומים:
והכי חשוב -
בתקווה ובאיחולים לכולנו, שנזכה להיות ל
חג שמח,
כלנית