סיכום של סמולוויל

PeteRoy

Member
סיכום של סמולוויל

בשבילי זה הרס את סופרמן. בקומיקס קלארק לא הכיר אל לקס לותור בסמולוויל. ובלי קשר, בפרק ההוא שהוא מאבד את הכוחות שלו זה נתן את ההרגשה שהכוחות שלו לא מיוחדים לו ושאפשר להעביר אותם לאחרים, קצת מוריד מהיחודיות שלו. חוץ מזה השאר טוב מאוד.

היי! ~ניצול שירשור~

רק רציתי לומר מזלט לסיום העונה של סמולוויל
בהחלט תוכנית שווה צפיה
בעקר בגלל מישהו מסויים שהוא הכוכב הראשי
ד"א...לדעתי כמה שיותר מהר קלואי תלך ווויטני יעלם.. ככה יותר טוף
אותי אישית הנשיקה של קלואי וקלארק לא ריגשה משהו..
הם לא מתאימים כל כך... ולנה יפה מדי!! לא פייר
(אני? מקנא? מה פתאום??) וקלארק הוא שקסי מדי ופוטוגני מדי
ד"א... לא היה אמור להיות ללנה קוף במקרה?? משום מה אני זוכרת שהיה לה קוף.. ואמ.. מישהו יודע למה לקס הפך לבסוף לרשע? אם כן.. שלא יאמר לי
אה... דרך אגב, קוראים לי טל ואני בת 12...
חולה על ספרים, סוסים, בנות גילמור, סוסים, מכושפות,סוסים, סמוולוויל כמומבן!!!, חברים ואמ.. סוסים!
LOVE U! בה-ביי!

ד י י ז י

New member
ברוכה הבאה ו...

התייחסות (זו רק דעה שלי) מה רע בקלואי? אני אוהבת אותה!! ואני מזה התרגשתי מהנשיקה שלהם (למרות שזה רק היה נשיקה על הלחי.. אבל עדיין.. אני מתרגשת בקלות..) לדעתי הם זוג מאוד חמוד ומתאים ביחד!! ולאנה באמת יפה מדיי.. עדיף שבטורנדו משהו יקרה לפרצוץ שלה ושהוא יתעקם קצת (רעב\ה שכמוני..) ועם אבא כמו ליונל , איך אפשר לא להפוך להיות רע? יכול להיות שזה גם הכעס והרגשות העצורים שיש ללקס כלפי קלארק (
) אה אופס.. עכשיו שמתי לב שאמרת לא להגיד לך , אבל ו רק השערה.. ובכל מקרה , ברוכה הבאה!!

ממה??? את לא רואה את הפרקים??

קלואי פיטפטה על איך שהיא חלמה שקלארק יברח עם לאנה וישאיר אותה לבד..והיא הייתה נורא לחוצה... אז קלארק אמר "קלואי" בשביל לקטוע את דבריה והסתכל עליה במבט ציני כזה.. ואז התכופף (טוב.. בגובה שלו...) וצירפת אותה!
כנראה היית עסוקה מדי בלהסתכל על איך שלאנה הסתכלה עליהם במבט מצוברח כשהם התנשקו ואז רצה לדבר עם וויטני.. אבל הם הצתרפתו!!! על איזו נשיקת לחי את מדברת??? ד"א....רובי זירו הם להקה שולטת!!

זה רמי זרו Remy Zero...

התרגום דפוק... והן להקה טובה, הבעיה היא שהסולן ניראה מוזר! ד"א בורכה הבאה

מתן ב

New member
מה פתאום צירפות!!!

קלארק נתן לה נשיקה על הלחי, פשוט מהזווית של לאנה כשהיא עברה זה נראה כמו צירפות... אם יש לך את הפרק אז תסתכלי שוב פעם, כי אחרי שמצמים את התגובה של לאנה אז רואים שקלארק מזיז את הראש שלו מהלחי של קלואי, כן כן, מהלחי של קלואי... אם הוא היה נותן לה צרפתית במסדרון, אז למה שניהם כל-כך לקחו את זה ברצינות להתנשק בטקס? ם הם כבר התנשקו אז נשיקה שנייה זה כלום...

אז למה זה היה כל כך ארוך?

מה, הוא לחש לה באוזן מתכון לרוטב בולונז? (מאיפה לעזאזל הוצאתי את זה?) וגם, למה הוא הטה את הראש?

ד י י ז י

New member
הוא עשה את זה באיטיות..

בכל מקרה , הוא הטה את הראש כי.. כי אפשר גם לנשק על עלחי עם הראש מוטה! אין לי מושג למה , אבל אני כמעט בטוחה שזה היה על הלחי!

nonit

New member
אני בטוחה

אני לא כמעט אני 100 אחוז בטוחה שזה היה על הלחי גם בגלל הקטע שהם עשו כזה עניין מהנשיקה בנשף ונשיקה שנייה זה לא משהו וגם בגלל שקלואי לא הזיזה את הראש היא נשארה איתו ישר ואז זה קצת קשה. רק מהזווית של לנה זה נראה כמו צרפתית

Ophel McNeil

New member
ילדה מוזרה. ../images/Emo108.gif

קודם כל - למה הרס את סופרמן? זאת בסך הכל סדרה שמנסה לתאר בדרך אחרת את סופרמן כילד. אני אישית שונאת את סופרמן, על לסתו הריבועית, הטיפשות הנצחית שלו, והאובססיה ללויס. לעומת זאת, סמולויל היא לדעתי אחלה סדרה, והיא הדבר הכי טוב שעלילות סופרמן הוציאו עד עכשיו. בקשר לאיבוד הכוחות - באמת?! ספורמן מאבד את הכוחות שלו כל שני וחמישי! ישמור השם את מי שמציא את העלילות שלו, מעטים המקרים שבהם הוא מסוגל להשתמש בכל הכוחות שלו לאורך חוברת שלמה, או פרק ארור. זה טמון בזה שיש לו כוחות ממש ממש חזקים ולחלוטין בלתי מנוצחים (טעות איומה, לדעתי), ולכן אם הוא תמיד יכול להשתמש בהם - מי, מי יהיה יכול להיות נגדו? אני שמחה שבסמולויל קלארק שלנו בלתי מנוצח.

007bg

New member
סתם ככה...

הפרק ההוא הוא בין המטומטמים היותר מאחר וכוחות אינם ניתנים להעברה בהקשר הזה הם חלק אינטגרלי ממנו כמו שלדוגמה יקחו ממך את הראיה/שמיעה/טעם/ריח/מישוש כי זה לאשהוא עבר מוטציה כלשהיא זה טבוע בו! ואם כבר לקחו לו אותם אז איך זה שלקחו לו רק את ה"אקסטרה" כוחות (אם זה היה נכון הוא לא היה מסוגל לעשות דבר...) - אלא אם כן הם "החליפו" כוחות שאז זה מתקבל על הדעת טוב נו אם נכנס לקטנות שום דבר לא יהיה הגיוני...

למעלה