סיכום שלפני

סיכום שלפני

ואם הבנתי לא נכון את מה שקראתי - אנא הודיעוני. המפגש יתקים ביום א' חוה"מ פסח, 20.04.03. ניפגש בבוקר 10:30 (אם זה מוקדם מדי - נא להודיע אפשר להיות גמישים - זה יבוא על חשבון זמן טיול) בכרמל. בתוכנית - *טיול למיטיבי נחת (מפאת אלה שאינם מיטיבי לכת) בהר הירוק תמיד. נקודת מוצא מדוייקת ומסלול מדוייק ייקבעו בשבוע הבא (כשאגיע לארץ) ומידע יישלח במסרים/טלפון. הטיול יהיה עד שעות אחה"צ ואחריו - *פיקניק למיטיבי רביצה, עוד לא הבנתי אם בים או עדיין על ההר. בתוכנית האומנותית - מעט הדרכה - חי-צומח-דומם בכרמל. המשך התוכנית שלא הספקתם במפגש אצל מוסקט. 16 גרסאות של 'אווה מריה' ששירה תשיר לנו, ועוד ככל העולה על רוחכם ואולי גם אסחוב גיטרה. אוכל - מפאת אלה ששומרים כשרות - אני בעד לדאוג להביא רק דברים כשרים לפסח. זה הזמן להערות הארות ושאר מרעין בישין.

טוב,

אז אם ברצינות- מקווה שבאמת אספיק לחרטט משהו אמנותי. רק דברים כשרים לפסח? וואללה, אתגר רציני לטבעונים שבינינו... טוב, בינתיים אני בפנים.
(קיים סיכוי קלושלוש שאחליט שהיום הזה קריטי עבורי להשלמת חובות)

עופר ב.ה

New member
כנ"ל

כלומר, זה תלוי בהתקדמותי בעבודה השבוע, אבל סיכויים טובים שאגיע מהבוקר, ואם לא אשתדל מאוד לתפוס טרמפ עם מישהו שמגיע לחלק השני.

nutmeg

New member
אוכל להצטרף

לחלק השני. היישר למרבץ הפיקניק...

אותו כנ"ל אני ../images/Emo141.gif

אני מתפנה ביום ראשון בסביבות ארבע אחה"צ, ואצור עימכם קשר ב
. במקביל, אחשוב על תרומה ל"חלק האמנותי" של הערב.

אוף... אפ'חד לא יטייל איתנו? ../images/Emo12.gif

ובין מי שכן יטייל- מי מעוניין בטיול (קצת) רציני? ~שירה, שהפסידה השנה את הטיול השנתי האחרון שלה (
) עקב מחלה
~

Idan91

New member
שירק'ה, ../images/Emo157.gif

אני מפסידה טיולים שנתיים מאז כיתה ד', זה לא כזה נורא.

zimes

New member
החזיקי את הסוסים!

בואי קודם נראה מי בא לטיול, ואח"כ נתפור טיול המתאים לכולם. (מה דעתך להשאר עוד יום בחיפה, ולקבוע ליום שני טיול כלבבך?) > שירה כנראה דורשת להקים "חוג משוטטי תרבות" <

../images/Emo13.gif

רעיון נפלא, שהייתי מאמצת בגיל וברינה לולא גוייסתי שלשום לטיול של כמה ימים באיזור...
וכעת אני כולי התלבטות אחת גדולה- מתי אספיק הכל? מה אני אגיד לכם- חיים קשים! (טיולים, מוסיקה, לימודים, אנשים מקסימים... ממש נורא!)

גנגי

New member
אם ואם ואם

אבוא, מה שבכלל בכלל בכלל לא בטוח ואפילו מוטל בספק, וודאי שארצה טיול רציני, מה חשבת!

האוכל להצטרף? התאמצוני אל חיקכם?../images/Emo13.gif

ואם ייטב בואי בעיניכם, יוכל כל דכפין ליתיי וליסע, כל דצריך ליתיי וליטרמפ
(מסביבות נתניה - צפונה ובחזרה).

Idan91

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo157.gif

אני מניחה שאגיע מההתחלה ועד הסוף.

הוי!

איזה פסח גדוש טיולים יהיה לי. אנא, ספרו ספרו לי על המסלול! אם יתאפשר הדבר אשמח מאד להצטרף אליכם באמצע (או בצד). צימעס, אנא, אם את קוראת הערב התקשרי אלי בבקשה. או כל אחד אחר שמוכן להסביר לי איפה איך [וכולי] נפגשים. אני נושאת מכשיר ארור וצקצוקי שמספרו 055633972, ומותר להתקשר אליו היום עד אחת בלילה (כי אחר כך תענה לכם דלעת) ומשבע ורבע בבקר (כי לפני כן תענה לכם מוסכניקית בעלת גבה אחת ותציע לכם הצעות מגונות.) *עדיף מוקדם יותר או מאוחר יותר כי אני מאד רוצה לישון, אבל אני לא במצב שאני יכולה להרשות לעצמי להיות בררנית* אם לא תגידו לי אני עלולה פשוט להגיע לכרמל באפן כללי ולצעוק: "שירה! שירה! יובל! איפה אתם?!" וזה יהיה מביך מאד ובכלל טירה לא רחוקה משם. אז זהו, וזה. שאו ברכה במלח ושלומים בדלי מאחיכם הגדולים. אוהבת, עינת-ההרים.

אוי!!!

אני כה טפשה. איפה לקבור את עצמי איפה. סליחה על ההיסטריה, ותודה לצימעס שהחזירה אותי לשבוע הנכון:) שיהיה לכולם סדר שמח וחג מאושר! עינה.

כפתור וָפרח.

מה שבעיתי הוא שבפסח לא תהיה לי, ככל הנראה, גישה לרשת. לכן אם יוכל/תוכל אי מי לשלֹח לי את מספר הניד שלו במסרים ע"מ שאוכל לברר אצלו את פרטי המִקום בו ביום- מאד אודה לו/ה. את עינת הדבש אינני רוצה לעשות למודיעין-יד-שניה-בעניני-מפגשים ככלב השב על קיאו
. להתראות.

מיטיבי לכת/מיטיבי נחת

שויין, עושה רושם שיש חילוקי דעות קלים עד קשים ביותר בענין אופי הטיול. כדי לא לאכזב אף אחד מחד ולא להתעמר באחר מאידך, אני מאוד אודה אם תשרשרו לכאן לאיזה מין טיול אתם מצפים. לא להסתפק בהגדרה "מיטיב לכת/נחת" אלא לציין למשל מספר ק"מ שנראה סביר, או זמן הליכה ולציין אם מדובר בהעדפה או ביכולת. צימעס - הילדים עלי (או אחד עלי ואחד נעמיס על שירה
)

למעלה