ושלי! הכי למטה מצד ימין...
ב בעעעעעעעעעע New member 5/4/04 #64 עם המאהבת? WTF? חחח מה קורה לו? קודם הוא מאבד את המדינה ועכשיו את אשתו? חחחחחחח
F Fantasy WRC New member 5/4/04 #70 נחמד, אהבתי את תמונות...מקווה שבפעם הבא אני אתסף לתמונות האלו (למראות שאין לי שום ביעה להוסיף את עצמי לתמונות הנוכחיות בעזרת פוטושופ ) אחלה...
נחמד, אהבתי את תמונות...מקווה שבפעם הבא אני אתסף לתמונות האלו (למראות שאין לי שום ביעה להוסיף את עצמי לתמונות הנוכחיות בעזרת פוטושופ ) אחלה...
ד דיתוּש New member 6/4/04 #74 רק בקשה קטנה... תוכלו לקחת תמונה (אחת שהיא הכי ברורה) ולכתוב עליה בצייר מי זה מי?
ז זרובבלון New member 6/4/04 #80 חעחעחע זרובבלה חעחעח../images/Emo9.gif ולמה אתה לא באת אדון? אעעע? גרר ברר!!! האמ הפורום נרדם לו..וזה לא טוב:] לעללאלא לא! אגב..אנשים..היה באמת כיף:] וכולם כבר \סיכמו ככה שאין לי עוד מה להגיד חוצמ..היה כיף?:] ואתם אחלה אנשים:] באמת.. *סיוווון גררררררררררר תסרקי:]*
חעחעחע זרובבלה חעחעח../images/Emo9.gif ולמה אתה לא באת אדון? אעעע? גרר ברר!!! האמ הפורום נרדם לו..וזה לא טוב:] לעללאלא לא! אגב..אנשים..היה באמת כיף:] וכולם כבר \סיכמו ככה שאין לי עוד מה להגיד חוצמ..היה כיף?:] ואתם אחלה אנשים:] באמת.. *סיוווון גררררררררררר תסרקי:]*