../images/Emo41.gifסיכומיישן../images/Emo41.gif
טוב אז מפגש פורום מספר אחת של פורום ירושלים הסתיים טוב קצת סיכום.. אני (גיל) הגעתי לגן סאקר ראשון כי היה לי טרמפ, במשך חצי שעה הייתי עם עצמי משועמם... אח"כ סיוון ונועה התקשרו שאני יחפש אותם באיזה פעמון ענק שחור בקיצר הפעמון התגלה כבינוני ולקח לי 10 דקות למצוא אותן, שם כבר היה את ארצי שבה עם מדים של צה"ל בשביל לקבל נסיעות חינם
אח"כ באו מורי החמודה וגילעד המגנוב וכולנו ישבנו במעגל
בהתחלה לא הבנו כלום ממה שהבנות מדברות (בעיקר על איזה הורס על איזה חתיך ועל איזה כוסון...) אני גילעד וארצי הכרנו אחד את השני וארצי הראה לנו את המטען הידני של הנוקיה שלו (משו פצצות לגבות!!!) אח"כ החלטנו שקר לנו אז זזנו לכיוון העיר, בדרך פגשנו את צביאל ואת משה שסיפרו לנו על עצמם, בדרך העירה התלבטנו איפה לשבת (בורגרס באר או הילל - קפה) החלטנו בעיקר בגלל הבנות לשבת בקפה הילל
הגענו לקפה הילל שלכל אחד עושים בדיקה מקיפה דרך השומרת וישבנו - ראינו את התפריט ואני לא הבנתי למה אין פיצה במקום?... בסוף גילנו שכל האוכל שם היה כבר כשר לפסח, כל אחד הזמין לעצמו משו ואני וגלעד הזמנו איזה מאפה פטריות שהיה נחמד בתוספת לזה היה סלט מהשדה שמאחורי הבניין...
משה החליט לקחת טייק אווי לבית, אח"כ איל הגיע וסיפר לנו על עצמו ומעשיו בת"א עיר הפשע..
אי"כ צביאל נאלץ ללכת ואז התחלנו לעשות בלאגנים, התחלנו לצלם אחד את השני במצלמה של משה בתנוחות מוזרות (עוד תראו..) גילעד אכל כפית שחוק עם קצפת וזית (משוגע!) חחחחח מורי רשמה שטויות בדף של מה אנחנו חושבים על הבית קפה
סיוון ונועה חירטטו על מפית נייר מה קורה לאלה שלא הגיעו! מורי התחילה לדבר עם אחי... ובאותו זמן עשינו משקה מיוחד של קפה קצפת (תודו שאת פה זה נשמע טוב..) שחוק טחינה זיתים ומה לא...
חחחחחח בבית קפה פגשנו את אריק שרון!!!!!!!!! (עוד תראו - צלמנו אותו!) וגם איזה קאבווי שאבד בדרך... אח"כ יצאנו לבחוץ שהטמפטורה הייתה 5 מעלות!... אני גילעד ומשה היינו עם חולצות קצרות משום מה רק לי היה קר כי משה לא התלונן ולגילעד היה סוודר טבעי
עשינו תמונה משותפת והתחלנו לזוז לתחנות, בהתחלה נפרדנו ממשה הצלם ומיגלעד המאגנוב אח"כ נפרדנו מסיוון הזמרת של הפורום וממורי החמודה, אחרי זה לווינו את נועה הלא נזהרת שכמעט נדרסה פעמיים בחציית הכביש תוך כדי שהאוטובוס שלה כמעט ברח לה.. ולבסוף נשארנו אני ואייל האנגלי
הגיע אוטובוס ועלינו אליו כל הדרך אל הבית! בקיצר היה ממש ממש אחלה וממש נהנתי! ואני ממליץ לכולם לבוא לפגישה הבאה!!!