סיכום שבוע...

aשרון

New member
סיכום שבוע...

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?

הדבר הטוב שקרה:

הדבר הרע או המבאס שקרה:

משהו שעשית עבור עצמך השבוע:

שיר שהתנגן לך בראש השבוע:

מאכל ומשקה השבוע שלך:

סרט / ספר / סדרת TV /
בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע:

היתה לך אהבה השבוע?:

הסקת מסקנות מהשבוע החולף:

Acoustic 3

New member
סיכום שבוע עמוס ביותר

בכללי מ-1-10 (10 הטוב ביותר) - איך עבר השבוע שלך?
היה שבוע קצת עמוס. הייתי בשלושה ימי מילואים קשים ביותר.. יומיים מתוכם היו ללא מקלחת, אוכל, שינה וקור אימים. אבל סיימתי ועכשיו אני בבית.

הדבר הטוב שקרה:
החבר הכי טוב שלי ואני התכסחנו במשך תקופה והדבר הוביל לכך שאנחנו כבר שנה לא מדברים. פגשתי אותו בכל מני אירועים חברתיים בשנה החולפת אבל מעולם לא החלפנו יותר מדי מילים. בחלק מהפעמים, הוא אפילו לא טרח להרים את הראש ולהגיד לי שלום.
כך יצא ששני חברים טובים שהיו בני בית אחד אצל השני, היו ישנים יחד, אוכלים יחד, ובצבא/מילואים מתקלחים יחד - פשוט לא מדברים יותר. אני זוכר שהיו מצבים שהיה מתקשר אליו כאשר הייתי עצבני או עצוב ולא רציתי להעיק עם זה. כשהוא היה שואל "מה המצב?", אני הייתי עונה בהצגה מוחלטת: "הכל סבבה, איך אתה?" - ומיד הוא היה אומר: "מה קרה?" - ואני לא הייתי מבין איך הוא יודע.
הוא גם קיבל אותי באהבה ובחיבוק ולמד על העולם ההומוסקסואלי שלי. הוא כמובן סטרייט, שמעולם לא הכיר לפני זה אף "מתרומם". הוא לא הבין את הנטיה הזאת ולמה אנשים הם כאלה. וכאשר גילה שאני, החבר הכי טוב שלו הוא "מתרומם", אז פתאום המילה השתנתה ל"הומו", פתאום הוא קיבל את זה בחיבוק ולא הסכים שזה מה שיפריד בינינו. הוא ביקש להכיר את בן הזוג שלי שהיה באותה תקופה ולאט לאט נחשף להכל, תוך כדי קבלה מוחלטת ללא סייג.
היינו יחד עכשיו במילואים, וגם שם לא דברנו. בהדרכות שלפני התרגיל ישבנו באותה כיתה.. ולא החלפנו אפילו מילה. קצת מכוער לחשוב על זה ככה.

אתמול בלילה, אחרי שכבר כל אחד חזר לביתו מהמילואים, הוא יצר קשר. שאלתי אותו אם הכל בסדר, פשוט כי לא הבנתי למה הוא יצר קשר. הוא אמר שהכל בסדר ושאל אם הוא יכול לבוא אלי.
כמובן שהסכמתי וכבדתי אותו. נהלנו שיחה ופתאום התגלה לנו איך שכל אחד ראה את הדברים אחרת.. ושקשר מגיל 19 נהרס בגלל עניין של מילים שלא הובהרו והנחת הנחות שלא כל כך קשורות למציאות.
הוא היה על סף בכי, ולא ידעתי מה לעשות. הוא גם מאוד כעס כי טען שאני נטשתי ואני לא הסכמתי לקבל אותו אחרי הטעות שעשה. אני טענתי שרציתי מאוד לקבל אותו ועשיתי השתדלות גדולה בשבילו וכעסתי מאוד בחזרה, כי הוא הוא לא נתן זמן לאותה השתדלות.
בסופו של דבר השיחה הסתיימה בדיבורים על השנה האחרונה.. כל אחד עדכן לגבי מצבו ואיפה כל אחד עומד..
אני לא בטוח שיהיה עוד מפגש כזה, אבל בטוח שבמפגשים החברתיים הבאים ששנינו נהיה נוכחים בהם - זה יראה קצת יותר טוב.
לפני שהוא הלך הוא נתן לי מכה בביצים. זה דבר שהוא היה עושה כל הזמן, ועל פי זה הבנתי שהוא כנראה רוצה שנחזור שוב להיות כמו פעם.

הדבר הרע או המבאס שקרה:
האיטלקי ואני כבר לעולם לא נפגש. אני מניח שזה טוב... כי כאמור, אני תקוע עליו מאוד וזה תוקע אותי מלהתקדם. אבל היו לי השבוע כאבי בטן רק מלהבין את זה, ובתחילת השבוע הייתי גם קצת עצוב בגלל זה.

קשה לי לענות על זה כי לא נראה לי שהיה משהו כזה.

לינק מצורף. אני שומע את השיר הזה ממש עכשיו.

מאכל ומשקה השבוע שלך:
כיוון שהיה שבוע צבאי, אז אני אגיד שהשבוע לא אכלתי כמעט.

סרט/ ספר/ סדרת TV/ בלוג ביוטיוב שראית - קראת השבוע:
שומדבר! היה פרק במפץ הגדול, שזו סדרה שאני ממש לא אוהב ואני עדיין צופה בה בקביעות. פשוט כי היא מהווה תירוץ לנוח לכמה דקות ולהרגע עם כוס תה בטעם ארל גריי.

היתה לך אהבה השבוע?:
לא היתה אהבה, אבל היתה תאווה. דווקא ממש אחלה.

הנחת הנחות יצרה מלחמות, הרסה חברויות ובנתה חומות.

זה אני 25

New member
איי Acoustic Acoustic הזהרתי אותך

לפני שנה בדיוק
אמרתי לך אל תרקום חלומות
דיברנו בסקייפ ספרתי לך את כל הסיפור שלי עם הספרדי.
&nbsp
אני אומר לך רק דפדף את זה
אין מה לעשות
&nbsp
שולח לך חיבוק

Acoustic 3

New member
לא רקמתי חלומות למזלי

הייתי תמיד ער לעובדה שזה לא דבר שיכול להחזיק.
מצד שני, הוא כל כך טרח להחזיק את זה שלא היה ברור מה העניין שלו..
&nbsp
שטויות, יש הרבה דגים בים והם נמצאים גם קרוב יותר לחופים של ישראל.
&nbsp

מילואים מעולים לדיאטה

זה הדבר היחיד שחסר לי במילואים. זה והחתיכים במקלחות.. מקווה שהיו מלא

והשיר ששמת מעולהההה
זהו, זה מה שיש לי לומר. אה, ואני שמח בשבילך שקיבלת מכה בביצים

Acoustic 3

New member
התקלחתי שם רק פעם אחת

והיתה לי מקלחת לבד.
אם יש דבר יותר טוב בצבא מחתיכים במקלחות זה מקלחת ריקה.

aשרון

New member
אקוסטיק

אני שמח שקיבלת מכה לביצים.
לא צריך לבכות על חלב שנשפך, מה שהיה היה ואני שמח שחבר שלך שבר את הקרח וביקש לדבר איתך.
נראה שאתם מאוד קשורים ויקרים אחד לשני. כל אחד מכם לומד לקח מהנתק הזה והקשר שלכם מעכשיו יהייה אפילו יותר חזק ממקודם.

מסכם

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 9

הדבר הטוב שקרה: הצלחתי לישון מלא וטוב

הדבר הרע או המבאס שקרה: אני לא מצליח למצוא זמן (נפשי בעיקר) לחזור לעשות כושר

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: השקעתי זמן בפורנו

שיר שהתנגן לך בראש השבוע: Justin Timberlake - Mirrors. אני לא יכול עם כמה שהוא סקסי.. אהבתי בקליפ איך המעריצות הפסיכיות משתוללות כשהוא בא לקהל. דרך אגב, הוא דוגמא מעולה לאיך להחליק שיער. מעניין במה הוא משתמש
(וגם השיר מעולה).

מאכל ומשקה השבוע שלך: מרק בצל, ו-וויסקי

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע: חזרתי לראות האנטומיה של גריי. לא מדהים כמו שהיה בהתחלה.

היתה לך אהבה השבוע?: כן

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: כשלא רוצים לדבר עם אף אחד במסדרון, הכי יעיל להסתכל בפלאפון (גם אם המסך מכובה) ופשוט לעבור את כולם

מצב הגבר

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 8+/-
הדבר הטוב שקרה: חידשתי את השרמנטיות שלי כלפי נשים
הדבר הרע או המבאס שקרה: נדפקה לי הברך בריצת בוקר
משהו שעשית עבור עצמך השבוע: החלפתי מצעים לבהירים במקום כהים
שיר שהתנגן לך בראש השבוע: טוב יותר מהדבר האמיתי
מאכל ומשקה השבוע שלך: אפרסמון, ויסקי אירי
בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע: פוסטים אקראיים
היתה לך אהבה השבוע ?: עינוג עצמי
הסקת מסקנות מהשבוע החולף: אני צריך אשה !

דיווח שוטף של אירוע הסוף שבוע

אתמול היה לי דיבור רציני עם אחת השכנות. היא יזמה. האמת ? היא מענינת. איכשהו דברנו גם על סלט פלפלים, ואז היא אמרה "אעשה סלט פלפלים, תטעם, ותסגוד לי" וואללה. יש בסיס למהלך הבא.
רוב יום אתמול ישנתי. התעוררתי לשמע תפילותי של החתול שלי לעוד אוכל. נתתי לו אוכל. התקלחתי. פרקתי חצי בקבוק ויסקי. צפיתי בערך בחצי סרט כלשהו, שהיום אני אפילו לו זוכר איזה ומה היה בו...
קמתי בבוקר, שתיתי קפה, תפסתי ריכוז, פרסמתי פוסט-פוסט, קראתי כל מיני מאמרים בעיתונים וירטואליים, אכלתי 2 צנימים משוחים בחמאה ועליה זעתר. דברתי עם השכנה השניה. היא הזמינה אותי לקטוף מהצמחי תבלין שלה. עשיתי מהלך ושאלתי על איזשהו מתכון טעים, קבענו לבשל ביחד בצהרים כדי שאלמד. התקדמות.
המשימה החשובה להיום, שהשכנות לא יזהו אותי בניהן, כי שבת זה יום משועמם, שתיהן בבית, ומה שאסור לקרות זה שאחת תראה אותי עם אחרת...אשאר קירח מכאן ומכאן. לבנות יש פנקס רישום אירועים מפלילים...
זהו. משוחררים.

סיכום

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך?
כהרגלו בין 8-9

הדבר הטוב שקרה:
דחיתי משהו - עשה לי רק טוב

הדבר הרע או המבאס שקרה:
שיקרה

קניתי הרחבת בטרייה או איך קוראים לזה, כשנגמר המיטען בבטרייה של הנייד ואת מצמיד לסוללה חיצונית שהטענת קודם.

ים השיבולים, מה 'ני יכול לעשות

מאכל ומשקה השבוע שלך:
דגים מבושלים עם אורז, קציצות דגים ומים מים בששון

סרט / ספר / סדרת TV /
בלוג ביוטיוב שראית-קראת השבוע:
לא משהו לכתוב עליו

היתה לך אהבה השבוע?:
לא , ביקשתי ממנו שלא יתקשר

אין

למדתי משהו - תודה רבה לך

אבל אני שמח שאולי הערתי גם תשומת לב למחלה האיומה הזו.

aשרון

New member
xhfuo ntujr/// סיכום מאוחר....

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלך? 5

הדבר הטוב שקרה: השבוע עבר מהר

הדבר הרע או המבאס שקרה:
עברתי בדיקת MRI (סורקים את הראש) כדי לראות אם הגידול השפיר הוקטן. כבר שנה שלישית שאני עושה את הבדיקה מאז שגילו את הגידול הפיצי הזה. לשמחתי כל פעם אני מגלה שהוא נעשה קטן יותר ויותר .

משהו שעשית עבור עצמך השבוע: יום שלם של בישולים במטבח. יצאתי מרוצה.

שיר שהתנגן לך בראש השבוע: Blur - Coffee And TV

מאכל ומשקה השבוע שלך:
חביתיות ירק, סלט תפו"א, ממולאים, 2 סוגי מרק, אורז מוקפץ עם ירקות. הכל אני הכנתי.

סרט שראית השבוע: פרומיתיאוס - של רידלי סקוט. סרט נהדר גורם לי לחשוב ולנסות לנתח אותו כל פעם מחדש.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף: יאיר לפיד לא הולך להיות בממשלה הבאה!!!!

למעלה