סיכום שבוע עמוס ביותר
בכללי מ-1-10 (10 הטוב ביותר) - איך עבר השבוע שלך?
היה שבוע קצת עמוס. הייתי בשלושה ימי מילואים קשים ביותר.. יומיים מתוכם היו ללא מקלחת, אוכל, שינה וקור אימים. אבל סיימתי ועכשיו אני בבית.
הדבר הטוב שקרה:
החבר הכי טוב שלי ואני התכסחנו במשך תקופה והדבר הוביל לכך שאנחנו כבר שנה לא מדברים. פגשתי אותו בכל מני אירועים חברתיים בשנה החולפת אבל מעולם לא החלפנו יותר מדי מילים. בחלק מהפעמים, הוא אפילו לא טרח להרים את הראש ולהגיד לי שלום.
כך יצא ששני חברים טובים שהיו בני בית אחד אצל השני, היו ישנים יחד, אוכלים יחד, ובצבא/מילואים מתקלחים יחד - פשוט לא מדברים יותר. אני זוכר שהיו מצבים שהיה מתקשר אליו כאשר הייתי עצבני או עצוב ולא רציתי להעיק עם זה. כשהוא היה שואל "מה המצב?", אני הייתי עונה בהצגה מוחלטת: "הכל סבבה, איך אתה?" - ומיד הוא היה אומר: "מה קרה?" - ואני לא הייתי מבין איך הוא יודע.
הוא גם קיבל אותי באהבה ובחיבוק ולמד על העולם ההומוסקסואלי שלי. הוא כמובן סטרייט, שמעולם לא הכיר לפני זה אף "מתרומם". הוא לא הבין את הנטיה הזאת ולמה אנשים הם כאלה. וכאשר גילה שאני, החבר הכי טוב שלו הוא "מתרומם", אז פתאום המילה השתנתה ל"הומו", פתאום הוא קיבל את זה בחיבוק ולא הסכים שזה מה שיפריד בינינו. הוא ביקש להכיר את בן הזוג שלי שהיה באותה תקופה ולאט לאט נחשף להכל, תוך כדי קבלה מוחלטת ללא סייג.
היינו יחד עכשיו במילואים, וגם שם לא דברנו. בהדרכות שלפני התרגיל ישבנו באותה כיתה.. ולא החלפנו אפילו מילה. קצת מכוער לחשוב על זה ככה.
אתמול בלילה, אחרי שכבר כל אחד חזר לביתו מהמילואים, הוא יצר קשר. שאלתי אותו אם הכל בסדר, פשוט כי לא הבנתי למה הוא יצר קשר. הוא אמר שהכל בסדר ושאל אם הוא יכול לבוא אלי.
כמובן שהסכמתי וכבדתי אותו. נהלנו שיחה ופתאום התגלה לנו איך שכל אחד ראה את הדברים אחרת.. ושקשר מגיל 19 נהרס בגלל עניין של מילים שלא הובהרו והנחת הנחות שלא כל כך קשורות למציאות.
הוא היה על סף בכי, ולא ידעתי מה לעשות. הוא גם מאוד כעס כי טען שאני נטשתי ואני לא הסכמתי לקבל אותו אחרי הטעות שעשה. אני טענתי שרציתי מאוד לקבל אותו ועשיתי השתדלות גדולה בשבילו וכעסתי מאוד בחזרה, כי הוא הוא לא נתן זמן לאותה השתדלות.
בסופו של דבר השיחה הסתיימה בדיבורים על השנה האחרונה.. כל אחד עדכן לגבי מצבו ואיפה כל אחד עומד..
אני לא בטוח שיהיה עוד מפגש כזה, אבל בטוח שבמפגשים החברתיים הבאים ששנינו נהיה נוכחים בהם - זה יראה קצת יותר טוב.
לפני שהוא הלך הוא נתן לי מכה בביצים. זה דבר שהוא היה עושה כל הזמן, ועל פי זה הבנתי שהוא כנראה רוצה שנחזור שוב להיות כמו פעם.
הדבר הרע או המבאס שקרה:
האיטלקי ואני כבר לעולם לא נפגש. אני מניח שזה טוב... כי כאמור, אני תקוע עליו מאוד וזה תוקע אותי מלהתקדם. אבל היו לי השבוע כאבי בטן רק מלהבין את זה, ובתחילת השבוע הייתי גם קצת עצוב בגלל זה.
משהו שעשית עבור עצמך השבוע:
קשה לי לענות על זה כי לא נראה לי שהיה משהו כזה.
שיר שהתנגן לך בראש השבוע:
לינק מצורף. אני שומע את השיר הזה ממש עכשיו.
מאכל ומשקה השבוע שלך:
כיוון שהיה שבוע צבאי, אז אני אגיד שהשבוע לא אכלתי כמעט.
סרט/ ספר/ סדרת TV/ בלוג ביוטיוב שראית - קראת השבוע:
שומדבר! היה פרק במפץ הגדול, שזו סדרה שאני ממש לא אוהב ואני עדיין צופה בה בקביעות. פשוט כי היא מהווה תירוץ לנוח לכמה דקות ולהרגע עם כוס תה בטעם ארל גריי.
היתה לך אהבה השבוע?:
לא היתה אהבה, אבל היתה תאווה. דווקא ממש אחלה.
הסקת מסקנות מהשבוע החולף:
הנחת הנחות יצרה מלחמות, הרסה חברויות ובנתה חומות.