מסכם...
בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? 4 - ככה ככה. הרבה נסיעות.
חורה לי כל המצב הזה במדינה שאנשים לא שמים רסן על הפה שלהם וחושבים שמותר להם להגיד כל דבר, אפילו אם הוא קיצוני ביותר.
הדבר הטוב שקרה : בגלל הלחימה בעזה מתעוררת לה הסברה ענפה לישראל ברחבי העולם ומתגלים להם תומכים מפתיעים מאוד.
הדבר הרע או המבאס שקרה : ויכוח של שעתיים עם סוכן בסניף של פלאפון בטבריה שניסה לתת לי חבילה שלא הייתי מעוניין בה, ורק אחרי שביקשתי את הבוס שלו הואילו לתת לי את החבילה שרציתי. וכמובן המצב הבטחוני המזעזע הזה, הקפיצו את שכן שלי למילואים, בחור בן 25. שיחזור בשלום. שכולם יחזרו בשלום הביתה.
פאדיחה שקרתה לך השבוע : למה להחליף את השאלה, קורה לפעמים שיש פאדיחות, זה חלק מהחיים. אם תהייה הענות מאסיבית אני אחליף.
סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע : את הסרטים RED (ואת ההמשך שלו היום בערב ב yes ) ואת now you see me עם ג'סי אייזנברג הקצת מעצבן. לא יודע מה זה אבל יש בו משהו מעצבן לצד משהו מעניין. כשהוא עשה את מארק צוקרברג זה היה נפלא, בתפקידים אחרים שלו הוא קצת מעצבן.
הייתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) : אי אפשר לקרא לזה ככה, אבל היה לי משהו.
ביום שני השבוע, עליתי על קו 966 שמגיע מירושלים לקצרין, שעובר דרך הקיבוץ שלי בעמק ועשה סיבוב בין ישובי דרום הגולן לפני שמגיע לקצרין. ישבתי לבד בשני מושבים, כאשר בחור צעיר, כיפה סרוגה מהמושב שמולי בצד שמאל של האוטובוס לא הפסיק להסתכל עליי מדי פעם, ויצא לי להחליף איתו כמה מבטים במהלך הנסיעה. לבסוף הוא ירד עם שני חבר'ה בתחנה של מושב חיספין או נוב. והקטע הוא שלאחר שעזב את המושב שלו באוטובוס הוא הסתכל אליי בפנים רציניות תוך כדי שהוא הולך ואני חייכתי אליו. וזהו מאז לא ראיתי אותו. מעניין מה עבר לו בראש.
מאכל השבוע שלכם : ארוחת ערב עם ההורים - מוקפץ ספגטי צמות מעורבב עם חתיכות שניצל קטנות, סלט גזר כרוב, תפו"א בתנור - היה טעים.
משקה השבוע שלכם : בירה נשר שחורה קרה.
הסקת מסקנות מהשבוע החולף : אין השבוע...
שיחזרו הביתה בשלום