סיכום שבוע.....

aשרון

New member
סיכום שבוע.....

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ?

הדבר הטוב שקרה :

הדבר הרע או המבאס שקרה :

פאדיחה שקרתה לך השבוע :

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע :

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) :

מאכל השבוע שלכם :

משקה השבוע שלכם :

הסקת מסקנות מהשבוע החולף :

שיהיה לכולנו סופ"ש שקט מטילים ואזעקות ושחיילינו יחזרו הביתה בשלום.

Acoustic 3

New member
סיכום שבוע

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלכם?
עבר בסדר.. המצב הבטחוני מטריד אותי עד מאוד.

הדבר הטוב שקרה:
אני חושב שהכרתי מישהו, ויש לזה פוטנציאל מאוד טוב (לעומת הרבה אחרים שכולכם הייתם עדים לרובם).

הדבר הרע או המבאס שקרה:
אין צורך לציין לגבי המצב הבטחוני והחייל שנהרג.. זה פשוט אסון.

פאדיחה שקרתה לך השבוע:
אני לא מבין למה אתה תמיד טורח לשאול את השאלה הזאת. למה שיהיו פאדיחות?

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע:
התחלתי לראות את "זאב צעיר". לא בשמיים, אבל יש שם שחקן שבכל פעם שאני רואה אותו יורדות לי 5 שנים מהחיים
.

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה):
סוג של, אבל מוקדם לדבר על זה.

מאכל השבוע שלכם:
אמא התחילה להכין פיצה מלוואח. זה די נחמד.

משקה השבוע שלכם:
מים.

אני חושב שקל להבחין שהשתתפותי בפורום מעטה בתקופה האחרונה.
זה הזמן להגיד תודה רבה לכולם.. אני מעריך את כולכם ואני מקווה שעוד אקפוץ לבקר מידי פעם.
להתראות ושיהיו בשורות טובות לכולם.

Mr Fahrenheit

New member
וואו, תמונה נדירה של אקוסטיק!

חבל שזה כמתנת פרידה מהפורום חחח
טוב נו, יש לי את הסקייפ שלך. לא דיברנו הרבה באמת.. צריך להתעדכן

אני ויתרתי על Teen Wolf בערך בעונה השניה... זה לא היה לי מספיק מעניין, אפילו שסטיילס חתיך.

ובהצלחה עם מי שהכרת, מקווה שהוא ראוי לך.

Acoustic 3

New member
אנחנו באמת צריכים להתעדכן.

ואנחנו נעשה את זה בקרוב!!!

אני גם חושב שאוותר בקרוב על Teen Wolf. למען האמת, אני אוהב את הרעיון של הסדרה אבל התסריט בינוני וגם כך הביצוע.
רק דרק הייל
....
פשוט מהמם
.

בכל מקרה, אני לא דואג.. אתה ואני עוד נשתמע

dontevenknow

New member

דבר ראשון מי השחקן המדובר ב-Teen Wolf?
ראיתי קצת מהעונה הראשונה וזה שיעמם אותי אז ויתרתי.
אבל!!! התחלתי לאחרונה את משחקי הכס! (אז בלי ספוילרים אם אתם רואים)

ומה, פרידה וזה? חבל, היית נכס לפורום (גם בתור צופה מהצד).
ועכשיו כשרואים אותך.. נראה שכל השמועות היו נכונות

Acoustic 3

New member
חחחח הצחקת אותי

כלל לא ידעתי שהיו שמועות סביב זה ;-]
תודה רבה על המחמאה

בנוגע לTeen Wolf - מדובר בשחקן שמשחק את דרק הייל.
והוא פשוט מהמם בעיני. אני אוהב מראה כזה.. עור בהיר עם שיער שחור. אם יש עיניים כחולות, אני כבר שולף טבעת.

אני עוזב את הפורום, אבל לא בקטע מטורף.
אני בטח אכנס מידי פעם ואגיב לדברים שארצה להגיב להם..
פשוט במתכונת אחרת.

Acoustic 3

New member
הלוואי לאיחול ולתאוריה שלך

הפורום הזה מקסים ואין שום סיבה שלא ארצה לחזור

Acoustic 3

New member
אני בהחלט אבוא

וכרגיל, המחמאות שלך תמיד היו גורמות לי לחייך מהצד השני של המסך
.

aשרון

New member
אקוסטיק.....

חבל לי שהחלטת לעזוב, במהלך הזמן שהיית פה הפכת להיות אחד הקולות המשמעותיים ביותר בפורום.

ממה שהצלחתי להכיר אותך כאן, אתה בנאדם נפלא, ערכי, שאכפת לו מהזולת. אני מאחל לך את כל הטוב שיש לעולם להציע, שתגיע לשלווה פנימית עם עצמך והסביבה. אומרים, שאם מישהו רוצה ללכת, אז תן לו ללכת, ואם הוא חוזר אז הוא שלך לנצח. אתה תחסר לי פה. שיהיה לך רק טוב.

אקוסטיק, אין עליך בעולם

Acoustic 3

New member
תודה ענקית שרון

אני בהחלט אשוב לבקר מידי פעם.. אולי עוד ימאס לכם ממני

תודה רבה על המחמאות, על ההקשבה, על ההבנה ועל הייעוץ שלך ושל כל חברי הפורום.

היה לי עונג רב להכיר את כולכם.

Mr Fahrenheit

New member
נסכם

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ?
6 כזה..

הדבר הטוב שקרה : ביום ראשון עוד הייתי בלונדון, מסתובב בשוק Brick Lane וקמדן, ונהנה ממזג אוויר אנגלי נהדר.

הדבר הרע או המבאס שקרה :
חזרתי מלונדון למצב הבטחוני המעפן של הארץ, לאזעקות ולאווירת המלחמה המדכאת והמטרידה.

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע :
Shameless US

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) :
כל חווית החו"ל בפעם הראשונה עם בן הזוג הייתה רומנטית מאוד.
דבר ראשון, זה הזמן הכי ארוך שבילינו יחד ברצף, ישנו יחד קרוב לשבועיים ברצף ועשינו ים סקס (כשהתאפשר ולא היינו עייפים חחח)
אני חושב שהוא גם התרגל קצת לנחירות שלי.. אני צריך עוד להתרגל לזה שהוא כזה כובש במיטה (של שטח
).

פעם ראשונה של שנינו בלונדון וזה שחווינו את זה יחד פשוט העצים את זה, לפחות אצלי.

מאכל השבוע שלכם : המממ...
נלך משהו דווקא מהפסטיבל בבגליה שהיינו בו לפני לונדון.
צ'יפס עם רוטב אנדלוס. זה מושלם! חבל שאין בשום מקום חוץ מבלגיה את הרוטב הזה. תעשו עליו גוגל. הוא מושלם!

משקה השבוע שלכם : סיידר אלכוהולי אנגלי

כמו שחנוך לוין כתב: בלונדון הייאוש נעשה יותר נוח.

מדוע מנהל הפורום לא מסכמ"ש? הנה שלי

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? היה שבוע חביב. נחנו הרחק מהאזעקות

הדבר הטוב שקרה : מנוחה עם מעט התקפי חרדה

הדבר הרע או המבאס שקרה : התקפי חרדה?

פאדיחה שקרתה לך השבוע : מצטרף לשאלתו-לבקשתו של אקוסטיק, להחליף שאלה

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע : טרי פראצ'ט - רב מהומה על לא דוור [ לחובבי הומור אנגלי השנון, עמיתו של אדמס במשחקי הגיון, לוגיקה, חוקי הטבע ומה לא ]

היתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) : בטח היתה רומנטיקה, אבל לא זו הפרימיטיבית הקשורה ל"אהבה" ולסקס, אלא זו הקשורה לגרמניה בראשית המאה ה- 19, חושניות ומיסטיקה, רוחניות ושכלתנות גם יחד [ שופנהאואר, למשל? ] - נוף מופלא המשלב את שני הכוחות האלה.

מאכל השבוע שלכם : אמנון קטן ושלם מטוגן

משקה השבוע שלכם : מים

הסקת מסקנות מהשבוע החולף : שמתי לב לאלימות המילולית אד-הומינום בחברה הישראלית שמתגברת בלי ש"שר החינוך" עאלק או שרים אחרים יעשו משהו למניעתה, שמתי לב שהמשטרה רקובה עד היסוד, פחד ואימה רק לחשוב על זה. שמתי לב שרונאל פישר היה עורך דינו של יוסי וסרמן יו"ר הסתדרות המורים, מה שאולי ולכאורה מסביר איך כל התלונות והתחקירים בעיתונות אודותיו לא נענו בתגובה משטרתית ממשית. שמתי לב, שיותר משהטילים ישמידו אותנו, הכיוון הימני-הקיצוני והשמאלני -קיצוני שהחברה שלנו נוטה אליו יהרס אותנו מהר יותר.

aשרון

New member
מסכם...

בכללי מ 1 עד 10 (10 הטוב ביותר)- איך עבר השבוע שלכם ? 4 - ככה ככה. הרבה נסיעות.
חורה לי כל המצב הזה במדינה שאנשים לא שמים רסן על הפה שלהם וחושבים שמותר להם להגיד כל דבר, אפילו אם הוא קיצוני ביותר.

הדבר הטוב שקרה : בגלל הלחימה בעזה מתעוררת לה הסברה ענפה לישראל ברחבי העולם ומתגלים להם תומכים מפתיעים מאוד.

הדבר הרע או המבאס שקרה : ויכוח של שעתיים עם סוכן בסניף של פלאפון בטבריה שניסה לתת לי חבילה שלא הייתי מעוניין בה, ורק אחרי שביקשתי את הבוס שלו הואילו לתת לי את החבילה שרציתי. וכמובן המצב הבטחוני המזעזע הזה, הקפיצו את שכן שלי למילואים, בחור בן 25. שיחזור בשלום. שכולם יחזרו בשלום הביתה.

פאדיחה שקרתה לך השבוע : למה להחליף את השאלה, קורה לפעמים שיש פאדיחות, זה חלק מהחיים. אם תהייה הענות מאסיבית אני אחליף.

סרט / ספר / סדרת TV / בלוג ביוטיוב שראיתם-קראתם השבוע : את הסרטים RED (ואת ההמשך שלו היום בערב ב yes ) ואת now you see me עם ג'סי אייזנברג הקצת מעצבן. לא יודע מה זה אבל יש בו משהו מעצבן לצד משהו מעניין. כשהוא עשה את מארק צוקרברג זה היה נפלא, בתפקידים אחרים שלו הוא קצת מעצבן.

הייתה לכם רומנטיקה השבוע (או משהו בנושא אהבה) : אי אפשר לקרא לזה ככה, אבל היה לי משהו.
ביום שני השבוע, עליתי על קו 966 שמגיע מירושלים לקצרין, שעובר דרך הקיבוץ שלי בעמק ועשה סיבוב בין ישובי דרום הגולן לפני שמגיע לקצרין. ישבתי לבד בשני מושבים, כאשר בחור צעיר, כיפה סרוגה מהמושב שמולי בצד שמאל של האוטובוס לא הפסיק להסתכל עליי מדי פעם, ויצא לי להחליף איתו כמה מבטים במהלך הנסיעה. לבסוף הוא ירד עם שני חבר'ה בתחנה של מושב חיספין או נוב. והקטע הוא שלאחר שעזב את המושב שלו באוטובוס הוא הסתכל אליי בפנים רציניות תוך כדי שהוא הולך ואני חייכתי אליו. וזהו מאז לא ראיתי אותו. מעניין מה עבר לו בראש.

מאכל השבוע שלכם : ארוחת ערב עם ההורים - מוקפץ ספגטי צמות מעורבב עם חתיכות שניצל קטנות, סלט גזר כרוב, תפו"א בתנור - היה טעים.

משקה השבוע שלכם : בירה נשר שחורה קרה.

הסקת מסקנות מהשבוע החולף : אין השבוע...

שיחזרו הביתה בשלום

למעלה