Apikachu L
New member
סיכום שבוע!
טוב, הבא נסכם.
שאלות:
1. דבר מגניב שעשיתי:
2. הארה שהייתה לי:
3. התבאסתי כי:
4. משהו לא נעים:
5. כרגע אני:
6. ירק השבוע:
7. עוד דברים שקרו:
ושלי:
1. דבר מגניב שעשיתי: הייתי באייקון (לראשונה, הייתי רק בעולמות קודם) וסחבתי איתי גם את אחותי הקטנה (והלסבית, כמובן). היה ממש מגניב. פגשתי חברותים שהתחפשו או לא התחפשו, ואת רובם שמחתי לראות. היו הרבה אנשים בתחפושות מעניינות. יצאתי עם ספר (צד שמאל של החושך/ אורסולה לה גווין - מומלץ ביותר) וחרב ספוג חביבה. גם הלכתי מכות עם חרבות ספוג, שרובן היו עם הלסבית או עם הידיד מהצפון (אורלד, את מכירה אותו...), אבל גרמתי גם לאחותי הקטנה לקחת חרב ספוג ביד (עם קצת לחץ פיזי מתון...
והיא נהנתה) וגם הלכתי מכות עם בחור שביקשר להלחם קצת בחרבות ספוג. דחפתי לו חרב בביצים בטעות, אבל זו לא אשמתי שהוא פשוט הזמין מכות באזור האגן (הוא פשוט הבליט את התחת הצידה
), והיה ממש כיף!
2. הארה שהייתה לי: בזכות השיחות עם אורלד ירדה לי אבן מהלב וניקזתי די הרבה רעל נפשי על פרשה מסויימת שקרתה לי, שעסקתי די הרבה בשנאה עצמית בגללה. תודה אורלד
3. התבאסתי כי: חזרו לי הפרעות השינה .... כי אני לא ישן עם הלסבית כל יום עכשיו...
4. משהו לא נעים: אני חולה למדיי... עוד מאז יום שישי.
5. כרגע אני: קצת רעב, ודי חולה.
6. ירק השבוע: כרוב ניצנים
7. עוד דברים שקרו: האנמנזה העצמית שעשיתי לעצמי הייתה מדוייקת, ואכן אני סובל ממעי רגיז. שזה די צפוי...
וגם נפטרתי מהטינאה פדיס שלי. יאיי!
וגם גיליתי איך אפשר להקל על תסמיני מחלות. עם סקס.
טוב, הבא נסכם.
שאלות:
1. דבר מגניב שעשיתי:
2. הארה שהייתה לי:
3. התבאסתי כי:
4. משהו לא נעים:
5. כרגע אני:
6. ירק השבוע:
7. עוד דברים שקרו:
ושלי:
1. דבר מגניב שעשיתי: הייתי באייקון (לראשונה, הייתי רק בעולמות קודם) וסחבתי איתי גם את אחותי הקטנה (והלסבית, כמובן). היה ממש מגניב. פגשתי חברותים שהתחפשו או לא התחפשו, ואת רובם שמחתי לראות. היו הרבה אנשים בתחפושות מעניינות. יצאתי עם ספר (צד שמאל של החושך/ אורסולה לה גווין - מומלץ ביותר) וחרב ספוג חביבה. גם הלכתי מכות עם חרבות ספוג, שרובן היו עם הלסבית או עם הידיד מהצפון (אורלד, את מכירה אותו...), אבל גרמתי גם לאחותי הקטנה לקחת חרב ספוג ביד (עם קצת לחץ פיזי מתון...
2. הארה שהייתה לי: בזכות השיחות עם אורלד ירדה לי אבן מהלב וניקזתי די הרבה רעל נפשי על פרשה מסויימת שקרתה לי, שעסקתי די הרבה בשנאה עצמית בגללה. תודה אורלד
3. התבאסתי כי: חזרו לי הפרעות השינה .... כי אני לא ישן עם הלסבית כל יום עכשיו...
4. משהו לא נעים: אני חולה למדיי... עוד מאז יום שישי.
5. כרגע אני: קצת רעב, ודי חולה.
6. ירק השבוע: כרוב ניצנים
7. עוד דברים שקרו: האנמנזה העצמית שעשיתי לעצמי הייתה מדוייקת, ואכן אני סובל ממעי רגיז. שזה די צפוי...
וגם נפטרתי מהטינאה פדיס שלי. יאיי!
וגם גיליתי איך אפשר להקל על תסמיני מחלות. עם סקס.