סיכום שבוע!

Apikachu L

New member
סיכום שבוע!

טוב, הבא נסכם.
שאלות:

1. דבר מגניב שעשיתי:
2. הארה שהייתה לי:
3. התבאסתי כי:
4. משהו לא נעים:
5. כרגע אני:
6. ירק השבוע:
7. עוד דברים שקרו:

ושלי:
1. דבר מגניב שעשיתי: הייתי באייקון (לראשונה, הייתי רק בעולמות קודם) וסחבתי איתי גם את אחותי הקטנה (והלסבית, כמובן). היה ממש מגניב. פגשתי חברותים שהתחפשו או לא התחפשו, ואת רובם שמחתי לראות. היו הרבה אנשים בתחפושות מעניינות. יצאתי עם ספר (צד שמאל של החושך/ אורסולה לה גווין - מומלץ ביותר) וחרב ספוג חביבה. גם הלכתי מכות עם חרבות ספוג, שרובן היו עם הלסבית או עם הידיד מהצפון (אורלד, את מכירה אותו...), אבל גרמתי גם לאחותי הקטנה לקחת חרב ספוג ביד (עם קצת לחץ פיזי מתון...
והיא נהנתה) וגם הלכתי מכות עם בחור שביקשר להלחם קצת בחרבות ספוג. דחפתי לו חרב בביצים בטעות, אבל זו לא אשמתי שהוא פשוט הזמין מכות באזור האגן (הוא פשוט הבליט את התחת הצידה
), והיה ממש כיף!

2. הארה שהייתה לי: בזכות השיחות עם אורלד ירדה לי אבן מהלב וניקזתי די הרבה רעל נפשי על פרשה מסויימת שקרתה לי, שעסקתי די הרבה בשנאה עצמית בגללה. תודה אורלד

3. התבאסתי כי: חזרו לי הפרעות השינה .... כי אני לא ישן עם הלסבית כל יום עכשיו...

4. משהו לא נעים: אני חולה למדיי... עוד מאז יום שישי.
5. כרגע אני: קצת רעב, ודי חולה.

6. ירק השבוע: כרוב ניצנים

7. עוד דברים שקרו: האנמנזה העצמית שעשיתי לעצמי הייתה מדוייקת, ואכן אני סובל ממעי רגיז. שזה די צפוי...
וגם נפטרתי מהטינאה פדיס שלי. יאיי!
וגם גיליתי איך אפשר להקל על תסמיני מחלות. עם סקס.

ליזי133

New member
טוב, סיכום

1. דבר מגניב שעשיתי: טוב... הלכתי לחנויות, הרבה חנויות, לא עשיתי את זה כבר המון זמן, הייתי בקניון רחוק, נהנתי מאוד מאוד!! בחנות למטייל... שתלתי צמחים חדשים ועדיין לא את כולם שיש לי לשתול, ציירתי שוב, ארבע דמויות בערב אחד (הישג בשבילי, בד"כ לקח לי כמה ערבים לצייר דמות אחת) ו... נראה לי שזהו.... אה, לא, גם חגגנו יום הולדת לאחותי הקטנה, אפילו שהיומולדת היה לפני חודש כבר....
2. הארה שהייתה לי: היו כמה אתמול... לצד הטוב

3. התבאסתי כי: לא יודעת... לא זכור לי ממש משהו...
4. משהו נעים: (כן, החלפתי את זה למשהו נעים, כי אנ מרגישה שמיציתי את השאלה הקודמת מספיק כדי שזו תהיה מיותרת בשבילי...) אז היה לי חלום נחמד
שגרם לי לחשוב על כל מיני דברים שוב...
5. כרגע אני:
לא, סתם, אין לי ממש מה לכתוב פה..
6. ירק השבוע: עגבניות שרי
שתיים עד עכשיו

7. עוד דברים שקרו:זהו בעצם... די ממצה הכל. אה, לא, היום התקלקל לנו משהו בבוילר (הדוד חשמל) והיה צריך לתקן, כי בגלל איזה משהו יצאו משם כל המים, אז לא היו מים חמים... אבל עכשיו נראה לי הכל בסדר..

ליזי133

New member
למען האמת, זה דיי סתם כזה...

בעיקרון המשכתי להתאמן על ציור דמויות, אבל לקחתי לפני הרבה זמן כבר ספרים שמלמדים מחברה שלי, ואני צריכה להחזיר.. הרבה זמן שהם אצלי.. בקיצור חזרתי לצייר עם הספרים, עוזר דווקא.. אבל בינתיים רק מתאמנת, ואני מצליחה לצייר אותם/ן רק בצורה אחת- עם הפנים והגוף קדימה.
אולי מתישהו, כשאני אצליח לצייר יותר טוב
אז אשמח לחלוק

Apikachu L

New member
הסטנדרטים עולים ככל שאנחנו משתפרותים

ככה שלעולם לא נהיה טובות מספיק.
אבל אם לא בא לך בפומבי, את יכולה לשלוח לי במסר. אני מבטיחה לתת ביקורת בונה טובה

ליזי133

New member
חיחי, נכון, נכון

אולי אח"כ אני אעלה כשאצייר עוד קצת, אבל נראה לי לא קשור לגמרי, לא?
אולי לאיזה שרשור OFF אני אעלה עוד כמ זמן.. נראה, אולי

orald

New member
שמחה שעזרתי, לשם שינוי.

גם אני רוצה חרבות!

בהחלט כיף יותר לישון עם בני/ות זוג.
פעם, בתקופה המרוחקת של האקס היכנשהו בתחילת שנות העשרים לחיי, לא יכלתי בכלל לישון עם עוד אדם במיטה, וחששתי כשנכנסתי לקשר עם זוגתי שגם איתה תהיה בעיה, אבל מהר מאד התבדיתי. אני חושבת שהייתי תמיד מתוחה מדי איתו.
אני לא אתפלא אם ראית גם אותו שם ולא ידעת, הוא תמיד מסתובב בדברים כאלו, או עוזר בצד הניהולי.

אני מעדיפה כרובית: חיה, מבושלת במרק או מטוגנת עם פירורים(במיוחד האחרון, אבל הרבה בלאגן ונמנעת בגלל הקלוריות), אבל זה עושה בלאגן במטבח בגלל כל ה"פירורים".

למעלה