תשובות שלי
אמוטיקן השבוע:
דבר(ים) טוב(ים) שקרה: אה...קיבלתי 87 בחלק הקשה של המבחן בביוכימיה, שזה אומר שהיו לי 2 טעויות. לא ציון שאני מרוצה ממנו, מצד שני, זה לא מבחן ששווה לעשות מועד ב' בשבילו, כי אני עוד עלולה לגמור כמו עם כימיה אוגרנית ב', וציון נמוך יותר מהראשון. דה פאקטו די התגוררתי אצל ת' השבוע, שזה היה נחמד.
דבר(ים) רע(ים) שקרה: הכלבה שלי נשלחה להסגר, כי ילדה קטנה ביקרה אצלנו בבית הציקה לה ככל הנראה מעבר לגבול הסבלנות שלה (שהיא מאוד גדולה. לפי מה שהבנתי היא נתנה לה להבין כמה פעמים שהיא רוצה שיניחו לה, ונהמה עליה כדי שתעזוב, אבל כנראה הילדה לא קלטה. למרבה הצער לא הייתי בבית... אז לא יכולתי להגן עליה מהילדות, ולקחת אותה אליי) והיא נתנה לה מכה (כנראה די חזקה, כי יש לה ראש בלטה) בלחי, והלחי של הילדה נפתחה (לילדה בסופו של דבר שלום). אני מקווה שלדי (השם שלה
) תהיה בסדר... אסור לבקר אותה ואין לכלביית ההסגר אחריות על מה שקורה לה, ואם היא תפצע, או תתייבש או הם פשוט יחליטו להפטר ממנה סתם ככה אז לא נוכל לעשות כלום נגד זה.
74 במעבדה ביוכימיה, שזה די דראק. אני אעשה מועד ב'.
עצבי השבוע: הדבר הדוחה הזה
http://www.mako.co.il/men-sex/Article-b29577e9f25d031006.htm&sCh=db0d42d3dab93310&pId=1601128303
חלום שחלמתי: נטיתי די להתקע בתוך החלומות שלי השבוע בלי יכולת לצאת ולהתעורר. אני חושבת שחלמתי משהו על אקסמן, וזה, אבל אני דווקא לא כל כך זוכרת חלומות השבוע.
אם הייתי חיה הייתי: נקבת צבוע עם דגדגן גדול שמאיימת על כל הלהקה. גרר...
משהו טעים: אני שותה המון מיץ גזר לאחרונה. אתמול הכנתי לעצמי ארוחה עם הפטישים של האכילה שלי. שזה... בצל עם חמאת בוטנים "טבעית", זיתים עם טפינה למריחה, ופיתה מקמח (בניגוד לפיתה מקמח ריק) עם קטשופ, צ'ילי, פטריות וטופו.