סיכום שבוע!

Apikachu L

New member
סיכום שבוע!

ושאלות הסיכום לשבוע זה הן:

אמוטיקן השבוע:
דבר(ים) טוב(ים) שקרה:
דבר(ים) רע(ים) שקרה:
עצבי השבוע:
חלום שחלמתי:
אם הייתי חיה הייתי:
משהו טעים:

Apikachu L

New member
תשובות שלי

אמוטיקן השבוע:

דבר(ים) טוב(ים) שקרה: אה...קיבלתי 87 בחלק הקשה של המבחן בביוכימיה, שזה אומר שהיו לי 2 טעויות. לא ציון שאני מרוצה ממנו, מצד שני, זה לא מבחן ששווה לעשות מועד ב' בשבילו, כי אני עוד עלולה לגמור כמו עם כימיה אוגרנית ב', וציון נמוך יותר מהראשון. דה פאקטו די התגוררתי אצל ת' השבוע, שזה היה נחמד.
דבר(ים) רע(ים) שקרה: הכלבה שלי נשלחה להסגר, כי ילדה קטנה ביקרה אצלנו בבית הציקה לה ככל הנראה מעבר לגבול הסבלנות שלה (שהיא מאוד גדולה. לפי מה שהבנתי היא נתנה לה להבין כמה פעמים שהיא רוצה שיניחו לה, ונהמה עליה כדי שתעזוב, אבל כנראה הילדה לא קלטה. למרבה הצער לא הייתי בבית... אז לא יכולתי להגן עליה מהילדות, ולקחת אותה אליי) והיא נתנה לה מכה (כנראה די חזקה, כי יש לה ראש בלטה) בלחי, והלחי של הילדה נפתחה (לילדה בסופו של דבר שלום). אני מקווה שלדי (השם שלה
) תהיה בסדר... אסור לבקר אותה ואין לכלביית ההסגר אחריות על מה שקורה לה, ואם היא תפצע, או תתייבש או הם פשוט יחליטו להפטר ממנה סתם ככה אז לא נוכל לעשות כלום נגד זה.

74 במעבדה ביוכימיה, שזה די דראק. אני אעשה מועד ב'.
עצבי השבוע: הדבר הדוחה הזה
http://www.mako.co.il/men-sex/Article-b29577e9f25d031006.htm&sCh=db0d42d3dab93310&pId=1601128303
חלום שחלמתי: נטיתי די להתקע בתוך החלומות שלי השבוע בלי יכולת לצאת ולהתעורר. אני חושבת שחלמתי משהו על אקסמן, וזה, אבל אני דווקא לא כל כך זוכרת חלומות השבוע.
אם הייתי חיה הייתי: נקבת צבוע עם דגדגן גדול שמאיימת על כל הלהקה. גרר...
משהו טעים: אני שותה המון מיץ גזר לאחרונה. אתמול הכנתי לעצמי ארוחה עם הפטישים של האכילה שלי. שזה... בצל עם חמאת בוטנים "טבעית", זיתים עם טפינה למריחה, ופיתה מקמח (בניגוד לפיתה מקמח ריק) עם קטשופ, צ'ילי, פטריות וטופו.

ליזי133

New member
אני מקווה שהכלבה תהיה בסדר

עצוב לשמוע על מה שקרה...
מקווה שהיא תהיה בסדר ותצא מההסגר....

ליזי133

New member
חתיכת כתבה

בהתחלה זה היה סתם מעצבן, אבל אז היא התחילה לחצות גבולות שם!!

orald

New member
מצטערת על הכלבה, ומקווה שהילדה הסתומה למדה...

לקח. ילדים...

בשכונה הישנה אנשים היסטריים מסויימים היו דורשים ממני(דורשים! ממני!) לעבור לצד השני של הרחוב כי הם מפחדים מהכלב!
כמובן ששמתי פס על מה שהם רצו. אני לא אחראית לפוביות של אנשים.

מאד מקווה שלדי תהיה בסדר אחרי כל זה, אבל חוששת, כי אני יודעת איזה שם יש לכלביות ההסגר. דבר ראשון אחרי שהיא חוזרת זה לנקות אותה כמו שצריך ולפנק אותה.
קשה לי לחשוב איך היא סובלת שם ולא מבינה מה היא עשתה.
וקשה לי לחשוב מה הייתי עושה אם היו לוקחים את פרח שלי(כן, פרח, תאשימו את אחותי הקטנה בזה, אני רציתי מיקי...ותאשימו אותי בזה
), ז"ל, ככה. הייתי נשברת, והייתי...אלימה.

ולעניין החיה...אם זוגתי קוראת בצחוק לאיבר המין שלי "דגדגן מוגדל", האם זה אומר שאני צבועה, ואם כן מה זה אומר לגבי השנאה שלי לאנשים צבועים?

Apikachu L

New member
תודה על התמיכה לכולם

אני מקווה שהיא תהייה בסדר...

אורלד: לא נראה לי זה רלוונטי, כי יש הבדל בין צבועים לאנשים צבועים. מבין השניים, לפעמים נראה לי שראשונים עדיפים.

Apikachu L

New member
רשימה של נשים "קלות להשגה"

הרשימה היא למעשה: כל אישה שהיא לא מושלמת מבחינת ההגדרות החברתיות. שזה... כל אישה.
כולל נשים עם אגן רחב, נשים שצובעות את השיער, נשים שמתהלכות בשיער פזור, נשים שלובשות צבעים "פתייניים", נשים מצחקקות, נשים חצופות (הא?), נשים מופנות...
בקיצור: גועל נפש.

ליזי133

New member
סיכום

אמוטיקן השבוע:

דבר(ים) טוב(ים) שקרה: אני בבית, HOME AT LAST! ואני קוראת ספר ממש נחמד וראיתי אנימה נחמדה

דבר(ים) רע(ים) שקרה: בשלושה שבועות שלא הייתי פה שכחתי את כל הקטע האחרון שלמדתי לנגן, אז אני צריכה ללמוד אותו מחדש....
עצבי השבוע: אבא שלי לא רוצה להעיף לי את העכבישים מהמרפסת, וטוב... אני לא אעשה את זה לבד....
חלום שחלמתי: חלום ממש ארוך, בהתחלה זה היה חלום מפחיד, אבל אז נחמד... אני עדיין רוצה לפגוש אחד מהאנשים בחלום עוד פעם, בעוד חלום...

אם הייתי חיה הייתי: אחרי חשיבה ארוכה על השאלה הזאת דוב נראה לי בחירה טובה...
משהו טעים: ירקות מטוגנם עם כוסמת וטחינה

SoundManBR

New member
מוסכם שנסכם....

אמוטיקן השבוע:

דבר טוב שקרה: יומיים עם חברה שלי!!

דבר רע שקרה: נשרפתי מהשמש המפחידה הזאת!!!
עצבי השבוע: מריבה שהייתה אצלנו בנוער במושב על כל מני אנשים....
אם הייתי חיה הייתי: תוכי כי דיברתי טונוווותת....
משהו טעים: יותר מדי דברים שאכלתי השבוע!!!

למעלה