סיכום שבוע

בר יעקב

New member
מס מכש

שיר של קרן-ההופעה בהצליה אתמול הייתה אנרגטית מאוד ויפה! שיר-'שיר' של אתי אנקרי בביצוע אביתר בנאי. משהו טוב שקרה-הופעה ולראות את כולם ולבוא עם רחל!!! מאכל השבוע-ניוקי גבינה בתנור אצל אמא צב ליוסי שחוגג היום 20!!!!

NaniBani

New member
מסכמת:) ../images/Emo267.gif

שיר של קרן : סני שיר כללי: אהובתי- משינה משהו טוב שקרה: יום שני בערב- אני אשמור לעצמי:) וגם אתמול באכדיה- לראות אנשים שלא ראיתי שנייייייייייייםםםםםםםםםםםם:) משהוא מבאס שקרה : רבתי עם אמא, התבטלו לי 2 תכניות שממש רציתי, ויש לי 2 מבחנים ללמוד אליהם :( משהו לשתף: אני אתחיל לעבוד כבייביסיטר על כמעט 20 ילדים לפחות מחודש, 22 ש"ח לשעה, וגם נסיעות, ובסה"כ אני ארוויח מעל 1000 ש"ח :O מאכל השבוע: המבורגר בילוי השבוע: על האש עם חברים מהצופים, מה שקרה אחרי, ואתמול בחוף אכדיה חחח.. למי אתם מעניקים
- לדג שלי נמו אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? נראה לי שכן:) הוא ממש נחמד

סתיוי18

New member
עד שבאת, שבת...../images/Emo99.gif

שיר של קרן: מבול שיר כללי: מאש אפ מעולה שנתקלתי בו לRolling in the Deep / Someone Like You / Turning Tables משהו טוב שקרה: ישנתי אצל רוני וראינו את החלק הראשון של הארי פוטר שבע בשעה טובה... וסדנת כתיבה שהייתה מוצלחתתת מאוד. משהוא מבאס שקרה: רוני הלכה בלעדיי לחלק ב' של הארי פוטר! ועוד בסינמה סיטי! מה נראה לה
משהו לשתף: היתושות הפסיקו לעקוץ אותי.
מאכל השבוע: פיטנס תותים - אחד הדברים הטעימים באופן מפתיע בילוי השבוע: "לילה לבן" אצל רונה (נרדמנו בשלוש כרגיל) למי אתם מעניקים
- לבר עכבר אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? לא נראה לי שבת שלווווום, לכו לישון ולאכול.

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר של קרן: מבול ואם אלה החיים שיר כללי: בך לא נוגע בביצוע של אדר גולד, עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה ותהיה לי אהבה- הראל סקעת משהו טוב שקרה: ההופעה של קרן! והיום הולדת של החברה הכי טובה שלי... משהוא מבאס שקרה: כל הזמן כואב לי הגב בגלל הצבא! משהו לשתף: אם בטעות מישהו פה לא יודע הופעה של קרן זה אחד הדברים אם לא ה...
מאכל השבוע: שוקולד
בילוי השבוע: ההופעה של קרן והיום הולדת של חברה שלי...
למי אתם מעניקים
למירב ברור! (נו אי אפשר להרוס את הרצף שהתחלנו פעם... מה גם שזה מתאים לחולצה שלך מההופעה אתמול...)
אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? לא...

../images/Emo24.gifסוף סוף סוף שבועעעעעעעע

שיר של קרן : רצה הביתה
שיר כללי: כן, כן, כן הכל יהיה בסדר.. השמש עוד תזרח.. - מופע הארנבות של ד"ר קספר. משהו טוב שקרה: מילואים, אתמול ההופעה, שופינג! הסתפרתי. משהוא מבאס שקרה:
, וגם חברה שלי נכנסה לניתוח במהלך טיול בדרום אמריקה!!:S משהו לשתף: שוק ראש העין מומלץ ביותר!! (ורעת ראיתי את הפרסומת להופעה שסיפרת עליה
כנראה אני אבוא) מאכל השבוע: פסטה בולונז:) בילוי השבוע: נפגשנו כל החבר'ה בחוף ראשון על אבטיח ובירה להיפרד מחברה שטסה ל-3 וחצי חודשים. למי אתם מעניקים
- סתיוי שהייתי אמורה לראות אותה השבוע ובסוף לא יצא אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? וואלה יש מצב שכן..

מסכמת

שיר של קרן :פג'ו 92 שיר כללי:הכאב הזה- הראל סקעת משהו טוב שקרה:הופעה של קרן כמובן. משהוא מבאס שקרה :מישהי מהעבודה שאכזבה אותי ברמות קשות. משהו לשתף: אני הולכת להופעה של הראל בשוני!. מאכל השבוע:עוף בתפוזים בילוי השבוע:הופעה באכדיה, הזדנגפות, טיול יומיים בכינרת.|מתכחשת ליום הולדת, זקנה| למי אתם מעניקים
: ליוסקה שגם חגג יום הולדת. אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא- חשבתי שלא, אבל מרגע לרגע נראה לי שכן.

אז ככה

שיר של קרן-כל היתר חולף שיר כללי-1)אטרף-ענבל 2)חלון לים התיכון-יהודה פוליקר משהו טוב שקרה-שהייתי עם חבר בים מאכל-BIG TEXAS של מקדונלדס-250 גר' בילוי-לילה לבן באשדוד,התחלתי במדרחוב שלנו ואח"כ קונצרט בהנחיית ירון אילן ובהשתתפות שרת החינוך לימור לבנת של התזמורת האנדלוסית של אשדוד שאירחה את שלמה בר מהברירה הטבעית ודוד דאור משהו לשתף-בסופ"ש הזה עשיתי מרתון של כל הפרקים מהעונה הראשונה של "הרווק" עם גיא גיאור,ואם כבר היה חשק מאד גדול לזוגיות הוא רק הלך והעצים עם כל פרק שראיתי

blackfield2

New member
מסכמת מסקוטלנד ../images/Emo13.gif

אני בהפסקה עכשיו בחדר, יורד גשם ואין מה לעשות בחוץ.. חח שיר של קרן : לא היה לי זמן השבוע לצערי לשמוע מוזיקה באייפוד.. שיר כללי: I need dollar, dollar, dollar is what I need (hey hey..) - משום מה חורשים על השיר הזה ברדיו, והוא אפילו לא חדש.. חח משהו טוב שקרה: הנסיעה לחו"ל! הייתי צריכה קצת חופשה..
משהוא מבאס שקרה: נתקענו היום בלי מקום לישון כי היה לנו בעיות עם הB&B שהזמנו, סיפור ארוך.. חח אבל בקיצור, עכשיו אנחנו באיזה מלון ליד לוך נס שעלה דיי הרבה כי יש הערב איזו הופעה בעיר שאנחנו נמצאים בה של Simply Minds או איך שלא קוראים להם ומסתבר שהם ממש נלהבים לקראתה וכל המקומות שינה הנורמאליים כבר תפוסים.
משהו לשתף: הייתי היום במזקקת וויסקי. המקום הזה היה הדבר הכי חמוד שראיתי בחיים!!
מאכל השבוע: תהרגו אותי, אבל אכלתי סנדוויץ' עם חזיר בסטארבקס שלשום והיה טעים
בילוי השבוע: אדינבורו, פשוט עיר מדהימה!! כלכך הולכת לבקר שמה שוב!... למי אתם מעניקים
- עזבו אתכם צבים.. כל כמה קילומטרים יש פה עדרים של פרות וכבשים לצד הכביש.. הן כלכך חמודות!!! אלבום שני צדדים למטבע רוכשים או לא? אוף, אני לא מעודכנת.. חח מה זה?
שיהיה לכם שבוע נעים! הייתי מלווה לכם בשמחה מהקור שיש פה, באמת שלא חסר.. ממש חורף

למעלה