סיכום שבוע

נטע5909

New member
סיכום שבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: גאוות השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: בילוי השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: אומן השבוע: לכבוד זה שעם הסיכומים אני כבר משעממת את עצמי ואני לא מוצאת איך לגוון יש מישהוא שרוצה לקחת את זה עליו??? שבת שלום לכולם

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: אי שם בבקעה - צוות הווי פיקוד מרכז http://www.songs.co.il/samples/07HatzvaiyotNMC_2_7_1368.wma שיר השבוע של אפרת: לראות את האור קליפ השבוע: Hold me for a while - Rednex http://www.youtube.com/watch?v=usvUNEFoIPA הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הייתי ממש טוב בכדורסל וגם יש שיפור בברך הדבר הפחות טוב: גיליתי שלאבא שלי יש בעית בריאות גאוות השבוע: ביום רביעי בלילה קניתי בצרכיה מול הבית שלי. אשה מבוגרת הגיעה כדי להתלונן שהשליח לא הביא לה הביתה את המצרכים שקנתה. כבר אין שליחים בשעה הזו, אז התנדבתי והסעתי אותה הביתה עם המצרכים מאכל השבוע: גפיטלע פיש בקופסת שימורים התחדשות השבוע: פעם ראשונה בחיי ביקרתי בחדר כושר בילוי השבוע: ראיתי סדרות עם ידידה שלי סמיילי שמאפיין את השבוע:
(היה לי אחלה של שבוע) אומן השבוע: להקת פיקוד המרכז נטע, את עושה עבודה טובה מאוד, אז אני אשמח אם תמשיכי אלא אם מישהו ירצה להחליף אותך. אפשר גם לעשות רוטציה, כל שבוע מישהו אחר

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר השבוע: סוף מעגל אריק סיני שיר של אפרת מה שקרה הכי טוב :מ'נצסטר נצחה ועלתה לגמר גאוות השבוע:3 שנים בעבודה מאכל השבוע: דים סאם בילוי:טיול לירושלים עם החבר

ליאן 162

New member
סיכום:)

שיר השבוע: הדג נחש שיר נחמה שיר השבוע של אפרת: אה אה אה קליפ השבוע:- הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יש כמה דברים: קיבלתי 100 בבגרות בערבית בע"פ!!!!!! היה לי זימון למיון מהצבא ביום חמישי, הכרתי שם מישהי מירושלים שממש התחברנו ודיברנו מלא גם בפלאפון היום ואתמול וסמסים, רק חבל שהיא גרה רחוק כל כך....וראינו את רוני דלומי בבסיס תל השומר (שם היה הזימון), היא כל כך חמודה! הצטלמנו איתה! הדבר הפחות טוב: יום השואה, עלו לי מלא פלאשבקים ודברים שלמדתי, גם מהמסע לפולין.. באמת שהייתי בתחושת דיכאון בראשון ובשני גאוות השבוע : אני וחברה נסענו באוטו ופתאום ראינו אישה מבוגרת נופלת על המדרכה, אז עצרנו ועזרנו לה=] מאכל השבוע: גרנולה התחדשות השבוע: אין בילוי השבוע: אין ממש, אני בתקופת לחץ נוראיתתתת סמיילי שמאפיין את השבוע:
אומן השבוע: המשוררת רחל... אל תצחקו למדתי שיר שלה בספרות "רק על עצמי" אם מישהו מכיר, ממש אהבתי:)

אריה31

Member
מנהל
רק על עצמי לספר ידעתי

כרגע ירושלים רחוקה לך, כשתתגייסי תהיה פחות משמעות למרחק מאוד שמחתי שרוני דלומי זכתה בכוכב נולד, לא אהבתי את זה שהיא לקחה לאפרת את תואר זמרת השנה ברשת ג' וערוץ 24 אני אוהב את "שלחי אותו"

ליאן 162

New member
היא כנראה תבוא לתל אביב מתישהו...

ואולי אני אסע לירושלים, זו לא כזו בעיה, צריך זמן רק... תתנחם בזה שאפרת זכתה בגלגל"צ!:)

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Old Yellow Bricks - Arctic Monkeys שיר השבוע של אפרת: דיאטה קליפ השבוע: Judas - Lady Gaga *-* הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 במתכונת בערבית!
הדבר הפחות טוב: נכשלתי במתמטיקה >< והבנתי שהחיים שלי סובבים סביב בי"ס. S: גאוות השבוע: אנשים לא זיהו אותי בגלל התספורת החדשה והצבע^^ ואמרו שממש מתאים לי ושזה שינוי D: מאכל השבוע: סושי <: התחדשות השבוע: אין בילוי השבוע: חברה שלי אצלי עכשיו, והיא נשארת עד ראשון D: סמיילי שמאפיין את השבוע:
אומן השבוע: אין ספציפי לכבוד זה שעם הסיכומים אני כבר משעממת את עצמי ואני לא מוצאת איך לגוון יש מישהוא שרוצה לקחת את זה עליו??? מממ אין לי בעיה לסכם
אבל אני מקווה למצוא דרך מעניינת לגוון
אפשר נניח שאני אסכם פעם אחת ואת פעם אחת.. או כל מי שירצה, כמו שאריה הציע.

אריה31

Member
מנהל
אז בשבוע הבא את פותחת את השרשור../images/Emo13.gif

מיכל קיבלה 100 בבגרות ואת 100 במתכונת באותו מקצוע!

נטע5909

New member
חח גם אני קיבלתי 100 בערבית

אבל זה מבחן זה לא אותו הדבר :)))

ליאן 162

New member
מווותרתתת!!!

וזה ממש לא מצחיק=O .. האמת... אבל לא נפתח את זה עכשיו...

ליאן 162

New member
השבוע אני מסיימת עם ערבית לתמידדדדדדדדדדדדדדד

ביום רביעי הבגרות...!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Francine1

New member
יווו איזה כיף לך! בהצלחה ../images/Emo6.gif

וכן חח תמיד ערבית זה הבגרות הראשונה מהכל

ליאן 162

New member
שיהיה לך בצלחה!

הבגרות שלי בערב אני חושבת.. את יודעת מתי שלך?

Francine1

New member
תודה! ושלי ב3 בצהריים

אבל הבגרות במתמטיקה בערב..איך אפשר לעשות מבחן בערב?! משרד החינוך מפגר><

ליאן 162

New member
כמה יח"ל את?

אני זוכרת ששנה עברה עשינו גם בערב אבל זה בגלל שהייתה את ההעתקה=Q השנה אני ניגשת ל-007 עדיין בתוכנית הישנה, אני מניחה שזה גם ייצא לקראת הערב=] והבגרות בהיסטוריה שלי בחורף השנה הייתה ב-5!!!!! חחחח יצאתי ב-7 וחצי..זה היה מטורף! אבל ההרגשה של לסיים גם מטורפת ולא רעה בכלל:) כל בגרות:)

למעלה