סיכום שבוע

סיכום שבוע

אז עוד שבוע עבר לו. שיר השבוע של קרן-רציתי להיות שיר השבוע כללי-אל תוותרי על הירח\איתי פרל,שוב בתמונה-ירדנה ארזי תוכנית טלויזיה\סרט-האח הגדול מאכל-שניצל וצ'יפס מה עשיתם השבוע-סדנא לחיפוש עבודה מה תעשו בשבוע הבא-נזרום עם מה שיבוא מה עשה\הרס לכם את השבוע-כלום

ועוד משהו אחד

סורי,פשוט אני כל פעם נזכר בעוד משהו. אחד הדברים שעשו את השבוע היה בילוי ליל שישי בבית של חבר ביחד עם עוד כמה חברים שבאו ובעקבות המלצה של החבר פתחתי חשבון ב JDATE.

I מ י ר ב I

New member
זה בסדר גמור,תודה!!

מעריכה את זה מאוד שפתחת.. פעם הבאה,שיהיה יותר קל,פשוט תפתח שאלון ואז תענה לעצמך.

sp400

New member
טוב כנראה זה סיכום שבוע פרייסטיל אז נלך על זה

אז השבוע שעבר היה שבוע קשה היו לי שתי בחינות פנימיות אחרונות בהחלט חמישי הבא בחינה חיצונית ראשונה השבוע גם סגרתי עם חבר טיול לעיר שתמיד חלמתי לבקר בה- ברצלונה. היו לי כמה מפגשים ושיחות נורא מחממי לב ופגשתי אנשים שלא חשבתי שאפגוש עוד והשאירו טעם לוואי בפה אוהב את כולכם שבת שלום לכם

almoglebar

New member
מסכמשת סכמש מסוכמש. ../images/Emo238.gif../images/Emo265.gif../images/Emo238.gif

שיר השבוע של קרן
זאת שבמקומי .. שיר פשוט מדהים לפי דעתי.. שיר השבוע כללי
מה עשית - מירי מסיקה.. שיר עוצמתי , מתחברת אליו מאוד... תוכנית טלויזיה\סרט
אמממ אני אלך על הסרט קברט.. סרט ישן מאוד אבל ראיתי אותו הרבה השבוע כי אני משחקת במחזה שמבוסס עליו.. מאכל
עוגת פאדג' שהכלתי לפני איזה יומיים בקפה קפה.. יאמייי... מה עשיתם השבוע
אממ השבוע לא עשיתי הרבה מה תעשו בשבוע הבא
כל השבוע הבא אין לי בית ספר אז כנראה שאני אצא כל יום :) וכמובן אני אמתין להופעה בסבלנות רבה... מה עשה\הרס לכם את השבוע
אממ היום זה היום שעשה לי את השבוע בגלל שקניתי כרטיס לזאפהה ! סוף שבוע נעים לכולנו.. הרבה בשורות טובות.. והמון המון המון מנוחה...

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של קרן-סוף הרגש...לא שמעתי אותו השבוע בכלל.פשוט הוא מתחבר לי עכשיו כ'כ עם משהו... שיר השבוע כללי-ADELE המהממת!! תוכנית טלויזיה\סרט-האח הגדול,פלפלים צהובים מאכל-מרק בטטה מה עשיתם השבוע-למדתי בעיקר מה תעשו בשבוע הבא-מקווה שהופעה בפ'ת.. מה עשה\הרס לכם את השבוע-קצת בלבול,אבל הכל לטובה.. סופ'ש מקסים לכולם

blackfield2

New member
את תהרגי אותי,

אבל בטעות חשבתי שבמה שעשה לך את השבוע כתבת "קצת בולבול". אני חייבת אשפוז דחוף. חחחחחח

ady18

Well-known member
השבוע שלי

שיר של קרן:תקופה של שינוים לא של קרן:ימי הפרח והאהבה קורין אלאל הרס:כאבי רגל עשה:סינמה סיטי+הסרט התייר מאכל:המבורגר\פרנץ טוסט מחכה:באולינג

עונה...

שיר השבוע של קרן- שיהיה לנו בית שיר השבוע כללי- אור כוכב-שרית חדד וכמה שירים מהאירוויזיון 2011 תוכנית טלויזיה-האח הגדול,פלפלים,סימני שאלה מאכל-סלט עוף מה עשיתם השבוע- בעיקר עבודה ועניני אירוויזיון מה תעשו בשבוע הבא-כניראה אותו דבר מה עשה\\הרס לכם את השבוע-שבוע די מוחלק.... אני רוצה כבר הופעה....אי אפשר יותר...קשה ביותר.... היעד מתקרב....אוטוטוטו

למעלה