סיכום שבוע! :)

טווול

New member
סיכום שבוע! :)

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: שני הפרקים האחרונים היו טובים מאוד בעונה השישית, אין הרבה לחץ בלימודים, סך הכול אווירה נחמדה בעולם. משהו רע שקרה השבוע: אנשים נכנסים לפורום ולא מצביעים לחוליה החלשה
שיר השבוע: לכבוד ה70 של לנון, השיר הכי טוב שהוא כתב לדעתי: Straberry Fields Forever- Beatles ציטוט השבוע: כל המונולוג של ימית לאדי ובעיקר "אין לי פחד גבהים או משהו, אבל זה מטוסים, הדברים האלה נופלים", וגם הבדיחה של "אצלנו זה באמת משהו" ואז הזריקה של הדבר הלא ברור הזה למנגל
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות אוף קורס. השלמתי גם את המופע של דובל'ה- לא מדהים, אבל הפרק האחרון, עם יהודה לוי, פשוט קורע מצחוק. מומלץ. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: ג'ורה, שהראיתי לאחותי הגדולה והיא התפקעה מצחוק. אותי הקטע שהעלו ליוטיוב לא כזה מצחיק, כל הקטעים שהכי הצחיקו אותי בפרק היו במ סך הלבן, אבל נחמד לדעת שאנשים עדיין צוחקים מהסדרה ושהיא כל הזמן מתחדשת. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הפינאלה הגדול של העונה כמובן! פרק השבוע בפיג'מות: הכל בכוכבים, שאני חושב שהוא גם פרק העונה, אבל יש לו תחרות לא קלה עם "וולמן". הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: כל הרעיונות למשחקים החדשים פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? כמו שאני תמיד אומר, הלוואי עליי. שבת שלום ושבוע טוב D:

למעלה