סיכום שבוע:]

ZoHaRoT

New member
סיכום שבוע:]

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!!:)

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: חמישי.. נראה לי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים.. ספר השבוע: -- סרט השבוע: כמו יום ולילה- סרט חביב. סדרת השבוע: סטארגייט. שיר\דיסק השבוע: עדיין החדש של פיטר רוט ציטוט השבוע: "אני נראה כמו ערבי שטחנו אותו והפך לטורקי." תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
תגידי, מה נסגר עם הבובות האלה?

את לא אמורה להיות בת.. אממ... גדולה כבר?

שלגיה 14

New member
שירוש לבובות אין גיל!!

(עיין ערך החדר שלי.. לא ראיתן אותו אבל עכשיו אתן יכולות לדמיין
)

ZoHaRoT

New member
חח,

הציטוט זה בעצם משפט שנון של אבא שלי שמתאר את המראה של עצמו באותו רגע.. :p ותודה:]

שיר m

Well-known member
ננסה

היום הכי טוב בשבוע: מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: "בנים חוזרים" אבל אני רק בהתחלה סרט השבוע: אין סדרת השבוע: עבודה ערבית שיר\דיסק השבוע: יש הרבה... דודו טסה- "שכחתי לאהוב" ציטוט השבוע: "זה לא קל, זה לא פשוט" (יוני בלוך נתקע במוח) תמונת השבוע: אין המשך שבוע מצויין.

שלגיה 14

New member
יוני בלוך לגמרי תקוע ../images/Emo13.gif

כל היום רק משמיעים את השיר הזה. אבל הוא אחלה.

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גלידת יוגורט ספר השבוע: סרט השבוע: "שוליית המכשף" סדרת השבוע: קשה לבחור שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: נראה לך תמונת השבוע אחלה של שבוע

שלגיה 14

New member
יאמי גילדה יוגורט ../images/Emo13.gif

וכמובן שאני לא מוסיםה לה שום דבר בריא.. רק כל מיני סוגי שוקולדים..

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שלישי (וכמובן גם הסופ"ש) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחי וגיסתי עשו לנו הפתעה ובאו להיות איתנו שלושה ימים. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: TLV (עצוב, אבל זה המצב
) שיר\דיסק השבוע: דני רובס - עשור או שאני יורה ציטוט השבוע: בטוח יש משהו.. אבל המוח שלי עייף מדי עכשיו. אם אזכר אכתוב
תמונת השבוע: אוהבת אתכם!

גם אני מסכמת :)

היום הכי טוב בשבוע: רביעי וחמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עוד טיול כיפי בירושלים עם המשפחה, אח"כ משחק נבחרת מול בלגיה (ניצחנו!!!
) וביום חמישי בילוי כיפי עם אנשים אהובים
סרט השבוע: היה כ"כ כיף, אז לא היה זמן לראות סרטים...
סדרת השבוע: גם לזה לא היה כ"כ זמן, אבל בכל זאת- האנטומיה של גריי... אני לא יכולה להפסיק... שיר\\דיסק השבוע: Dark Blue של אורן ברזילי. שיר מעולה!!! ציטוט השבוע: "השלום הוא יפי החיים, זריחת השמש, חיוכו של ילד, אהבתה של אם, שמחתו של אב... השלום הוא כל אלה, ועוד, ועוד". אחרי ביקור במרכז למורשת בגין (מומלץ למי שעוד לא ביקר)... המשפט הזה השאיר בי משהו. תמונת השבוע: צילמתי הרבה השבוע... היה קשה לבחור אחת מבין כולם, אבל בסופו של דבר בחרתי בתמונה מירושלים... שבוע טוב לכולנו!

שלגיה 14

New member
וואו, נשמע כמו אחלה שבוע ../images/Emo13.gif

אין כמו ירושלים! אהבתי מאוד את הציטוט, והתמונה כרגיל מאוד מאוד יפה

למעלה