סיכום שבוע..><

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..><

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..><

איך עבר השבוע? ניס..P: משהו טוב שקרה השבוע: ח~ו~פ~ש..>< משהו רע שקרה השבוע: באתי ללונה פארק והוא היה סגור..:( דבר מוזר שקרה השבוע: נדבקתי לסימן.. הזה - >< השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: שלישי..>< סלבס השבוע: helps.. שיר השבוע: JUST DANCE - LADY GAGA סרט השבוע: WAR, INC ספר השבוע:אין..>< סדרת/ תוכנית השבוע: קאסי.. , הישרדות , חשופים..>< מבחני השבוע: אין..>< בילוי השבוע: סרט..P: תוכניות לשבוע הבא: טיול כוכב..>< מסר לאומה:לפני שאת\ה הולך\ת ללונה פארק צלצל\י לברר אם הוא פתוח..! תמונת השבוע: חברה שלי מהפורום של קאסי עיצבה לי..><

Aliska7

New member
עוננהה DD:

איך עבר השבוע? מממ...נחמד DD: משהו טוב שקרה השבוע: החופשששש :O משהו רע שקרה השבוע: ממ..כמה ריבים עם החברות :S דבר מוזר שקרה השבוע: לא זכור לי ^^" השבוע מ-1 עד 10: 9 DD: יום השבוע: נאמממ...לאדעת :O כולם היו נחמדים ^^" סלבס השבוע: הילאריייי DD: שיר השבוע: הולידיי :) סרט השבוע: סרט? לא זכור לי שצפיתי בסרטים :O ספר השבוע: נאממ...האמן ומרגריטה D: ~בפעם האלף. עד שאני אגמור אותו D:~ סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכיםם DD: מבחני השבוע: יש חופש! איזה מבחנים?!!? בילוי השבוע: ממממממממממממממממממ....לישון עד 2 וחצי כל יום DD: תוכניות לשבוע הבא: סופרלנד ועוד כמה DD: מסר לאומה: אני רוצה את Dignity ואני אשיג אותו יום אחד :OOO גם אם זה יהרוג אותייי..! תמונת השבוע: חיחחיחיי (:)

נוייההה

New member
עוונהה =](באיחור)

איך עבר השבוע?היהה נחמדדד משהו טוב שקרה השבוע:אממ..חוופפפששש משהו רע שקרה השבוע:אממ כל מיניי דבר מוזר שקרה השבוע:אני וחברה שלי היינו אצל חברה אחרת ואז שהיינו בדרך הביתה היה ערפלל מזה מוזרר XD השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע:שישי סלבס השבוע: הילארי שיר השבוע:פוקר פייס סרט השבוע:קטנטנות (חחח חברה שלי הכריחה אותי לראות XD חחח למרות שאני מתה על הסרט הזה) ספר השבוע:----- סדרת/ תוכנית השבוע:אחת שיודעת 2 (שמתחיל היום),כמעט מלאכים,csi מבחני השבוע:מתכונת בקולנוע איך שחוזרים לבצפר מהחופש בילוי השבוע:אתמול בפיצה XD תוכניות לשבוע הבא:חופששש ואולי אצל בדודה שלי ברמת גן מסר לאומה:תיההיו טוביים תמונת השבוע: מהממת שלי

hilary4ever

New member
><

ראיתי את הסרט..P: נכון סרט חמוד?! אה..ו.. גמאני גרה בר"ג..><

למעלה