סיכום שבוע..=]

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..=]

בגלל שהפורום טיפה יבש.. ומזמן לא עשינו אז אני יעשה מקווה שזה בסדר..;]
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
ציטוטים ציטוטים:
תמונת השבוע:
שיר השבוע:
אומן השבוע:
אלבום השבוע:
איש השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
השבוע מ1 עד 10:

Aliska7

New member
מסכמת :)

דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יומולדת :) דבר רע שקרה השבוע: ממ...הכל היה טוב :) ציטוטים ציטוטים: לה לה לה לה תמונת השבוע: ------ שיר השבוע: Dreaking the habit אומן השבוע: Linkin park אלבום השבוע: Road to Revolution איש השבוע: חברות שלי ^^ התחדשות השבוע: הרבה מתנות ליומולדת D: תוכניות לשבוע הבא: לסיים ת'שיעורים וללכת לבצפר =.=" השבוע מ1 עד 10: 10 חג שמח לכולם :)

נוייההה

New member
עונה =]

דבר טוב שקרה השבוע:אמממ בית ריק,חופש,יומולדת דבר רע שקרה השבוע:אממ .. משו קצת נהרס אבל הוא התסדר ציטוטים ציטוטים: "פעם קודמת שהייתי פה אמרתי שאני גרועה בדייטים ומי שאני יוצאת איתו אנחנו ישר חברים זה היה בערך ככה"-הילארי באלן דג'נרס על מייק XD תמונת השבוע:כמההה שהווא יפהה שיר השבוע:אממfly-hilary אומן השבוע:Hilary אלבום השבוע:דיגנטי איש השבוע:חברות שליי 3> התחדשות השבוע:עגילל בלשוןן P: (יותר נכוון משבוע שעבר) תוכניות לשבוע הבא:חופש,מבחן ,2009 השבוע מ1 עד 10: 9

hilary4ever

New member
מזל - טוב..=]../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא קראתי עוד את שלך בגלל שהייתי אצל סבתא שלי ו"סילקו" אותי מהמחשב..[= סורי.. אז מזל - עד 120=]

hilary4ever

New member
עונה..=]

דבר טוב שקרה השבוע: [שבוע שעבר אבל אני עדיו באווירה..] נסעתי לאילת עם הג'אז.. דבר רע שקרה השבוע: היה לי מאלאמלאמלאמלא ש.ב להשלים..=[ ציטוטים ציטוטים: שיר.."ימי החנוכה נשב בסוכה נאכל אוזני המן ונחביא אפיקומן לילה ויום סביבונו יסוב ספגניות נזרוק לרחוב.." תמונת השבוע: שתי מושלמות שלי..=] [אאוחינה ואמיליה.. מכמעט מלאכים..] שיר השבוע: no work , all play אומן השבוע:הילארי..=] אלבום השבוע: britney spears circus איש השבוע: יש כמה.. שלי&הדר&אופיר.. התחדשות השבוע: מלאמלאמלא דברים מאילת..בגדים , עגילים , שרשראות.. תוכניות לשבוע הבא: יומולדת!![= [3.1 לא לשכוח..] השבוע מ1 עד 10: 9.5

Nathalie 6293

New member
עונה=]

דבר טוב שקרה השבוע:נסיעה לעזריאלי דבר רע שקרה השבוע: כלום ציטוטים ציטוטים:היה מלא מצחיקים לא זוכרת.... תמונת השבוע:אין לי כח........ שיר השבוע:fly של היידן אומן השבוע:קטי פרי אלבום השבוע: soundtrack של ice princess איש השבוע: אף אחד התחדשות השבוע:עגילים, בגדים, תיק. תוכניות לשבוע הבא: לעשות עבודה ולבכות כי שוב התחילו הלימודים..... השבוע מ1 עד 10:10

למעלה