סיכום שבוע =]

t i t i13

New member
סיכום שבוע =]

אז איך היה השבוע? האדם שעשה לכם את השבוע? האדם שהרס לכם את השבוע? דבר טוב שקרה השבוע? דבר רע שקרה השבוע? משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שיר השבוע? סרט השבוע? סדרת השבוע? ציטוט השבוע? תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? סופשבוע רגוע.......=]

blackeyes7

New member
בוקר טוב :)

אז איך היה השבוע? ממ התחיל נחמד.. האדם שעשה לכם את השבוע? ספיר החברה הכי טובה שלי האדם שהרס לכם את השבוע? הבחורה שאני אוהבת \; שדואגת לא להראות סימן חיים . דבר טוב שקרה השבוע? השבעה :) מי שלא יודעת מזה, אז כיתות יב' לוקחים את כיתות ט' באמצע הלילה לאיזה חורשה.. וממלאים אותם בגואש, דבק, ביצים, מכות :) אני הייתי אחראית משמעת וכולם פחדו ממני חחח דבר רע שקרה השבוע? הקשר בין מי שאני אוהבת לביני התנתק משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שנתתי לכל מה שהיה בנינו לקרות.. לא היו מזלזלים בי ככה \; שיר השבוע? מיליארד טועים- אביב גפן סרט השבוע? - סדרת השבוע? נמלטים ציטוט השבוע? זה שאני לס לא אומר שאני אמשך אלייך, כי את סתם כונפה D: תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? שיפסיקיו כבר לצעוק עלי שאני לא לומדת !

t i t i13

New member
חח תגידי באיזה מוסד את לומדת? ../images/Emo6.gif

במה הם נשבעים?? זה לא משו בצבא? חח

blackeyes7

New member
חחחח D:

הרעיון של השבעה הוא לגבש את כיתות ט' בתוך עצמם D: כי כשאנחנו נגדם אז הם מגנים אחד על השני, אם לדוג' אני אגיד למישו תגיד: "שמינית כבוד" והוא יגיד "חמישית כבוד" ויפוצצו אותו מכות , אז ישר החבר'ה מהכיתה שלו יבואו לעזור לו! חח וגם כדי להראות להם מי הבוס פה :) אבל בסוף משלימים איתם ועושים קומזיץ שירים גיטרות על האש :) זה כיף כזה .

t i t i13

New member
חחחחח אוקי...

בחיים לא שמעתי על דבר כזה XD זה מזכיר לי תדברים המוזרים האלה שעושים בקיבוצים חחחח

t i t i13

New member
נמנמ......

אז איך היה השבוע? בסדר ..=/ האדם שעשה לכם את השבוע? חברה טובה שלי בר האדם שהרס לכם את השבוע? אמא שלי דבר טוב שקרה השבוע?הצחוקים בבצפר נזכרתי כמה התגעגעתי אליהם חח דבר רע שקרה השבוע? שהמנהלת אמרה לאמא שלי שאני וחברים עישנו בכיתה...חח הם הלכו להרוג אותי...שתיהם משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? לא יצאתי לשום מקום..אוף לימודים שיר השבוע? טיפה בים-היהודים סרט השבוע? יוסי וג'אגר סדרת השבוע? משפחת סימפסון ציטוט השבוע? מורה לאזרחות:מעיין אם אני רוצה להקים בצפר במדינה דמוקרטית מה אני צריכה לעשות שיאשרו לי את זה? אני:שוחד?...חח הכלבה הזאת העירה אותי מהשינה תמונת השבוע? חתיך שלי!! http://img517.imageshack.us/img517/2047/p1010325bc2.jpg משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? לא מצפה לכלום...אולי יקרה איזה משו תמיד קורים לי דברים לא צפויים =]

שירי 55

New member
אני =)

אז איך היה השבוע? היה לא משו האדם שעשה לכם את השבוע? ידיד טוב האדם שהרס לכם את השבוע?חברה טובה דבר טוב שקרה השבוע?שהוא נגמר דבר רע שקרה השבוע? הרבה דברים לא הסתדרו לי משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? התעצבנתי על חברה טובה שלי קצת יותר מידי ועכשיו אני מצטערת על זה שיר השבוע?מכה אפורה של מוניקה סקס סרט השבוע?יצאת גבר סדרת השבוע? ישנן בנות ציטוט השבוע? אין תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא?שהריבים יסתדרו

Shiri from the block

Active member
אני אז איך היה השבוע? בסדר האדם שעשה לכם את השבוע? אף אחד האדם שהרס לכם את השבוע? אף אחד דבר טוב שקרה השבוע? כלום דבר רע שקרה השבוע? כלום משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? גם כלום שיר השבוע? I kissed a girl, so what, sick as my secrets סרט השבוע? Gray Matters- מומלץ. יש בסרט גם את הלנה בתפקיד קטן (וגם שם לסבית) סדרת השבוע? נמלטים! ציטוט השבוע? אין משו מיוחד תמונת השבוע? בריטני השבוע בטקס פרסים של MTV../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? כלום.

LudaGirl

New member
מיי וויק

אז איך היה השבוע? בסדר, חביב האדם שעשה לכם את השבוע? חברה שלי מהקורס באה לישון אצלי :) האדם שהרס לכם את השבוע? לא נראה לי היה משהו מיוחד דבר טוב שקרה השבוע? קניות :) דבר רע שקרה השבוע? שהייתי צריכה להסחב לתל אביב משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שקניתי נעליים לא נוחות סדרת השבוע? BIGGEST LOOSER תמונת השבוע? לא הצטלמתי השבוע בכלל משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? שאני ארשם סופית לפסיכומטרי ואקבל את החוברות רענון

FFTL

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אז איך היה השבוע? היה רע אך אחכ היה אחלה. :] האדם שעשה לכם את השבוע?
האדם שהרס לכם את השבוע? לא הרס, אבל עשה רע, פיצ. דבר טוב שקרה השבוע? סתם נחמד.. דבר רע שקרה השבוע? הפסקה אבל חזרנו.
משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע?
שיר השבוע?
סרט השבוע?
סדרת השבוע? מטבחי גהנום. ציטוט השבוע?
תמונת השבוע? סתם תמונה.. משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? פאאאאאאקינג חצייייי שנה עם היפה שלייייייייייי!@#$% :]]]]]]]]]]

FFTL

New member
אנחנו פאקינג חצי שנה יחד!@#@!$@ :]]]]../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

@#$@#%!#% ממש מאושרת!

t i t i13

New member
מאושרת בשבילך =]

יאו איזה כיף לשמוע על אנשים שטוב להם ביחד =]]

lotemy

New member
בית חולים בית בית חולים. |שיגרה|

אז איך היה השבוע? התחיל מדהים. ונגמר האדם שעשה לכם את השבוע? לינור האדם שהרס לכם את השבוע? ענבר דבר טוב שקרה השבוע? היהודים באים לב"ש ואני מייחצנת דבר רע שקרה השבוע? חברה התאבדה משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שלא התקשרתי למשטרה כשהיא אמרה שיר השבוע? מחפש תשובה סרט השבוע? לא זוכרת סדרת השבוע? האח הגדול ציטוט השבוע? להלהח תמונת השבוע? שיעמם לי משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? הו!!!!!!!!!!!!!!! היהודים בבארבי, היהודים בב"ש היהודים בכל מקום D:

למעלה