סיכום שבוע=)

../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קונדס משהו רע שקרה לך השבוע: אבא היה בבית חולים שיר שלא הפסקת לשמוע: יש יותר מידי התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: קרח בומביי מאכל השבוע: שניצל תירס בילוי השבוע: קונדס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חג מעלות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'ופרון שלי וכל געמא 5 ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: חג מעלות ומסיק ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר

שנינה11

New member
שמתם לב שאני היום עשיתי ת'סיכום שבוע?

אני יכולה להיות אחראית על זה??

ריניXD

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתההה משהו רע שקרה לך השבוע:לא זוכרת שיר שלא הפסקת לשמוע: חופשי של היהודים ו Plain White T's - Hey There Delilah התחדשות השבוע: לא יודעת תוכנית השבוע: נמלטיםםםם סרט השבוע: אמן האשליות ספר השבוע: מאכל השבוע:שוקולדדדד בילוי השבוע:בנות דודות שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עזריאלי=] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בנות מהפורום(לא של פה) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "תפתחי חלון זה יפתח לך תצ'קרות" חחחחחחחחחח בת דודה המטומטמת שלי תמונת השבוע: =] התוכניות שלי לשבוע הבא:עזריאלי וגיוסים ושביתה=] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע נחמד=]

einatit4

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo199.gif

הכי יפה בעולללללם!!~
ראיתי היום את הפרק הרביעי של העונה השלישית.

moran916

New member
אלללה נמלטיםם

גמאני ראיתי היום תפרק הרביעי.. איזה פרק טוב היה..!!

einatit4

New member
^^^../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifיש כאלו שרואים ביס../images/Emo199.gif

[אם בכלל אפשר לראות בין כל התקלות
] וואי וונטורת' כ"כ
||||||

black rock star

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

הייתי בשוק שהרגו את שרה
אבל זה היא התפטרה, היא רצתה להיות בבית עם הילד שלה או משהו וונטורת עושה כזה "זה בגלל שלא יכולנו שיהיה מישהו יותר יפה ממני על הסט"

ריניXD

New member
יאאאאא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודXD מתי הוא אמר את זה? כה אני גם שמעתי שהיא רצתה להיות בבית והיא רבה עם ההפקה והם החליטו להרוג אותה חחח

ברלץ

New member
סיכומוושן!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה שלי חזרה מחו"ל משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה לי שום דבר רע השבוע אני מאושרת!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: אלפי ילדים מוכים- יציאת חירום התחדשות השבוע: לא היה שום דבר חדש שבוע משעמם תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: רשיון לחתונה ספר השבוע:סאלי לוקהארט מסתורי אבן האודם (נראה לי שקוראים לזה ככה) מאכל השבוע: איטריות דיסני בילוי השבוע: ים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש שבוע הבא:חגי לא ראיתי אותו חצי שנה ציטוט/ יציאת/מילת השבוע: " את דיכאון? תעשי קרחת" תמונת השבוע: אין לי תמונות אם למשהו יש תמונה שלי נא להביא לי אני מחפשת נואשות התכניות שלי לשבוע הבא: תחקירים!!!! ולעבוד על הטיול קצת ולסיכום איך עבר עליי השבוע: מעייף ומעצבן

Xx MaayaN xX

New member
בלהבלהבלהלבלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתהההההההה משהו רע שקרה לך השבוע: השביתה לא התחילה מיום שני! שיר שלא הפסקת לשמוע: NFG-kiss me התחדשות השבוע: שטויות שההורים הביאו מחו"ל תוכנית השבוע: חברים סרט השבוע: משו על מייקל ג'קסון ספר השבוע: - מאכל השבוע: שוקולדים בילוי השבוע: סתם ברעות,מודיעין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישו ספציפי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אפידזין" תמונת השבוע: עםהמשקפיים של רן! XD התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת תלוי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

liavii

New member
סיכום, איזה שבועXD

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה משהו רע שקרה לך השבוע:אני לא נוסעת בסוף לראש העין:'( שיר שלא הפסקת לשמוע:בשורות רעות התחדשות השבוע: עגילים מאגניביםP: תוכנית השבוע:
סרט השבוע:נסיכת פריס הילטוון קולג' או משו כזה XD ספר השבוע: אל תקראו לי חירות (ספר טוב אני אוהב לקורא אותו) מאכל השבוע:שניצלXD בילוי השבוע:בית המוזיקה XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שביתה? (אמן אמן אמן) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ממש ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: *נכנסת אלינו מורה ערביה לכיתה* אז היא מדברת על החדשות חברה שלי:"מה יש להם טלוויזיה? יש להם ערוצים כמו שלנו? הם יודעים עברית?XD " תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:שביתההXD והכננות לחג מעלות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר

helush716

New member
מחר תמיד נשאר מחר ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה
+ חמישי בערב עם חברות + שישבת אצל גאיה
+ האייפוד שלי חזר לחיים
+ אף פעם לא נמאס מהאלבום החדש של sum
משהו רע שקרה לך השבוע: ממ.. האמת שכלום
שיר שלא הפסקת לשמוע: avril lavigne - tomorrow וגם.. sum 41 - with me התחדשות השבוע: ממ.. לא קניתי כלום בכלל בזמן האחרון..
תוכנית השבוע: סאות'פארק
סרט השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: לא קראתי
מאכל השבוע: פיצה
בילוי השבוע: כל הסופ"ש הזה היה מטורף.. חמישי עם חברות ושישבת אצל גאיוש
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ.. ת"א, קיובן בי ושהשביתה תמשך עוד קצת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ.. גאיה?
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אורקל'ה אורקל'ה!!!" חח.. " טלי הוד הוד הוד.." " i said don't you wanna be my hoe" תמונת השבוע: הימיני והאייפוד שלי, השמאלי וביט של גאיה
התוכניות שלי לשבוע הבא: ת"א וקיובן בי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוע הזה היה המשך מעולה לשבוע של חופש סוכות.. זה אחד החודשים היותר טוב שאני זוכרת
, שבוע מ-ע-ו-ל-ה

למעלה