סיכום שבוע.

סיכום שבוע.

[נו. יש את זה במלא פורומים.] דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: יום בשבוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק
תענו.

ואני D:

דבר טוב שקרה השבוע: היה כיף בהכנה+ השבוע שמתי לב שלא עישנתי טונה זמן.
דבר רע שקרה השבוע: המ. אני לא מדברת על דברים רעים D: אבל ההופעה לא הייתה משהו.
שיר השבוע: כל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס.
יום בשבוע: נמ. שלישי. כן.
התחדשות השבוע: כלום ;; אבל שבוע הבא בטוח יהיה משהו.
תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות. או האנטומיה של גריי כי היה פרק עצוב.
בן אדם שעשה לכם את השבוע: -
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לנסוע לראשון. [אה, כן.]
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חוץ מהבנות מראשון את ים כי יש לה יום הולדת.
תמונת השבוע: היא לא מהשבוע, אבל לא איכפתלי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

פורום מדהים שלי,שבוע טוב:]

דבר טוב שקרה השבוע: כל השבוע הזה היה טוב..אפילו מצוין! דבר רע שקרה השבוע: לא יכלתי להגיע לחג קן גונן בגלל הסמינר,אז חשבתי שאני אספיק לחג קן של בן גוריון..וגם לזה לא הספקתי.
שיר השבוע: רדיו חזק-תיסלם יום בשבוע: נראלי שישי...בעצם..חמישי בלילה...*אהמ אלונה אהמ* התחדשות השבוע: הקריטריונים לקבוצות המשך[?] תוכנית השבוע:הממ..אוקי,היתי בקיבוץ,היתי בחג קן יבנה,היתי בסמינר..ועכשיו אני בבית
בן אדם שעשה לכם את השבוע: היו הרבה.. אין לי כוח לפרט..כבר אמרתי שזה היה שבוע טוב! דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:לנוח,מהשבוע הזה שמסתיים בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:אחותי,אחיינים שלי..
תמונת השבוע: אוף אני לא מוצאת את התמונות מהקיבוץ!רציתי להשים אחת.בלעכס.סולחים לי,נכון? שבוע מקסים

תיקון תיקון

עכשיו הבנתי מה זה תוכנית השבוע.. קראתי את זה כ-"תוכניות השבוע" וחשבתי שזה דברים יענו שתכננתי השבוע.. טוב נו,לא ראיתי בכלל טלויזיה השבוע. לא מתאים לי!

.

נירית את בוצה. דבר טוב שקרה השבוע: שחלמתי למדצופי :) ואו קרו כלכך הרבה דברים. דבר רע שקרה השבוע: ישנתי יותר מידי. ועוד כלכך הרבה. שיר השבוע: Styx - Boat On The River שיר מעולה. יום בשבוע: שבת. התחדשות השבוע: הוו הוו. תוכנית השבוע: חברים. בן אדם שעשה לכם את השבוע: יש כמה האמת. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: כלום. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: ^^". תמונת השבוע: מההופעה הגרועה כלכך שהייתה לנו.חח נירית תראי ווה מאחורה XD. *זה לא מעלה את התמונה*

jast

New member
וואי ככ לא.

נירית לא בוצ'ה. למזלה..
דבר טוב שקרה השבוע: וואי הסמינר היום.
דבר רע שקרה השבוע: גרמתי לדברים רעים לקרות עם החוסר טאקט שלי.
שיר השבוע: משו אמילי. פינק פלויד.
יום בשבוע: אתמול!!!
התחדשות השבוע: הרגשה אפילו יותר טובה מבדרכ!!
תוכנית השבוע: מה, איזה לא קשור. טוב סופר נני כי זה היה קורע ומצב כפית.
בן אדם שעשה לכם את השבוע: הרבה.
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: וואי אין מושג מה שכן מכירות עוגות.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: הרבה בניאדם.
תמונת השבוע: לא תמונה כזאת אלא תמונה שנמצאת לי בראש, שיחת נפש עד שלוש ומשהו בלילה עם בנאדם שאני רואה פעם ב..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חחח למזלי?

למה? [אמי, באמאשלך אל תשימי תמונות מההופעה שאני מופיעה בהן. הן נוראיות ואני אבכה כל היום אם מישהו חוץ משתינו יראה אותן.]

פורה

New member
זה רק אני, או ש

הסמינר (שומריה) היה דיי מאכזב? התכנים לא היו משו.. נכון?

אמן סלע

New member
../images/Emo45.gif

הם די חזרו כבר על דברים שידענו ודנו בהם כבר הרבה זמן. קיצר, היה נחמד מבחינת החברה.

זה לא רק את!

כאילו,החידון[התנכיXDDDD זה הרג אות מצחוק] ממש היה חזק, וגם הקבוצה שהיתי בה,היתה מ-ע-ו-ל-ה. אבל הרגשתי שהסמינר הזה היה לא מחודד מספיק, כאילו זרקו שאלות סתם לאויר ...ולעיתים חזרו על עצמם,אולי כי זה סמינר שמעבירים אותו בפעם ראשונה אז...יש מקום לשיפור.. האכזבה הגדולה היתה השומריות, אוף..זה כ"כ מעצבן שאין לנו שומרית שכבה..ואנחנו תכף שכבה הכי גדולה בגיל!!! (אבל בגדול,מבחינה חברתית היה לי ממש כיף,ממש התגעגעתי לכולם....
)

חזוז

New member
לא היה משהו...

בד"כ מסמינר אתה יוצא בהרגשת שליחות, תובנה או חוויה, הפעם ההרגשה הכללית הייתה לדעתי די סתמית, מעט תכנים, מעט מסקנות וחוויה שכבתית מעט דלה. אני מאמין שהכל תוצאה של חסך בקבוצה, כל מה שאנחנו מעבירים בינינו מתאפשר רק בעזרת קבוצה, בסמינר חילקו אנשים לקבוצות לשם הסדר המספרי ולא לשם יצירת מעגל חברתי ממנו ניתן למצות את הפוטנציאל החברתי והתבונתי.[

פורה

New member
נכון..

אבל אפשר לשאול איך אתה למשל היית מחלק את הקבוצות??

חזוז

New member
האמת

לעשות סמינרים של יומיים בקינים בנושא הזה, או פשוט לעשות את הסמינר הרבה יותר מה 24 שעות, וככה הקבוצה תבין שיש לה זמן גם לעצמה, אפילו שזו לא המטרה.

יאללה גם אני...

למורות שבסוםפש כבר נגמר.. ובכלל שבוע חדש מתחיל כבר... עדין יש לי חשק לסכם את הקודם. הרי בכל זאת, לא כל שבוע זה שבוע חג קן, שבוע כחול בקן!! דבר טוב שקרה השבוע: ברור שכל ההכנות לחג קן.. התפאורה הלא נגמרת חחחח דבר רע שקרה השבוע: הסתבכויות של חולצות וזה שיר השבוע: אהמממ... יום בשבוע: חמישי.. אין כלכך ספק.... היה יום מעניין במיוחד.. מלא בדברים מוזרים וכאלה.. אבל גם יום שבת היה אדיר (יענו היום!) התחדשות השבוע: חולצות חג קן גונן אליאב 24!! יאצו ענקיות ומעולות!!! וגם ברור שחולצות הגרעין שלנו תוכנית השבוע: לעבוד כל הזמן 24-7 על החג קן (לא תמיד הלך ממש ככה אבל סבבה חחחחחח) בן אדם שעשה לכם את השבוע: אהמממ... אני שומרת את הזכות לשמירת השתיקה דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לחזור הבתיה ולראות את דודה שלי ואת הבת דודה הכי יפה בעולם שלי בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: זכות השתיקה כולה שלי תמונת השבוע: הייתי שמה באמת... אבל הן גדולות מידי וןאני לא יכולה להקטין אותן עכשו.. מצטערת.. אבל אני העלה תמונות לאלבומים בקרוב... המון המון תמונות!!!

TziMHoNoa

New member
אזה שבוע מהיר

דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי צעד משמעותי בנגינה שלי בגיטרה, וחוצמזה זה היה אמור להיות שבוע נורא עמוס וטוב אבל שום דבר (אפילו לא אחד!!) מהדברים שתוכננו לא קרה וזה קצת מבאס.. אה, והייתי אצל סבא וסבתא. אה וגם היה סמינר של הבנות של רחובות בקן שלנו והלכתי לבקר אותן והיה לי מאד מעניין. דבר רע שקרה השבוע: שהכל בוטל, וגם נהייתי קצת חולה שיר השבוע: wild horses של הרולינג... ואולי גם "הוא והיא" של ערן צור (בביצוע עם רונה קינן כמובן), אבל פחות. אה, ועשר שניות של רונה והאופנוען של סיון שביט יום בשבוע: רביעי אני חושבת... התחדשות השבוע: גיטרה, והמון דברים שחשבתי והרגשתי והחלטתי. תוכנית השבוע: לא יודעת, ראיתי עכשיו את הlive earth וזה היה מגניב (חוצמזה שחתכו את ההופעה של קורין אלאל!!!!!!!!) בן אדם שעשה לכם את השבוע: האמת? ניצן מרחובות, שהוציאה אותי מהבית ביום שני וגם ביום רביעי, וזה מצוין. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: להיות בירושלים, לראות "הסודות" ו(לאאא!!!) צו ראשון... הייתה אמורה להיות גם הצגה בתיאטרון תמונע ("הזר"), אבל אזלו הכרטיסים... בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חברים בירושלים, אני מקווה, ונירית באה לראשון אז יופי :] תמונת השבוע: לא יודעת מה זה.. זה נראה טוב...

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo190.gif../images/Emo71.gifאני^^

דבר טוב שקרה השבוע: היה חג קן!!!!! היה מפציץ! כל כך מעולה! ואפילו הקטע שלנו לא היה כזה גרוע..... וגם השבוע הכנה המטורף כמובן:)
דבר רע שקרה השבוע: שזה נגמר..... וכל הקטע של הפרידה מהי"בניקים.... זה היה כל כך עצובT__T זה לא כאילו לא נראה אותם יותר, אבל זה עדיין היה ממש עצוב:( וכשבכיתי כמו מטומטמת ניסים ואבשי לא הפסיקו לצחוק עליי השמנים
שיר השבוע: משו כמו כל הפייליסט החרוש של גלגל"צ... ונפלת חזק והשיר שלי של קספר! סתם כי שרנו אותם החג קן והם נדבקו לי בראש....
יום בשבוע: שבת כמובן:)
התחדשות השבוע: הממ.... הכרתי את ספי ועכשיו אני באמת מאמינה שיש לנו י"אניקיות:p....
תוכנית השבוע: לא ראיתי בכלל טלוויזיה.... אבל אתמול אחרי החג קן אני ועוד כמה ישבנו בלויסתר והיה סיינפלד ופרינדס... אז שתי אלה:p
בן אדם שעשה לכם את השבוע: ספי!!
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: הממ.... להשלים פאקינג שעות שינה?! ואולי לקנות קצת דברים לבצפר. שתדעו לכם, זה ממש חוסך זמן כשקוני בתחילת הקיץ! אה! ויש פעולה אחרונה עם אבישיT___T אחרי זה יהיו עוד פעולות עם רינה אבל זה לא יהיה אותו הדבר...
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אממ.... את אדווה! ואת עמית הבן:p
תמונת השבוע: אני לא מעלה תמונות. גם כי אף פעם לא טרחתי להתעניין כיצד עושים פעולה מועילה עלק זו, וגם כי אני לא טורחת. שבוע טווווווווווווב! גונן אליאב איפריה!

אאאאאאאאאאאאני!

דבר טוב שקרה השבוע: טיול הכנה, דההההה?! והחג קן של יבנה וכל מה שהתלווה אליו(נאפיס
) והערב סגירת שנה.. דבר רע שקרה השבוע: הערב סגירת שנה היה עצוב.. והמדריך שלי קלט כלמיני חבר'ה מהקבוצה שיכורים רצח. לא נעים. וגם אני לא הייתי הכי שפויה.
שיר השבוע: "התחלה חדשה"/בנזין. יום בשבוע: היה שבוע מצויין, מה לבחור יום?!:| התחדשות השבוע: המון חברים חדשים.
תוכנית השבוע: המנ, "השיר שלנו":) חנייייי הגעתי לפרק 40!! בן אדם שעשה לכם את השבוע: ג'ינג'י
וגלצ'ו
וחני
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: טיול קבוצה, ירושלים, ת"א. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: ג'ינג'י, אורצ'וק, שירק ונעמצ'ושלי. תמונת השבוע: אין:)

למעלה