סיכום שבוע =Q

ליאן 162

New member
סיכום שבוע =Q

טוב.. אז אריה ביקש ממני לכתוב השבוע את הסיכום, ואני חייבת להודות שיש לו טעם גרוע=S חחחח סתם.. שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: משהו שגיליתם וביאס/ שימח אתכם: הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א? משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן: מאכל השבוע: צחקתי השבוע כי: האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון? האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר) ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:) שבת שלום!:)

ליאן 162

New member
עונה לעצמי=]

שיר השבוע: דנה ברגר- אם היה לי שיר השבוע של אפרת: קור אחרון משהו שגיליתם וביאס/ שימח אתכם: גיליתי שזכיתי במלגה לתנ"ך וזה כמובן שימח אותי. והתבאסתי כי גיליתי ששוב שיקרו לי... הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א? לא! חחחחחח משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן: סקי מים=] מאכל השבוע: פיצה צחקתי השבוע כי: חברה ואני נסענו באוטו והיה את השיר הכי אדיוטי בעולם!!!!!!! לא הפסקנו לצחוק כל הנסיעה http://www.youtube.com/watch?v=vURjhSD-FE8 כנסו תשמעו האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון? יאפ,,,, אני בשוק שפדרר הודח, ומופתעת מליסיקי,, אם מישהו מכיר=P האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר) הייתה מסיבת סיום כיתתית, ונפל לי האסימון שבאמת סיימתי עם התיכון... די עצוב אבל גם שמח ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:) 7

אריה31

Member
מנהל
לא שמעתי על מלחמת המים

מילגה בתנ"ך למה? ומי עבד עלייך? הנה קישור יותר טוב לשיר שלך http://www.youtube.com/watch?v=bDHd6lLW6u8 סאבין ליסיצקי חמודה מאוד חבל על פדרר, אבל יחי המלך החדש (ביום ראשון) ג'וקוביץ'

בר דותן

New member
מיכלי :)

הכי באסה לסים תיכון , עכשיו זה נירא כאילו שזה עבר מהר מידי .. S: זה מאוד עצוב להיפרד מהשיגרה הזאת והכל משמח שלא צריך ללמוד מיותר ולהשקיע כל כך על זה , כל סיום היא התחלה חדשה כמו שבטוח שמעת הרבה בזמן האחרון .. ומקווה שיהיה לך התחלה חדשה טובה מאוד , עם זה בצבא ועם זה בכל דבר אחר...

עומר XD

New member
אני אענה אחר כך כי אין לי זמן, אבל נטע!

נטע, יש מצב את מעלה את 'אווה מרייה' מההופעה שצילמת, ליוטיוב?

אריה31

Member
מנהל
אבו עלי מסכם

אבו עלי? כי עשו לי הבוקר ניתוח קליל בעין הימנית בגלל שעורה כפולה, הצטבר אצלי המון מוגלה, וגם ירד לי קצת דם העין הימנית שלי תישאר חבושה עד יום שני אחה"צ וזה מציק למדי, קשה גם לשים על זה משקפיים ואני רואה עם עין שמאל אבל זה ממש לא קל שיר השבוע: Drive - The Cars http://www.dailymotion.com/video/xf0o9_drive-the-cars_music שיר השבוע של אפרת: אין משהו שגיליתם וביאס/ שימח אתכם: השעורה בעין הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א? לא הייתי בלילה לבן, הייתי אמור ללכת עם ידידה ולפגוש עוד חברים והיא ביטלה ופתאום גם הפילו עליי משהו בעבודה ואז היא רצתה ללכת וגם חבר שלי אבל לא היה לנו איך להגיע כי כבר נגמרו האטובוסים ואי אפשר להגיע לשם עם מכונית משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן: כתבתי טור על עמרי כספי למרות שזה בכלל לא התחום שלי http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1233224.html?more=1 מאכל השבוע: מרק דושפרה ב"מפגש השלושה" צחקתי השבוע כי: לא זוכר! האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון? ברור, עוקב אחרי כל משחק ורואה לא מעט האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר) האמת שלא ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:) 7 שבת שלום!:) ואגב הטעם שלי בבחירת האדם שיפתח את הסכמ"ש השבועי לא היה כזה גרוע

בר דותן

New member
שבוע מיוחד :)

שיר השבוע:על הכנרת בזריחה- אביב גפן שיר השבוע של אפרת:אה אה אה משהו שגיליתם וביאס/ שימח אתכם:- הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א?לא משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן:טסט :S עברתי :) מאכל השבוע:אין צחקתי השבוע כי:לא זוכר אבל צחקתי קצת :) האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון?מה זה? האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר)על הטסט... זה נכשב? ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:)9 שבת שלום!:) שבת שלום מיכלי :)

anna184

New member
מסכמת :)

שיר השבוע: wish you were here - avril lavigne שיר השבוע של אפרת: בוא אלי הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א?לא :\ משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן: קורס מדצ"ים :) היה אדירררר!!ויום ראשון אני יוצאת גם למשצ"ים :) מאכל השבוע:עוגת גבינה של אמא צחקתי השבוע כי: הייתי בחדר הכי קרוע בעולם בקורס מדצ"ים , פשוט כל רגע היה מצחיק האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון? לא ממש האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר) תעודת מד"צ חח :) ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:) 10!! שבת שלום!:)

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: רונה קינן\My Prison By The Sea שיר השבוע של אפרת: אה אה אה משהו שגיליתם וביאס/ שימח אתכם: מממ אין. לא לטובה ולא לרעהP: הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א? הייתי בלילה הלבן^^ ממש רציתי להישאר למלחמת מים אבל הייתי קרועה מעייפות. משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן: הייתי 4 ימים רצוף בתל אביב, פגשתי המון אנשים, והכרתי הרבה חדשים, הייתי בערב הקראת שירה.. מלא דברים :) מאכל השבוע: ממ..אין צחקתי השבוע כי: פגשתי אנשים מצחיקים בלילה הלבן, כמו למשל כאלה שרצו להצטלם איתי ועם חברה שלי סתם ככה או אנשים שרצו לשחק איתנו אקווקווה דלה אומה
האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון? לא
האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר) על זה שסוף סוף התחלתי לעצמי את החופש כמו שצריך?
ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:) 11!!

אריה31

Member
מנהל
נשמע שממש נהנית בעיר הגדולה../images/Emo9.gif

את יודעת לעשות חיים עופרית, כל הכבוד לך:)

bali

New member
מנהל
סיכום ברטרו ../images/Emo220.gif

שיר השבוע: מחכה. אבל בביצוע של עידן רייכל. שיר השבוע של אפרת: לא ממש שמעתי אותה בכוונה תחילה. משהו שגיליתם וביאס/ שימח אתכם: המממ... יש אופציה לעוד עבודה חדשה. גם היא בבית ספר שלמדתי בו, הפעם ביסודי
הייתם בלילה לבן או במלחמת המים שהיו השבוע בת"א? לא. אני לא מתקרבת לתל אביב בחום הזה. משהו מגניב שעשיתם השבוע והיה יוצא דופן: לא היה משהו כזה. מאכל השבוע: וופל בלגי שהכנתי בבית, אחרי שכבר שבוע אני בקריז לוופל. צחקתי השבוע כי: האחיינית שלי תמיד מצחיקה אותי, ונפגשנו. האם מישהו עקב אחרי הווימבלדון? מצאתם מי שיעקוב. לא אוהבת ספורט בכלל. האם נוכל לברך אותך במזל טוב השבוע ..?(על כל דבר) מממ... לא ממש. ולסיום, דרגו את השבוע מ-1 עד 10:) 8

bali

New member
מנהל
זה כבר יהיה קשה ../images/Emo6.gif

גן החובה שהייתי בו כבר לא קיים. לגבי הפעוטון לא בדקתי, אבל יש לי תחושה שגם הוא כבר לא קיים, בהתחשב בעובדה שהייתי בו לפני כמעט 30 שנה

למעלה