סיכום שבוע

סיכום שבוע../images/Emo70.gif

מה שיר השבוע שלכם? סרט/ספר/סדרה/דיסק/ריבת תפוזים
שעשה לכם את השבוע? תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע? משפט השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? פדיחת השבוע שלכם? משהו שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו השבוע? למה אתם מחכים בשבוע הבא? רואים מיכאלה?? איזה שיר של דורין הכי אהבתם?
אהה עוד שאלה...איזה פרק של טב"ע אתם הכי אוהבים? סתם בא לי לדעת
אני מאושרת! הקרמבו שלי הגיע!
אבל בגלל שכבר חילקתם קרמבו שבוע שעבר...נגנוב לאסתר תרעיון ותמציאו איקון בעצמכם
שבת שלום!!

עוד שבוע וחצי יומולדת../images/Emo65.gif../images/Emo98.gif

מה פתאום...לא רמזתי על כלום..
מה שיר השבוע שלכם? אממממ איזה כמה שירים של רונה קינן סרט/ספר/סדרה/דיסק/ריבת תפוזים שעשה לכם את השבוע? אביבה אהובתי..סרט מ ע ו ל ה
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: הוספתי כבר בהודעה למעלה
מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע? אסתר
אין עליה...תסמכו עלי
משפט השבוע שלכם?לא עולה לי עכשיו מאכל השבוע שלכם?שוקולד..M&M'S יאמייי פדיחת השבוע שלכם? נטשתי את חדרי לטובת ג'וק, סתם זה לא פדיחה...אבל סתם נזכרתי במבט של הג'וק..אוי זה היה מפחיד...!!! אחחח חרקפוביה זאת מחלה קשה
משהו שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו השבוע? לא יודעת..אולי על השביתה אפילו חח..בא לי להיות בבצפר.נחמד שם
למה אתם מחכים בשבוע הבא? יומולדת! רואים מיכאלה??ברוררר
איזה שיר של דורין הכי אהבתם? בינתיים את אבא הסתבך..איזה שיר שולט
אהה עוד שאלה...איזה פרק של טב"ע אתם הכי אוהבים? סתם בא לי לדעת. טוב זה הולך אצלי לפי סצנות
אז פרק 20 זכה על "זה לא מקצועי!!!11"
..פרק 25 "לקחו קוף מהג'ונגל ואמרו בוא בוא תנהל טלוויזיה!" ופרק 51..אין מה לפרט..
והיו עוד כמה בדרך
אני מאושרת! הקרמבו שלי הגיע! אבל בגלל שכבר חילקתם קרמבו שבוע שעבר...נגנוב לאסתר תרעיון ותמציאו איקון בעצמכם |תרנזול| רק בשביל טלטל...! שבת שלום!!

esterosh

New member
יששששש הוא קם לתחיה!איזה מזל!

מעכשיו תהיי איתו יותר זהירה,נזק! חחחח

esterosh

New member
את רומזת,מה פתאום? חחח

תודה על המחמאות חחחח,אין עליך

esterosh

New member
../images/Emo215.gifעונהה../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם?אין שיר מיוחד. סרט/ספר/סדרה/דיסק/ריבת תפוזים שעשה לכם את השבוע?בופור ולמראית עין סוף סוף ראיתי את הסרטים האלההאמת שלמראית עין יותר טוב ,טלי מדהימה וגיא לואל כל כך חמוד,אבל גם בופור היה טובבמיוחד המשחק של אושרי.סדרות ראיתי יותר מידי,מהבורר ועד הכל דבש שהן אחלה סדרות,ממליצה (מה אני אודטה חח)אבל אחרי זה עשיתי מרתון טב"ע בוי או די..אז כמובן שטב"ע שולטת
אהה ונסעתי ברכבת,אומנם לא פעם ראשונה אבל היה נחמד מאוד חחח תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:זו לא תמונת השבוע שלי אבל סתם התחברתי לתרנגולים אז קבלו תרנגול סטלן חח מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע?המכונית שלי ורותם! משפט השבוע שלכם?"מהשנייה הראשונה שראיתי אותך התאהבתי בך,אני מהשנייה הראשונה לא סבלתי אותך אבל זה עבר לי" ציטוט מטב"ע ובטח זה לא מדויק אז תתקנו אותי. מאכל השבוע שלכם?תפוחי אדמה. פדיחת השבוע שלכם?היה חסר לי שקל ומישהו נתן לי שקל..לקחתי את זה קשה חחחח משהו שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו השבוע?פקקים חחחח למה אתם מחכים בשבוע הבא?לכלום. רואים מיכאלה??לא,נראה לי שאני רואה הכל פרט למיכאלה ..שעה לא נוחה חחח איזה שיר של דורין הכי אהבתם?משה הדג.(היחיד שאני זוכרת חח) אהה עוד שאלה...איזה פרק של טב"ע אתם הכי אוהבים? סתם בא לי לדעת :מפרק 10 את כל הפרקים,אין על הסידרה הזאת!!
אבל אם את מתעקשת אז פרק 51 וגם פרק 35-36 והפרק שהם רואים רסלינג 39 אולי?(ברור שיש עוד פרקים אבל את אלה ראיתי השבוע) אני מאושרת! הקרמבו שלי הגיע! אבל בגלל שכבר חילקתם קרמבו שבוע שעבר...נגנוב לאסתר תרעיון ותמציאו איקון בעצמכם גנבבבתתתת- (אבל לפחות זה אומר שקראת את כל השטויות שלי חחח) איקונן |כפרני| זה נראה לי מגניב יש לי עוד מלא רעיונות אבל נסתפק בזה חחח. שבת שלום!!

באווירת תרנגולים מיוחדת זו נעשה סיכום שבוע...

מה שיר השבוע שלכם? אין לי מושג . אין איזה שיר מיוחד .
סרט/ספר/סדרה/דיסק/ריבת תפוזים שעשה לכם את השבוע? "טלנבולה בע''מ" אחח אלו היו ימיייייייים.
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: אחחחח תיראו כמה דיברנו על תרנגולים והכל התחיל מיזה שאמרתי תרנזול חחחחחחחח אני הורסת אותכם וחבל.
אאאוו התמונה שהינכם רואים בצד זו היא תמונה בה אפרוחון בוקע לאוויר העולם , והתמונה הזאת הובאה כדי לציין שלמדתי מהשיעור של אסתר שמהביצה אצלי בבית לא יכול לבקוע אחד כזה . אז תודה לך מורתי אסתר חחחחחחחחחח. מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע? השביתה. כן מה לעשות למרות שאחר כך נצטערך להשלים אבל שבוע וחצי ככה שביתה מתאים לי דוווקא.
משפט השבוע שלכם? כפיר: " שיט !!! אני לא מאמין ! ניצה : " מה קרה ? " כפיר : " אגוסטין סיירה עוזב את פלורסנטה . לאא אגוסטייייייייייייין . " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה עליו שם כפרעליו.
הואא מזכיר לי את עצמי שם . מאכל השבוע שלכם? טוסטים .
פדיחת השבוע שלכם? בטוחח היה משו' . אני חיה בפדיחות עצם קיומי זה פדיחה . חחחחחחחחחחחחחחחחחח
משהו שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו השבוע? השלושה ימים שלמדנו לפני השביתה חחחחחחחחח .
למה אתם מחכים בשבוע הבא? מחר יומולדת לליאור הולכים למסעדה אחח אווכל איי לייק איט . ואני סומכת על עצמי אם תמשיך השביתה שנקין , לישון עד מאוחר נו אם כבר יש שביתה לא ננצל אותה ? רואים מיכאלה?? ברור כאילו . איזה שיר של דורין הכי אהבתם? "יש לי חב'רה משלי , קוראים להם קדישא בתוך ארון עם צלב שחור מצאנו לנו נישה " [אני מקווה שזה היה נכון ] אהה עוד שאלה...איזה פרק של טב"ע אתם הכי אוהבים? סתם בא לי לדעת . יש מלא פרקים . אבל אני אוהבת מאוד את הפרק שהוא נכנס עם הקופסה של הגלידה והכפית כמו כינור חחחחחח כפיר : " מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך שאת עצובה ? עד מתי תהיי שלי ? איפה להכניס לך את זה בכרס , ברגליים , או ישר בתחת ?" רני : " תגיד מה ניהיה איתך ?" כפיר : "מה ? תרופה עתיקת יומין לנשים בדיכאון . " רני : " דייי ! קרם עוגיות ווניל ? כפיר : " היה גם זיתים ופסיפלורה לא ידעתי מה את אוהבת יותר ." רני : " דיי , זה הטעם שאני הכי אוהבת . " כפיר : " זה הטעם שאת הכי אוהבת ? זה הטעם שאני הכי אוהב . " רני : " אני עוד יתחיל לחשוב שאתה מרגל אחריי. " יאאאאאא פרק 35 זו סצינה שולטת אני כל כך אוהבת אותה .
אני מאושרת! הקרמבו שלי הגיע! אבל בגלל שכבר חילקתם קרמבו שבוע שעבר...נגנוב לאסתר תרעיון ותמציאו איקון בעצמכם |תחת| זה איש קטן צהוב כזה שרואים ת'מכנס בברכיים והוא חושך את ישבנו . ואפשר לשים את זה כל פעם שכותבים על מעשים שובבים. מה ? זה חמוד .

בגלל ה]ירמוט אבד לי המדגישומטיק../images/Emo10.gif שמישהו

יתן לי קישור חדש! מה שיר השבוע שלכם? מממ... לא ממש שיר השבוע אבל שיהיה- רן דנקר-בואי נעזוב. סרט/ספר/סדרה/דיסק/ריבת תפוזים שעשה לכם את השבוע?ספר-שומרת אחותי. ספר מדהים
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:אין. מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע?יומולדת^^ משפט השבוע שלכם?
[אין לי כוח להעתיק לפה] מאכל השבוע שלכם?שניצל
פדיחת השבוע שלכם?מממ... אין. משהו שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו השבוע?- למה אתם מחכים בשבוע הבא?שום דבר מיוחד. רואים מיכאלה?? ברור
איזה שיר של דורין הכי אהבתם? עד עכשיו? את השיר שהיא שרה על אבא שלה. אהה עוד שאלה...איזה פרק של טב"ע אתם הכי אוהבים? סתם בא לי לדעת כל הפרקים הקיטשים האלה שכפירני היו ביחד

אני לא מבינה למה שתיכן בהלם../images/Emo6.gif

סה"כ תיקנתי את עצמי והוספתי את התמונה ששכחתי להוסיף בהודעה הקודמת
.

למעלה