באווירת תרנגולים מיוחדת זו נעשה סיכום שבוע...
מה שיר השבוע שלכם? אין לי מושג . אין איזה שיר מיוחד .
סרט/ספר/סדרה/דיסק/ריבת תפוזים שעשה לכם את השבוע? "טלנבולה בע''מ" אחח אלו היו ימיייייייים.
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: אחחחח תיראו כמה דיברנו על תרנגולים והכל התחיל מיזה שאמרתי תרנזול חחחחחחחח אני הורסת אותכם וחבל.
אאאוו התמונה שהינכם רואים בצד זו היא תמונה בה אפרוחון בוקע לאוויר העולם , והתמונה הזאת הובאה כדי לציין שלמדתי מהשיעור של אסתר שמהביצה אצלי בבית לא יכול לבקוע אחד כזה . אז תודה לך מורתי אסתר חחחחחחחחחח. מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע? השביתה. כן מה לעשות למרות שאחר כך נצטערך להשלים אבל שבוע וחצי ככה שביתה מתאים לי דוווקא.
משפט השבוע שלכם? כפיר: " שיט !!! אני לא מאמין ! ניצה : " מה קרה ? " כפיר : " אגוסטין סיירה עוזב את פלורסנטה . לאא אגוסטייייייייייייין . " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה עליו שם כפרעליו.
הואא מזכיר לי את עצמי שם . מאכל השבוע שלכם? טוסטים .
פדיחת השבוע שלכם? בטוחח היה משו' . אני חיה בפדיחות עצם קיומי זה פדיחה . חחחחחחחחחחחחחחחחחח
משהו שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו השבוע? השלושה ימים שלמדנו לפני השביתה חחחחחחחחח .
למה אתם מחכים בשבוע הבא? מחר יומולדת לליאור הולכים למסעדה אחח אווכל איי לייק איט . ואני סומכת על עצמי אם תמשיך השביתה שנקין , לישון עד מאוחר נו אם כבר יש שביתה לא ננצל אותה ? רואים מיכאלה?? ברור כאילו . איזה שיר של דורין הכי אהבתם? "יש לי חב'רה משלי , קוראים להם קדישא בתוך ארון עם צלב שחור מצאנו לנו נישה " [אני מקווה שזה היה נכון ] אהה עוד שאלה...איזה פרק של טב"ע אתם הכי אוהבים? סתם בא לי לדעת . יש מלא פרקים . אבל אני אוהבת מאוד את הפרק שהוא נכנס עם הקופסה של הגלידה והכפית כמו כינור חחחחחח כפיר : " מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך שאת עצובה ? עד מתי תהיי שלי ? איפה להכניס לך את זה בכרס , ברגליים , או ישר בתחת ?" רני : " תגיד מה ניהיה איתך ?" כפיר : "מה ? תרופה עתיקת יומין לנשים בדיכאון . " רני : " דייי ! קרם עוגיות ווניל ? כפיר : " היה גם זיתים ופסיפלורה לא ידעתי מה את אוהבת יותר ." רני : " דיי , זה הטעם שאני הכי אוהבת . " כפיר : " זה הטעם שאת הכי אוהבת ? זה הטעם שאני הכי אוהב . " רני : " אני עוד יתחיל לחשוב שאתה מרגל אחריי. " יאאאאאא פרק 35 זו סצינה שולטת אני כל כך אוהבת אותה .
אני מאושרת! הקרמבו שלי הגיע! אבל בגלל שכבר חילקתם קרמבו שבוע שעבר...נגנוב לאסתר תרעיון ותמציאו איקון בעצמכם |תחת| זה איש קטן צהוב כזה שרואים ת'מכנס בברכיים והוא חושך את ישבנו . ואפשר לשים את זה כל פעם שכותבים על מעשים שובבים. מה ? זה חמוד .