סיכום שבוע|

סיכום שבוע|../images/Emo41.gif

מצטערת שלא פתחתי אתמול
איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?

מסכמת../images/Emo63.gif

איך עבר עליי השבוע?
עמוס ביותר
ועייף! אני רוצה לישון עוד המון המון שעות ואי אפשר
סרט השבוע?
אמממ לא ראיתי
אין זמן
ספר השבוע?
אממ אני בפיגור קריאה רציני
עוד לא חזרתי לקרוא את אישה בורחת מבשורה כי לא היה לי זמן(כמה זמן חיכיתי להגיד את זה
)
שיר השבוע?
ואוו יש המון
HIM - The Kiss Of Dawn Sonata Arctica-My Land Sonata Arctica - Die With Your Boots On שיר סיום של נארוטו שיר פתיחה של בליץ' Sonata Arctica-I Want Out שיר סיום קודם של בליץ'
תוכנית\סדרת השבוע?
בנות מקלאוד+בנות גילמור בליץ'+נארוטו(סוף כל סוף נהיה מעניין) אחים ואחיות
ציטוט \ פתגם השבוע?
*אני וחברה שלי מנשנשות ירקות(כן כן,צריך לשמור
) ופתאום היא מתחילה לספר לי על כל מיני מאכלים* "אכלתי וופל בלגי וזה ממש ממש טעים,הגישו לנו סירופ שוקולד ומלא גלידה" *בעודה ממשיכה לספר לי ואני לה על דברים טעימים הילד שישב לפנינו הסתובב ואמר לי:* "אתם יושבות פה ומדברות על מה? על אוכל!" אני:טוב תשמע,בעודנו מנשנשות מלפפון זה קורה שעולות מחשבות על אוכל טעים
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הייתי בבית ספר
קניתי שעון חדש אבל היום אני מחליפה כי הוא עושה בעיות
עצבון \ ביאוס השבוע?
מלא מלא מלא שיעורים! כבר יש לי עבודה להגשה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
יש לי טלוויזיה חדשה
ואממ אני כרגע מנסה למצוא דברים טובים בבית ספר,עד עכשיו ללא הצלחה
אייקון \ סמיילי השבוע?
|ספר-כי סחבתי מלא ספרים והגב כואב
-כי זה הכי מתאים לימים בבית ספר
איש השבוע?
אמא
והכלב שלי
תמונת השבוע
בא לי להתחלף איתה לשעה

adii1201

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע?חלקים ממנו היו נחמדים וחלקים ממנו היו ממש מעצבנים...
סרט השבוע?לא ראיתי אף סרט...
ספר השבוע? "ההסכם" של ג'ודי פיקו סופסוף לקחתי אותו מחברה שלי והוא פשוט מעולה
שיר השבוע? I Dare You של ליאן
תוכנית\סדרת השבוע? 2 גברים וחצי
אה והפרק של המפענחת היה מצחיק
ציטוט \ פתגם השבוע?וואי היה לי אחד ששמעתי מישהו אומר ועכשיו אני לא זוכרת אותו
אני אלך על "אתה אפעם לא יודע מה יש לך עד שכבר אין לך אותו..."
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הייתי בחתונה של אחותה של חברה שלי
עצבון \ ביאוס השבוע?הו היו הרבה
קודם כל זה העובדה שאני לא יכולה לעשות את הניתוח בפרטי ולכן התור הוא לעוד פאקינג 3 חודשים ואני לא יודעת מה אני אעשה. אח"כ זה העובדה שהרופא האידיוט שלי בבסיס החליט שזה בסדר לשלוח אותי כל יום לבסיס ב-2 אוטובוסים הלוך ו-2 חזור כשמרחק ההליכה בין כל אחד מהם הוא משהו כמו חצי שעה
נמשיך בזה שבגלל שרקדתי בחתונה אני עם כאבים נוראיים
ונסיים בזה שאתמול כמעט פאקינג דרסתי מישי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?החתונה...
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?פליסטי
ושלוזי
תמונת השבוע?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifפדמ.. פדמ..

היום אני לא במצב רוח משקיעני
איך עבר עליי השבוע? קשה מאוד סרט השבוע? ראיתי חצי מיעד סופי 3, היה שווהD: ספר השבוע? אין שיר השבוע? אממ.. אה.. מיי וורלד של אבריל שהיה תקוע לי בראש משהו כמו שבועיים
תוכנית\סדרת השבוע? גוסיפ גירל |ריר| ציטוט\פתגם השבוע? "Gossip Girl: "Ain’t karma a bitch? We know Blair Waldorf is דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אה.. עשיתי בורקסים, פנקייק ורביולי לראשונה בחיי
וכן, גם נכוויתי קלות
עצבון\ביאוס השבוע? אמא שלי טסה ודי קשה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? גוסיפ גירל חזרה? אייקון\סמיילי השבוע? אממ.. אין איש השבוע? אין תמונת השבוע? אין לי כוח

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? נחמד סרט השבוע? יצאת גבר!
והג'יגולו מת מצחוק 2
ספר השבוע? ידו של אוברון שיר השבוע?Red Jumpsuit Apparatus - Face Down תוכנית\סדרת השבוע? הלוחשת לרוחות ציטוט \ פתגם השבוע? בכיתה שלי אנשים משחקים פריזבי בהפסקות בתוך הכיתה.. אז חברתי המשועממת אמרה: "מי ישרוד היום במשחק הפריזבי? מי הולך לחתוף? מי.." ואז היא קיבלה פריזבי בראש
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? שיעורים?
עצבון \ ביאוס השבוע? שיעורים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הכרתי אנשים חדשים
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? החברות החדשות שלי
תמונת השבוע? אין לי כוח לחפש

קיטיקט1

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע?השבוע עבר מהר והיה דווקא כיפי.. סרט השבוע?"קנדי" עם הית' לאג'ר כמעט בכיתי כמה שהוא מרגש.. ספר השבוע? ספר פיסיקה???חחח שיר השבוע? לא הספקתי לשמע מוסיקה .. תוכנית\סדרת השבוע? בטי המכוערת ...תוכנית גאונית ציטוט \ פתגם השבוע?"נווו מי מתנדב להיות מש"צ"-בערך כל המורות שלי שניסו לשכנע אותנו להיות מש"צים.. דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הלכתי להים עם חברה עצבון \ ביאוס השבוע?המורה שלי ללשון מזיע עלי בעעעע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הלכתי לישון מוקדם ביום שישי...
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?המורה שלי לספרות (אני יודעת אני מושפעת מביה"ס בצורה משמעותית חחח" תמונת השבוע?-

NoFaR815

New member
ME

איך עבר עליי השבוע? עמוס
אבל כיף
סרט השבוע? נקמת הפטיש העיברי
כזה שולט
ספר השבוע? השניה בשורה השלישית שיר השבוע? Linkin Park 03 - Leave Out All The Rest תוכנית\\סדרת השבוע? האח הגדול
הראליטי הכי שווה בטלויזיה
ציטוט \\ פתגם השבוע? תשבע באמאא דבר מיוחד שעשיתי השבוע? בת מצווה לבת דודה..
עצבון \\ ביאוס השבוע? עבודה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אם אני יגיד לימודים ירביצו לי?
אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע? חברה שלי שיש לה יומולדת : ) תמונת השבוע? הנפלית של סבתא שלי עיצבה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאין לי כוח.

איך עבר עליי השבוע?נחמד סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? עד שהכל יגמר,יום יפה-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע?נמנמ בצפר,ביקרתי את אח שלי בבסיס ואת סבתוש:p עצבון \ ביאוס השבוע?בצפר:( הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אמ. אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע?המורה שלי לצרפתיתת
תמונת השבוע?

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? רע סרט השבוע? הפכים מושלמים. (אחד הסרטים המשעממים אבל יש פייפר אז אני לא מתלוננת
) ספר השבוע? זה של המבחן אמי"ר שיר השבוע? Emily West - Blue Sky תוכנית\סדרת השבוע? מדיום ציטוט \ פתגם השבוע? לא יודעת דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ישנתי עצבון \ ביאוס השבוע? עדי. אני אתן לה מכות|הא| הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא קרה אייקון \ סמיילי השבוע? אין איש השבוע? אין תמונת השבוע? הודגש באמצעות מדגישומטיק

adii1201

New member
נראה אותך יא מנוולת../images/Emo69.gif

בואי נעשה הסכם.. תעלי את השיר בתור קליפ ליוטיוב (אני מוכנה לעשות את זה אם אין לך כוח) ותשימי פה קישור... נראה מה אנשים יגידו

LeAnnDylan

Well-known member
עם כל המעריצות אבריל שיש פה *שיעול* *שיעול*

זה לא נחשב, אבל בשביל הספורט אני אעלה את זה (למעשה זה כבר שם, וזה עלה בכל כך הרבה גרסאות כי פאקינג שיר מעולה!##$!@%$#$^$#) http://www.youtube.com/watch?v=NR47CSS_xUI

adii1201

New member
יופי עכשיו כולם להיכנס לקישור שדילן נתנה../images/Emo6.gif

ואז תגידו מה אתם חושבים על השיר

למעלה