סיכום שבוע!!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבוע!!../images/Emo39.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!:]

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: אממ. שבוע שעבר היה מזמן... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\\דיסק השבוע: אורטל אופק- מאמינה בניסים ציטוט השבוע: "אני מאמינה בשירים, הם עושים לי להרגיש יותר נושמת" מהשיר הנ"ל תמונת השבוע: אין שבוע טוב שיהיה לכולנו

מאיה54321

New member
סיכום

היום הכי טוב בשבוע:שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:בשורה על חתונה ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:ג'סטין וקולין משתלטים על הבית(תוכנית עיצוב פנים) שיר\\דיסק השבוע:"כמה עוד אפשר" של הראל סקעת ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב!:]

....

היום הכי טוב בשבוע: לא היה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הלוואי והיה ספר השבוע: סרט השבוע: ראיתי סרט יפה אבל שכחתי את שמו...(מחכה לסרט החדש של סיוט ברחוב אלם
) סדרת השבוע: ים של אהבה שיר\\דיסק השבוע: "מילים" של הראל סקעת עדיין מתנגן. ציטוט השבוע:" טוב, יאללה הממ... ביי"
תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: שישי - שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: רגעים קטנים ומאושרים
ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: בטי שיר\דיסק השבוע: "את המחר שלי" - שמעון בוסקילה ציטוט השבוע: "את שיש לי להגיד - אני עוד אצרח" (שיר אחר
) תמונת השבוע:

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה:] ספר השבוע: חומש בראשית... :p סרט השבוע:-- סדרת השבוע: חצויה... שיר\\דיסק השבוע: אוו... הממ.. שירי אירוויזיון: אוקראינה- sweet people. קפריסין-life looks better in spring וטורקיה- we could be the same. ציטוט השבוע: הבית הראשון מהשיר של טורקיה.. אין לי כח לכתוב... תמונת השבוע: ילדים חמודים אוכלים ארטיק ברולנד גארוס.

למעלה