סיכום שבוע

Itay Simons

New member
להלה../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי הרבה אנשים שאני אוהב :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא משנה שיר שלא הפסקת לשמוע: End of All Hope של נייטוויש להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : נייטוויש? סרט השבוע: לא היה תוכנית השבוע: "אחים ואחיות" ספר השבוע: לא היה אדם שעשה לך את השבוע:ידידה שלי :p מה התחדש אצלך השבוע :ממ כלום בילוי השבוע: מוסד
היה מוזר אבל משעשע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ לא'דע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: עזבו'תי
מטרת השבוע:
איפה תחגוג את ל"ג בעומר: על האש מסר לאומה: כואב לי הראש ולסיכום איך עבר עליך השבוע: פסדר

פנינה 21

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע:אין יותר שיעורי חיבור!!!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע:לא יודעת שיר שלא הפסקת לשמוע:אין לי מושג בקושי שמעתי מוסיקה השבוע להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :היהודים סרט השבוע:לא ראיתי סרט תוכנית השבוע:חדשות..חדשות חדשות...נו כל השבוע היה מהדורת חדשות אחת ארוכה החל מיום שני ספר השבוע:ספר ההכנה לבגרות בתנ"ך-הספר שמסרב להיגמר אדם שעשה לך את השבוע:אולגה-חברה ללימודים מהבית ספר הקודם התקשרה להזמין אותי לטקס סיום מה התחדש אצלך השבוע :יעד גיוס סופי סוף סוף-בתקווה שלא יהיו בעיות בתחקיר הבטחוני-נאלצתי לוותר על שאר המיונים השבוע בילוי השבוע:ישבתי עם ידיד טוב בעיר שעות וזה העביר לי אחר הצהורים משעמם אחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טקס סיום של החברות מחיפה,תחקיר בטחוני,לפגוש את אבא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אבא ונועם מאיתור תקשוב(אני חייבת לו תודה ענקית ) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:שאלתי איזה חברה איפה בדיוק הטקס שלהם..הסברתי שאני צריכה כתובת מה היא ענתה:"לא יודעת" והיא באמת לא יודעת יש אנשים שאוהבים לדחות הכל לרגע האחרון.. תמונת השבוע:התמונת פספורט שעשיתי -איכס איזה גועל-שונאת פספורט מטרת השבוע:שמתחיל:להתכונן לתנ"ך,לעבור תחקיר בטחוני,ללמוד לבגריות של השבוע הבא,לראות מה יכתבו לי בקיוקס מידע בעוד 5 ימים איפה תחגוג את ל"ג בעומר:אני לא חוגגת מסר לאומה:זהירות הערב במדורות ולסיכום איך עבר עליך השבוע:מהר

«Jimmy Page»

New member
הו :ם

משהו טוב שקרה לך השבוע: מגן בתנ"ך שעבר בהצלחה, חגיגות אפטר-מגן שכאלה משהו רע שקרה לך השבוע: נפרדתי מהחברה, למרות שבינתיים זה עדיין נתפס אצלי כדבר חיובי שיר שלא הפסקת לשמוע: אצלי זה הולך לפי אלבומים. Porcupine Tree- In Absentia, Three Fish- The Quiet Table, Pink Floyd- Dark Side of the Moon להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : בוב דילן. :ם סרט השבוע: אה, אין. תוכנית השבוע: ^ כנ"ל. לא הגעתי לטלוויזיה השבוע ספר השבוע: גרין מייל\סטיבן קינג אדם שעשה לך את השבוע: ידידה אחת. מה התחדש אצלך השבוע : שוב רווק. הרבה השקעה בהרבה דברים שהם לא בי"ס. בילוי השבוע: אתמול בערב. המון אלכוהול והמון לד זפלין ברקע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ג'אם סשן ביום שני. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המתופף בפוטנציה שלי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שתי מלים. ג'ק. דניאלס. תמונת השבוע: http://img263.imageshack.us/img263/2568/emptyshellsas4.jpg מטרת השבוע: לסיים עם תנ"ך ולשתות עד אובדן חושים. איפה תחגוג את ל"ג בעומר: באיזה פארק עם הרבה אנשים. ובשר. מסר לאומה: הקיץ מגיע. לא יכול להיות שבנאדם ילך לישון עם בוקסרים ומאוורר ויתעורר מזיע. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: כל כך, כל כך טוב. :}

מממ

משהו טוב שקרה לך השבוע: היציאות.. משהו רע שקרה לך השבוע: נפלתי וכמעט כל השבוע כאבה לי הברך בטירוף שיר שלא הפסקת לשמוע: The corrs - Only when I sleep להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : Garbage סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע: מגרש ביתי ספר השבוע: דור הפרוזק בפעם השנייה אדם שעשה לך את השבוע: חברות מה התחדש אצלך השבוע : שמלה לחתונה של אחי? בילוי השבוע: יום חמישי, בית ריק לחברה, היה כייף לגמריי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את יום שני אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Rachel: Thanks for being my friend, you cheating whore. Brooke: Thanks for being my friend, you crazy bitch תמונת השבוע: היא עלולה לפגוע.. מטרת השבוע: לעבור אותו איפה תחגוג את ל"ג בעומר: מנגל כיתה ואח"כ מנגל אצל חברה פיתוח מסר לאומה: בלה. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: אחלה

elivnat

New member
וויקנד

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 בבגרות בע"פ באנגלית, סיירת לגרעין תורני בקריות והלך לי שם טוב ב"ה, מקווה להתקבל.. משהו רע שקרה לך השבוע:כאבי ראש...:(:( שיר שלא הפסקת לשמוע: אין שיר כזה. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :אין.. סרט השבוע:אנקונדה 2, למעשה זה הסרט היחיד שראיתי השבוע...חחחח תוכנית השבוע:המפצחים.. ספר השבוע: אדם שעשה לך את השבוע:הילדים החמודים בגן שבדקתי.. מה התחדש אצלך השבוע :כלום.. חוצמזה שיש עוד כמה מתכונות מאחוריי.. בילוי השבוע:הליכות, והרבה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לעבור את הבגרות בתקשורת ולהגיע לפגישה של המסיבת מתגייסים ביישוב כשיש לי קטע מוכן.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אממממ יותר נכון לדבר בטלפון, עם הרכזת של הגרעין התורני שתגיד לי שהתקבלתי בע"ה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אח שלו... קיבלת אסאמאס... לפנים!!" תמונת השבוע: מטרת השבוע: לעבור את הבגרות באנגלית והמתכונות בהצלחה רבה!! איפה תחגוג את ל"ג בעומר:בזכרון עם כמה חברות... על האש וזה... אולי אני אפגש עם ידיד שלי.. מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עליך השבוע:סבבה...

למעלה