סיכום שבוע

iti4

New member
היה נחמד...

משהו טוב שקרה לך השבוע: לירוי ירח, היה נחמד.. משהו רע שקרה לך השבוע:שני המחשבים נדפקו לי מישהו פרץ אליהם
שיר שלא הפסקת לשמוע: איין כזה... בגלל הנ"ל
סרט השבוע: לא ראיתי אפילו סרט אחד רק חצאי סרטים.... ספר השבוע:דיי לשאול...שונא ספרים.. מאכל השבוע: משלוחי מנות למינהם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני ילך לקנות פלפון דור 3.5
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מנהל הפיס שאומרלי שזכיתי ב30 מיליון דולר... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני, בטח אומר איזה משפט דפוק... תמונות השבוע:המממ אני בבוקר בבית ספר: מחופש לאמא שלי, מטייל בבית ספר ומפיל אנשים מצחוק...(אמא שלי מורה בבית ספר והיא היפית כזאת אז נורא קל לזהות ואני גם דומה לה אז זה יצא טוב..) ובנשף: מחופש לערס,מטייל בבית ספר ומפחיד אנשים שלא מזהים שזה אני.... (זה היה טוב..) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה פורים האחרון היה בסט...

../images/Emo5.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההכתרה, חברים משהו רע שקרה לך השבוע: המסיבת פורים אתמול..
אתם קולטים שהתקשרתי לטל'ז שיכורה והשיחה הלכה ככה: אני: טל'ז זאת דנית! טל'ז: אני יודעת אני: לא טל'ז זאת דנית! ט: אני יודעת דנית.. אני: אם יש ילדה, שאבא שלה נטש אותה ואמא שלה מתה? (הסיפור שלי) טל'ז: כן? מאז אני לא זוכרת.. נראה לי חברה שלי לקחה את הפלאפון.. והמשכתי לשלוח הודעות ולעשות פדיחות עם חצי מהיקום. שיר שלא הפסקת לשמוע: שוואקי - אם אשכחך סרט השבוע: הסרט של ההכתרה =) ספר השבוע: הגבירה והחד קרן, סיימתי סוף סוף. מאכל השבוע: פסטה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טל'ז ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא נעים לי להגיד אבל הייתה לכם את ההכתרה הכי טובה שראיתי בצביה.." תמונת השבוע: אח"כ אני אעלה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מצוין, אבל עכשיו אני מרגישה גרוע.

דללה

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש המדהים הזה.. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם עוד ידיד
שיר שלא הפסקת לשמוע: יש המון.. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: "הבטיחי לי" מאכל השבוע: "לא זוכרת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום רביעי.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יפעת, בתקווה שהיא לא תבריז שוב
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אחי, אל תתגייס!" תמונת השבוע: אני אעלה באיחור כשאקבל אותה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר

נצל"ש..

תגידי- מה שכתבת ב'מיץ תפוזים' שלפעמים יש גולשים שבא לך להעיף אותם וכד'.. זה היה מכוון אליי? אם כן אז אני מתנצל על כל הבלאגן שעשיתי..

דללה

New member
../images/Emo6.gif לא...

זאת הייתה בדיחה אישית.. וזה באמת בסדר.. אני לא שונאת אותך או משהו

למעלה