סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Itay Simons

New member
../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו כמה עיניינים נחמדים
משהו רע שקרה לך השבוע: לא משנה :S שיר שלא הפסקת לשמוע: Rainbow-Stargazer סרט השבוע: נמ לא'דע ספר השבוע: גם לא מאכל השבוע: שוקולד פינלנדיה נחשב?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלומר, השבוע? כל האנשים מ4 הפורומים שאני פוגש מחר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שני למחנכת: "ציפי אני הולכת עכשיו לשתות!!!!! ולנהוג!!!!!!!!!" ציפי: "מה?!?@!?#@$#?"
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר

H i L a L u S

New member
../images/Emo151.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי כיף בעבודה
משהו רע שקרה לך השבוע:הייתי בטוחה שיפטרו אותי,אבל עכשיו קיבלתי שיחה חח אמרו לי פורים שמח
שיר שלא הפסקת לשמוע:Savage Garden - Truly Madly Deeply סרט השבוע:בופור ספר השבוע: צריכה להתחיל לקרוא-אם יש גן עדן. מאכל השבוע:שניצל תירס-בא לי כבר להקיא מזה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו רציני,משהו בקטנה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
יש כמה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מצ'עמם לי תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מעולה:)

iti4

New member
חח אהבתי את התמונה

בעיקר שבמקום המאפיניים של האישה פה אני תמיד רגיל לראות מאפיינים של איזה אטום מעצבן וקשה להבנה במגמת כימיה השנואה!

iti4

New member
ואת גרה בפאקינג אשדוד...(נדמה לי)

איך את מגיע לרעננה????

elivnat

New member
שבוע מתישששש

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההכתרה שהייתה מעולה
קיבלתי מלא מחמאות על המשחק שלי:p:p משהו רע שקרה לך השבוע: הצינון הזה.... ודקלת אוזניים... שיר שלא הפסקת לשמוע: "ישקף"... סרט השבוע:--- ספר השבוע: --- מאכל השבוע: המבורגרים שאכלתי לארוחת צהריים אחרי שבוע וחצי בערך שאכלתי רק ג'אנק פוד לארוחת צהריים בגלל החזרות.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את אחי וגיסתי אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותם.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחי וגיסתי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אביך...אביך....נתגלה כי אביך מת. הוא נהרג בתאונת מטוס לפני מספר שעות. צר לי אבל זאת המציאות ואיש לא יוכל לשנות אותה... למה את לא מגיבה?? את לא מבינה??? את לבד בעולם!!! אלא אם כן...אחליט להשאיר אותך כאן, והרי זה יהיה מעשה צדקה מצידי..." הטקסט של ההצגה.. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף לאללהההה

R e A

New member
אחד הלילות הכי גרועים...

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבות של פורים היו נחמדות... משהו רע שקרה לך השבוע: חצי מהעולם הצליח לעצבן אותי. שיר שלא הפסקת לשמוע: דניאל סולומון - מישהו לרוץ איתו, Justin Timberlake - What Goes Around סרט השבוע: חומות של תקווה ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע: סיני. [לא אכלתי. אבל כל השבוע אני כבר מת לאכול] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציפיתי למטרוק היום. אבל אני לא נוסע=\ עובד מחר על הבוקר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מצפה לפגוש מישהו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תראה זה נראה כמו גלל של כלב" או משהו בסגנון. איתי מדבר על תמונה של הירח באמצע הליקוי... תמונת השבוע: תמונה מוזרה של הליקוי אתמול. אשכרה נסענו לשדה חשוך וקר כדי לצלם משם. היה כיף... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מתסכל אבל מצחיק...

degorker

New member
מתחילים רק בשמונה

לך תהנה ותישן רק שעתיים או משהו זה לא כ"כ נורא...

R e A

New member
לישון שעתיים?

ואז לקום לספירת מלאי של 9 שעות? אני מעדיף לא ללכת פשוט מאשר לעבור את העינוי הסיני הזה עייף מת...

iti4

New member
אידיוט!

המשפט שאמרתי היה: היי תראה זה נראה כמו גלל של חרא!!
חח מה אני כזה עצבני זה כולה משפט..
שיהיה שבוע טוב... מטרוק עוד חמש שעות ולפני זה המשחק של ביתר שהולכים לנצח את אשדוד..יהיה טוב היום..

למעלה