סיכום שבוע

0o mishel o0

New member
=)

סופסוף פורום אחד שאני מכירה אנשים =))) טוב, רק שיהיה ברור שאני לא ממש מבינה בCSI, אז אני לא הולכת להיות פה הרבהה =( ואיך היה במדורות?? ( ולי, מה עשיתם אח"כ? נשאתם עד הבוקר?)

michal 666

New member
פאקינגגגג!!

אל תתייחסו לכינויי-תוצאה מרגעי משברר פעם שמתי ת'כינוי הזה ואחרי יום בערך שיניתי וכל הזמן התכתבתי מהמחשב השני ועכשיו תפוס שם
אז פשוט תשכחו אתזה...

FeLL67

New member
יאללה

דבר אחד שעשה לי תשבוע: GSR דבר אחד שהרס לי תשבוע: גם כן >: וגם אמא שלי. דבר מצחיק ששמעתי השבוע: חחחח הו שמעתי יותר מדיי. דבר עצוב ששמעתי השבוע: קראתי שירים של פו, הרבה יותר מעצוב. שיר השבוע: אוונסנס- הבנה תכנית(טלוויזיה) של השבוע: CSI [: ה-בילוי של השבוע: אין:\ , שתיה מוגזמת לא נחשב. תכנונים לסופ"ש: ממ הל'ג בעומר הזה? טח הולך להיות סתם חרא. למה מחכים שבוע הבא?: לפרק הבא של CSI [: בכללי איך היה השבוע: ריקני, עצוב, בודד. דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: ללמוד מתמ'? תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): ללמוד מתמ', ולהפסיק לשתות פאקינג יותר מדיי

hitchhiker218

New member
שבתי מים המוות... אהוייי

דבר אחד שעשה לי תשבוע: אממ לא יודעת... דבר אחד שהרס לי תשבוע: היו כמה... דבר מצחיק ששמעתי השבוע: אחותי מזיזה את השואב אבק ומוצאת ג'וק מת... אחותי:"אההההההההההההההעעעעעעעעעע אללי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אנוכי:" תחזירי ת'שואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותקראי לנריה(אחותי הקטנה) ונפיל אותה בפח!! מוהההאאא" דבר עצוב ששמעתי השבוע: שגם אם אני אנסה לגרום לאנשים להתאבד, יחשיבו אותי כמשת"פית.. שיר השבוע:black hole sun-soundgarden תכנית(טלוויזיה) של השבוע:CSI ה-בילוי של השבוע: הייתי בים המוות. והבנתי למה קוראים לו ככה! כי מגיעיםן לשם רק גרמנים גוססים!! תכנונים לסופ"ש:הייתי בים המלח אז השאלון לא הכי רלוונטי למה מחכים שבוע הבא?: לא יודעת בכללי איך היה השבוע: קקי מתובל בכורכום דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: לא זוכרת! פאקק תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): לרצוח אנשים תמימים.....סתם. כלום בלעכס...

למעלה