סיכום שבוע

bar167

New member
סיכום שבוע../images/Emo20.gif

הנה עבר לו עוד שבוע ועכשיו- סיכום השבוע
דבר אחד שעשה לי תשבוע: דבר אחד שהרס לי תשבוע: דבר מצחיק ששמעתי השבוע: דבר עצוב ששמעתי השבוע: שיר השבוע: תכנית(טלוויזיה) של השבוע: ה-בילוי של השבוע: תכנונים לסופ"ש: למה מחכים שבוע הבא?: בכללי איך היה השבוע: דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): וזהו.. סופ"ש נעים לכולם

bar167

New member
../images/Emo20.gifאני!../images/Emo117.gif

דבר אחד שעשה לי תשבוע: מממ..97 במבחן בספרות:] 98 במבחן בספורט :]
דבר אחד שהרס לי תשבוע: מממ.. לא'דעת
דבר מצחיק ששמעתי השבוע: -"תגידי שמעת מה פתחו מאחורי קניון מלחה בירושלים?" -"לא." -"ת'כושלהאמא שלך!"
קבלו עוד אחד: -"יא זונה!" -"נניח ואני באמת זונה.. לפחות אני עושה את זה בשביל כסף.. לא כמוך.. סתם שרמוטה."
*לא יפה.. אבל בטח כבר שמעתם את זה..*
דבר עצוב ששמעתי השבוע: ממממ... לא זוכרת
שיר השבוע: angels - robbie williams
אחד היפים! סורי בון ג'ובי..
תכנית(טלוויזיה) של השבוע: אבודים!! לא יצא לי כל-כך לראות CSI השבוע.. אבל אבודים.. סויררר.. ררר...
ה-בילוי של השבוע: להשתזף
תכנונים לסופ"ש: ל"ג בעומר!
ו.. ממ.. אולי גם לים קצת
.. לא יזיק לעור הלבנבן שלי
למה מחכים שבוע הבא?: עוד פרק של אבודים-ברור!!!!!! וגם בריאן
בכללי איך היה השבוע: אחלה
סבבי של שבוע..
דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: נמנמנממ.. להתכונן למבחן בהיסטוריה..!!! מה אני עושה?!!?
תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): מממ.. לישון קצת
בעיקר.. ולהתכונן להיסטוריה!! בלעע..
סופ"ש מאגניב לכולם!

אני...

דבר אחד שעשה לי תשבוע: חברה שלי קנתה את infinity on high של הפולאאוט וזכיתי לשמוע גרסאות טובות לשירים שלהם... ויכול להיות שעושים עליי ריאליטי! אבל יש סיכוי מאוד קלוש... דבר אחד שהרס לי תשבוע:זה שיש סיכוי מאוד קלוש שיכניסו אותי לסדרה:/ דבר מצחיק ששמעתי השבוע:את עצמי מספרת על עצמי באודישן הטלפוני... דבר עצוב ששמעתי השבוע:את עצמי מדברת על עצמי באודישן הטלפוני... שיר השבוע:eek:ur lowyer made us change this songs name או משהו כזה של הפולאאוט.. תכנית(טלוויזיה) של השבוע:CSI מיאמי ה-בילוי של השבוע:רביצה בבית תכנונים לסופ"ש:נוסעת לדרום למה מחכים שבוע הבא?:לזה שהמשחק השני של CSI כבר יירד לי!!!! זה 2.75 מגה! בכללי איך היה השבוע:גרוע כמו כולם... דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא:אני לא מתכננת כלום, ככה אני לא יוצאת מאוכזבת תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים):לקבל טלפון מהתוכנית...

CapitanSparrow

New member
יאללה:]

דבר אחד שעשה לי תשבוע: אמ.....החברות. דבר אחד שהרס לי תשבוע: וואי, אני לא כ"כ רוצה לדבר על זה. שאני לא אתחיל לבכות או משהו. חח דבר מצחיק ששמעתי השבוע: אמ, האמת ששיעור חינוך ביום שני היה ממש מצחיק. וגם כשאספתי עם חברות קרשים לל"ג בעומר, היינו בתחנת דלק והיה מוכר ממש חתיך אז כתבנו לו שיר: "הוא מוכר לי מפעם, אולי מגלגול אחר לא בתול, בן 22 וקוראים לו יניב המוכר ולפני שאני משמינה עוד פעם אחת רמזת שאני שמנה?????
" חחחחחח. דבר עצוב ששמעתי השבוע: לא משנה...><" שיר השבוע: השיר מהפרסומת של אקסטרה הוט, Time After Time. לא יוצא לי מהראש בצורה מפחידה. תכנית(טלוויזיה) של השבוע: CSI, דה. ה-בילוי של השבוע: כשאספתי קרשים עם החברות. היה ממש כיף. תכנונים לסופ"ש: נמ, מסיבה אצל חברה, ל"ג בעומר. למה מחכים שבוע הבא?: בכללי איך היה השבוע: שום דבר. דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: ללמוד למבחנים ולא להיכשל בהם? תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): נמ...כלום בינתיים.

DeepThoughts

New member
../images/Emo9.gif

דבר אחד שעשה לי תשבוע: הופעה של יזהר אשדות וספוילרים של GSR דבר אחד שהרס לי תשבוע: השחיתות בארץ, הגועל נפש, דו"ח וינוגרד דבר מצחיק ששמעתי השבוע: מה יקרה כשסי היימן תתחתן עם דני רופ? דבר עצוב ששמעתי השבוע: מישהי שהכרתי נפטרה שיר השבוע:אחריות-יוני בלוך תכנית(טלוויזיה) של השבוע: נו באמת CSI ה-בילוי של השבוע: הופעה של יזהר אשדות, מ-ע-ו-ל-ה תכנונים לסופ"ש: 2 ימי הולדת לחברות למה מחכים שבוע הבא?: לחזור ללימודים בכללי איך היה השבוע: כרגיל, מצ'עמם דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: כל מיני תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים):ללמוד, אוף רק שלא יהיה כ"כ חם..

ראניה15

New member
אני

דבר אחד שעשה לי תשבוע: השביתות...זה היה כ"כ נחוץ דבר אחד שהרס לי תשבוע: שישי לי מחוייבות ב7 בבוקר ביום שישי!! הלכה לי שנת היופי :( דבר מצחיק ששמעתי השבוע: שאני וחברתי זללנו קורנפלקס בשיעור של גרוזמן הרשע... "איה! נכנס לי קורנפלקס בעין" ובזמן שאני מתפוצצת מצחוק -"היי! ולך יש קורנפלקס בין השיניים!" XD דבר עצוב ששמעתי השבוע: קרה הרבה דברים עצובים שיר השבוע:Fuel -מטאליקה תכנית(טלוויזיה) של השבוע: אינוישה ה-בילוי של השבוע: הלכתי עם חברות בפארק...נחשב :[[ תכנונים לסופ"ש:לישון ולקרוא למה מחכים שבוע הבא?: אח שלי בא ^^.
בכללי איך היה השבוע: נוראי דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: לישון תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): לחבר לגיטרה החשמלית שלי מיתרים סופסוף [יש לה גשר צף,ח-ר-א] מקווה שהשבוע שלכם עבר טוב יותר -.-

עונההה

דבר אחד שעשה לי תשבוע:= אתמול, צפייה בסרט ספיידרמן 3, זה הדבר הכי טוב שקרה לי השנה בכלל חחחחח דבר אחד שהרס לי תשבוע:= בגרויות דבר מצחיק ששמעתי השבוע:= "בנות הן כמו אימיול, לוקח זמן אבל בסוף יורדות לך." דבר עצוב ששמעתי השבוע:=XXXXX שיר השבוע:= שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר תכנית(טלוויזיה) של השבוע:= CSI ה-בילוי של השבוע:- אתמול ספיידרמן 3
תכנונים לסופ"ש:= צפייה ב CSI מיאמי ול"ג בעומר מחורבן ןמסריח
למה מחכים שבוע הבא?:= לעבור בהצלחה את הבגרות בתקשורת. בכללי איך היה השבוע:= כמו תמיד. דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא:= מה לא?! תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים):= לא זוכר כרגע...

CapitanSparrow

New member
הוא עד כדי כך טוב?

אני לא הולכת לראות שום סרט עד שיוצא שודדי הקאריביים 3.

ראניה15

New member
אואוואואוווווווו POTC (ראשי תיבות חיחי) 3!!!!

זה הולך להיות מצויין!!!!! וזה יוצא במאי!!!! :]]] קרובב :]]]] [ה9 למאי?] ג'וני דפ
הוא חתיך, ושהוא ג'ק ספארו הוא פי 10000000000 מהמם!! חחח עזבו

We Never Close

New member
עונה

דבר אחד שעשה לי תשבוע: שביתות. דבר אחד שהרס לי תשבוע: כל שאר הדברים פחות או יותר. דבר מצחיק ששמעתי השבוע: "שמאלה בסוף בסוף בסוף" XD דבר עצוב ששמעתי השבוע: יש ככ הרבה.. שיר השבוע: blaze of glory תכנית(טלוויזיה) של השבוע: אמריקן איידול. ה-בילוי של השבוע: אמריקן איידול נחשב? תכנונים לסופ"ש: כלום. למה מחכים שבוע הבא?: מוות, אולי הוא יגיע. בכללי איך היה השבוע: חרא. דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא: הרבה, אין לי כח לפרט. תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים): כלום.

../images/Emo127.gif

דבר אחד שעשה לי תשבוע:מבחן קלללל דבר אחד שהרס לי תשבוע:מבחן קשההה,והגב נשרף דבר מצחיק ששמעתי השבוע:מה דומה בנס קפה ותינוק? קל להכנה ומשאיר אותך ער כל הלילה
דבר עצוב ששמעתי השבוע: שיר השבוע:bring it on bak-shedaisy תכנית(טלוויזיה) של השבוע:שגעון המדע ה-בילוי של השבוע:מזרקות? תכנונים לסופ"ש:ל"ג בעומר למה מחכים שבוע הבא?:חופש בכללי איך היה השבוע:מעניין דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא:להשיג סרט
תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים):אין

michal 666

New member
נחשו מי ../images/Emo8.gif

דבר אחד שעשה לי תשבוע: שביתה =) דבר אחד שהרס לי תשבוע: כל המריבות של 'מה יהיה עם המדורה' דבר מצחיק ששמעתי השבוע: הדס,כנ"ל:"בסוף שמאלה שמאלה שמאלה" דבר עצוב ששמעתי השבוע: לוזוכרת.. שיר השבוע:The All-American Rejects - Move Along תכנית(טלוויזיה) של השבוע: חברים.. ה-בילוי של השבוע: אממ..עשו לי יומולדת סופסוף?
תכנונים לסופ"ש: מדורהה! למה מחכים שבוע הבא?: לשביתה בכללי איך היה השבוע: בסדר דברים שתכננתי לעשות השבוע ולא יצא:לא ממש תיכננתי משו תכנונים לשבוע הבא(לא רק דברים טובים):לישוןן

bar167

New member
אם הייתי כותבת תסיכום שבוע היום אז..

אותו דבר בדיוק הרס לי תשבוע!! לפחות זה הסתדר בסוף..
איזה עצבים עם הלג בעומר הזהה!!

למעלה