סיכום שבוע

שנינה11

New member
סיכום שבוע../images/Emo183.gif

שיר השבוע של אפרת:
שיר השבוע לא של אפרת:
היום הכי טוב שהיה השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו פחות טוב:
בן אדם שעשה את השבוע:
שיר השבוע:
אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע:
תמונת השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק:
תוכניות לשבוע הבא:
אוהבים גשם או לא?
איקון שאפין את השבוע:

הורס 17

New member
עונה^^ ../images/Emo187.gif

קודם כל אני מתנצל שלא הייתי פה כמעט שבועיים, היו לי שבועיים נורא קשים בבסיס, איתכם הסליחה אבל אני שוב פה :) ויש לי מלא דברים חדשים להעלות לפורום ואני יעלה אותם מחר ועכשיו לשאלון שיר השבוע של אפרת:
לראות את האור בגרסת רמיקס שיר השבוע לא של אפרת:
ריטה - מחכה היום הכי טוב שהיה השבוע:
רביעי משהו טוב שקרה השבוע:
שירד מלא שלג בבסיס (צפת) משהו פחות טוב:
שבגלל השלג היציאה הביתה בחמישי התעכבה בן אדם שעשה את השבוע:
תמיר שיר השבוע:
ריטה מחכה כבר רשמתי :) אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע:
ריטה / מאיר בנאי תמונת השבוע:
מצורפת, זה אני בשלג :) פאדיחת השבוע:
באמצע מלחמת שלג אספתי 2 כדורי שלג ענקיים ובאתי לזרוק על מישהו ואז החלקתי על הגב ו2 הכדורים נפלו עליי חח ציטוט השבוע:
"אני הולך לכנס של אנשים שניסו להתאבד..." (חח רק אני יבין את זה) משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק:
לאדע :O תוכניות לשבוע הבא:
חתונה של בת דודה אוהבים גשם או לא?
לרוב כן איקון שאפין את השבוע:

Shir FGS

New member
חחחחחחחחחחח

בעסה, על הפאדיחה :):) חבל שלא ראיתי את זה. אני חולה על דברים כאלה :) אחלה תמונה, אגב.

Shir FGS

New member
להלהלה

שיר השבוע של אפרת: או. שיהיה לך טוב. שיר השבוע לא של אפרת: בן ארצי - לילה טוב. היום הכי טוב שהיה השבוע: אתמול! משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם ספרות לכל חיי! הייתם מאמינים? האין זה נפלא? משהו פחות טוב: כל השאר להלהלה בן אדם שעשה את השבוע: המ. נועם. שיר השבוע: לא ענינו על זה כבר?:
אמן/אמנית/להקה/סולן/סולנית שעשו את השבוע: הא? שאלות מוזרות השבוע. תמונת השבוע: My bro and I. פאדיחת השבוע: בטח היה משהו, לא זוכרת... טוב נו, נניח. הייתי במטבח, ואז הסתובבתי לכיוון המקרר ואחי הגדול היה שם ולא ידעתי שהוא יהיה שם אז מה זה נבהלתי... ציטוט השבוע:
משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק:
תוכניות לשבוע הבא: להתחיל שיעורי פסנתר אצל ידיד שלי :) אוהבים גשם או לא? כל עוד אני לא בביתספר, ובבית בעקר, אז בכיף אני אומרת! איקון שאפין את השבוע:

שפוצי

New member
עונה :)... בא לי טוב השאלון הזה..

שיר השבוע של אפרת : קופסא ליום שיר השבוע לא של אפרת: יומולדת היום הכי טוב שהיה השבוע: ירד שלג- יומיים של חופש :) היום הכי טוב רביעי. משהו פחות טוב: מבחן במטמתיקה בן אדם שעשה את השבוע: כל המשפחה טסה לח"ול משמע בית לבד משמע מסיבות ובלאגנים:) שיר השבוע: יומולדת זמר שעשה את השבוע: ברי בחרוף. תמונה השבוע: בצד. פאדיחת השבוע: התקעות במעלית של תחנה מרכזית עם עוד שלוש ערסים ופרחה אחת.. פחד.. ציטוט השבוע: הגוף הוא הכלא של הנפש, הנפש היא החופש של הגוף" משהו שהוא לא ציטוט אבל היה מצחיק: """<Eli-> אני מת להתגייס <socket> זה כמו כשאתה בגן.. ואתה מת להגיע לבית ספר... <socket> ואז כשאתה בבית ספר אתה מת להגיע לצבא <jaxler> ואז כשאתה בצבא, אתה מת"""" תוכניות לשבוע הבא: הופעה של הג'ירפות והתנחלות אצל חברים.. אוהבים גשם? ממשממש לא. והיום הייתה שמש חמימה והיה כייףL) אייקון שאפיין את השבוע:

למעלה