סיכום שבוע

mikeys barking

New member
סיכום שבוע ../images/Emo181.gif../images/Emo124.gif

סיכום שבוע
הדבר הטוב של השבוע? הדבר הרע של השבוע? שיר/אלבום שנחרש השבוע? תוכנית טלוויזיה? סרט? ציטוט השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע?
ולאלו שחזרו ללימודים: לאיזה כתה אתם עולים? איך היה ביום הראשון? מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים? שמחים לחזור לשגרה? מי שיש לו פאדיחה שקרתה לו בבית הספר והוא רוצה לספר מוזמן, ונשמח לשמוע D=

mikeys barking

New member
../images/Emo9.gif

הדבר הטוב של השבוע?
מזג אוויר מתקרר. סוף סוף יש לי כסף P: הדבר הרע של השבוע?
חזרה לביה"ס. אין יותר בילויי בוקר בת"א על בסיס קבוע ): שיר/אלבום שנחרש השבוע?
Lenny Kravitz - Fly Away REM - Losing My Religion Blur - song 2 הרבה מאוד אלטון ג'ון והאלבום שקניתי Yellow brick road תוכנית טלוויזיה?
חברים, הסימפסונים, האוס, מצעדים בVH1 ^^ סרט?
הסימפסונים
, דיסטרביה. ספר?
הארי פוטר השביעי בגרסא הבריטית
(שעדיין אל סיימתי אז בלי ספוילרים) ציטוט השבוע?
"EPA!! EPA!!!!"
תוכניות לשבוע הבא?
לנסוע לת"א ברכבת ^^. לקנות אלבום של REM (יש לי 20 ש"ח ב"צליל" D=) תמונת השבוע?
סתם תמונה.
ולאלו שחזרו ללימודים: לאיזה כתה אתם עולים?
י' איך היה ביום הראשון?
חוץ מזה שהמחנכת שלי רוצה שאני אוריד ת'פירסינג (מה שלא הולך לקרות
)- בסדר. מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים?
הכתה בסדר. המערכת שלי מעולה! מתחילה יומיים בשבוע ב10 D= שמחים לחזור לשגרה? לא

SpiderPigi

New member
אההההה

אחותה של חברה שלי עלתה לתיכון וביום הראשון המנהל שלהם פשוט עבר ילד ילד בכל הכיתות וביקש מהם להוציא לשון [ יענו לבדוק אם אין שם עגיל או לא ^^ " ] ולמי שכן היה עגיל הוא ביקש לצאת איתו החוצה והם דיברו איזה שעה ואז הילד/ה נכנסו בוכים O__O

mikeys barking

New member
חח בוכים? ברצינות? XD

חוץ מזה שאפשר לשים עגיל שקוף אם זה בלשון.. במקרה שלי די נדפקתי. כרגע יש לי חישוק ואמרו לי שאת אני אשים נקודה כזאת זה יהיה בסדר (WHAT THE HELL?!?@!#!@#$). אבל אני לא אוהבת נקודה. ממש. חוץ מזה שרק למחכנת שלי יש בעיה עם זה אז אני פשוט שמה על זה פלסטר בשיעורים שלה. זין שאני אוריד את זה בגלל שלה זה לא מתאים

SpiderPigi

New member
../images/Emo203.gifמסכמש"ת ../images/Emo203.gif

סיכום שבוע הדבר הטוב של השבוע? שביתה
, שלמדתי שיר שמאוד רציתי בגיטרה[ עם קטע סולו!! יאיי !! ]
ושהייתי אצל חברה והיה סופרר מצחיק DD: הדבר הרע של השבוע? שנדפקתי עם המורות הכי קאקות ביקום
, שאני לא יכולה להמשיך עם אותו מורה לגיטרה
, ושחברה שלי שכחה אצלי אתמול את הפלאפון והיום ב6:13 בבוקר הוא העיר אותי !!
שיר/אלבום שנחרש השבוע? Zimmer 483 של טוקיו הוטל
תוכנית טלוויזיה? לא ממש ראיתי טלוויזיה .. אבל מה שכן: הפסדתי רנמה כל השבוע!! ואאהה !!
סרט? הי סקול מיוזיקל
סרט שולטט ברמות
ציטוט השבוע? " זה שאני נראת כמו גבר, לא אומר שאני צריכה להריח כמו אחד!" מולאן
תוכניות לשבוע הבא? שיעורים, לקרוא הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, ויומולדת לחברה
תמונת השבוע? ^__^
ולאלו שחזרו ללימודים: לאיזה כתה אתם עולים? ט' איך היה ביום הראשון? כיף :] מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים? לא ממש...המורות חרא [ או לפחות רובן D< ] וביום שישי יש שעתיים פיזיקה רצוף :(( שמחים לחזור לשגרה? יאאפ מי שיש לו פאדיחה שקרתה לו בבית הספר והוא רוצה לספר מוזמן, ונשמח לשמוע D= *עדיין* לא

mikeys barking

New member
הו מגניב D:

איזה שיר למדת? ^__________^ אה ושכחתי שראיתי גם את היי סקול מיוזיקל. סרט חמוד ^^ (המ. עכשיו שאני חושבת על זה ראיתי גם את "אראגון" או משהו כזה. סרט חביב)

SpiderPigi

New member
את "אחלום לנצח" P:

מופע הארנבות של דוקטור קספר [ היה ארוך מידי בשביל לכתוב בכותרת
]

yotam2233

New member
:) סיכום...

הדבר הטוב של השבוע: טיול שכבתי לירושלים הדבר הרע של השבוע: המורה המעפנה שלי לאנגלית שיר/אלבום שנחרש השבוע: Baka Song, Lambada Ranma תוכנית טלוויזיה: איש משפחה, הסימפסונים, בליץ', ראנמה חצי סרט: ממלכת טראביתיה ציטוט השבוע: "שלילי בזנת" (המורה המופרע שלי להסטוריה) תוכניות לשבוע הבא: לא להילחץ תמונת השבוע: אין לאיזה כתה אתם עולים: י"א D: איך היה ביום הראשון: נחמד... ואפילו חביב מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים: אני ממש לא מרוצה מהמערכת כל יום עד 3 לפחות שמחים לחזור לשגרה:כן ולא.. כן כי זה טוב שגרה ולא כי השגרה שלי היא עד 3 לפחות כל יום

לה לי לה ~~

הדבר הטוב של השבוע? הממ היה לי אחלה שיעור בפיתוח קול הדבר הרע של השבוע? פאברוטי נפטר.. : (.. שיר/אלבום שנחרש השבוע? "אם תקשיב לגלים" -עופרה חזה תוכנית טלוויזיה? בליץ' סרט? ציטוט השבוע? "מה?.." "זה בסדר גמני לא הבנתי את עצמי".. תוכניות לשבוע הבא?לא להתפגר מהבחינות במגמה תמונת השבוע? אין לאיזה כתה אתם עולים? י"א ^^ איך היה ביום הראשון? אחלה, נפגשתי עם מלא אנשים ^^ מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים? המערכת מעפנה..אבל אחלה כיתה ^^ שמחים לחזור לשגרה? מממ, קצת. ^^"" מי שיש לו פאדיחה שקרתה לו בבית הספר והוא רוצה לספר מוזמן, ונשמח לשמוע D=...על היום הראשון ^^" חפרתי לחדש בכיתה, חצי שעה שאני מכירה אותו מאיפשהו , בזמן הזה הוא כל שנייה הסתכל עליי במבט " WTF 0.0".. עד שחזרתי לשבת ובאותו רגע קלטתי שראיתי אותו בבחינות שלו שנה שעברה ^^".. נו אני יודעת שזה לא נשמע, אבל התנפלתי על המסכן ביום הראשון שלו ^^"

BambiBar

New member
תיכנסו למרות שאין תמונה^^ ../images/Emo121.gif../images/Emo192.gif../images/Emo9.gif

כן כן אנשים ניכנסים רק לאלה עם התמונה><" הדבר הטוב של השבוע?
כסף^^ סוף סוף משדרים את פהה פיג!! שאני מדבבת את פפה^^ *כל יום ב7:40 PM בערוץ הופ*
והעלו אותי ל5 יחידות באנגלית!!! D: הדבר הרע של השבוע?
המורה למתמטיקה לא מסכימה להוריד אותי ל3 יחידות..חצופהההההה..נו טוב אני כניראה צריכה להוכיח לה כמה אני גרועה-_- שיר/אלבום שנחרש השבוע?
CREEP תוכנית טלוויזיה?
-- סרט?
הכי דומה לאהבה ציטוט השבוע?
--- תוכניות לשבוע הבא?
אולי לת"א ואממ ראש השנה :) תמונת השבוע?
IM TOO LAZY 4 THAT ולאלו שחזרו ללימודים:
לאיזה כתה אתם עולים?
י' איך היה ביום הראשון?
סבבה חצילים מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים?
מ1-10 מהכתה 7 מהמערכת 10 מהשיעורים הכוונה לשיעורי בית? אם כן אז אממ גם 10 הם סבבה...חוץ ממתמטיקה שאני שונאת וקשה לי!! :( שמחים לחזור לשגרה?
בערך מי שיש לו פאדיחה שקרתה לו בבית הספר והוא רוצה לספר מוזמן, ונשמח לשמוע D:
לא זוכרת משהו כזה אבל בטח היה לי משהו שיצאתי בו דפוקה חח..^^

סכמשושימושי../images/Emo48.gif

סיכום שבוע הדבר הטוב של השבוע? עברתי לבית ספר חדש והוא הרבה יותר חביב וידידותי
וגם דורי מפורום|מיי כמיקל רומנס איתי בכיתה! עולם קטן
הדבר הרע של השבוע? התחלתי חוג ריקוד אחרי שלא זזתי כל החופש והשרירים שלי תפוסים
שיר/אלבום שנחרש השבוע? new born- muse תוכנית טלוויזיה? מדריך ההשרדות של נד! יש פרקים חדשים!
סרט? ראיתי היום את הייסקול מיוזיקל וכמעט הקאתי מכל הקלישאתיות הזאת... אני מאוכזבת מדיסני
ציטוט השבוע? אני: "אתה יכול לפתוח לי את הכיתה? שכחתי משהו בלוקר" אב הבית (או שרת... או איך שלא תחליטו לקרוא לו): "את יכולה להיכנס מהחלון" תוכניות לשבוע הבא? להמשיך להתגבש עם הכיתה החדשה שלי
תמונת השבוע? ולאלו שחזרו ללימודים: לאיזה כתה אתם עולים? י איך היה ביום הראשון? די מפחיד, אבל הרבה יותר טוב עכשיו
מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים? כיתה מצויינת! אני שמחה שלא נשארתי עם הישנה. היו כמה טעויות עם הפסרי לימוד- כך שבינתיים אין לנו ספרי מתמטיקה, אז אין הרבה שיעורי בית
יופי יאי!! שמחים לחזור לשגרה? זו לא כלכך שגרה בשבילי, כי זה חדש אז...
מי שיש לו פאדיחה שקרתה לו בבית הספר והוא רוצה לספר מוזמן, ונשמח לשמוע D= מפליא אותי שבמשך שבוע שלם לא עשיתי לעצמי פדיחות
... אבל למה לעשות עין הרע

אוקיקי

New member
../images/Emo66.gifאני נערה, ובמצוקה../images/Emo66.gif

ואסתדר לבד.
הדבר הטוב של השבוע? הבית ספר שלי בסדר (בסדר=מחמאה). הדבר הרע של השבוע?
שיר/אלבום שנחרש השבוע? לא שמעתי הרבה מוסיקה השבוע O: תוכנית טלוויזיה? הפיג'מות- עד העונה השלישית. העונה הרביעית ברובה פשוט לא מצחיקה. סרט? הרקולס של דיסני (כי צריך גיוון) ציטוט השבוע? "אני לא עומד למות." -"זו הגישה חמוד!" הארי והמראה :p (מזיכרון). תוכניות לשבוע הבא? להירשם לחוגים תמונת השבוע? זאת לא שאלה. ולאלו שחזרו ללימודים: לאיזה כתה אתם עולים? ט'. איך היה ביום הראשון? אחלה. מרוצים מהכתה/מערכת/שיעורים? האמת שמהכיתה והמורים אני מרוצה מאוד (הכיתה ממש השתפרה!),המערכת קצת לא מחולקת טוב, אבל ניסתדר. שמחים לחזור לשגרה? יאפ (ובשבילי זאת חתיכת חזרה לשיגרה) מי שיש לו פאדיחה שקרתה לו בבית הספר והוא רוצה לספר מוזמן, ונשמח לשמוע D= האמת שלא

למעלה