סיכום שבוע!

mikeys barking

New member
סיכום שבוע! ../images/Emo181.gif../images/Emo111.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
מעצב השבוע:
בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']:
שיר השבוע:
תוכנית [TV] השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
המלצת השבוע [כל דבר]:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב לכווולם ^^

adi love noa

New member
השבוע שלי../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הופעה
משהו רע שקרה לך השבוע:ביביסיטר
מעצב השבוע:ג'פרי-ורק בגלל השמלה עם הרוכסנים שאני פשוט חייבת כזו.. בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']:לא קניתי אבל אני רוצה את השמלה של ג'פרי שיר השבוע:Evanescense - My Inmortal תוכנית [TV] השבוע:פרוייקט מסלול סרט השבוע:המאמין
ספר השבוע:רודף העפיפונים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לכלום,אני צריכה להתחיל ללמוד למתמטיקה המלצת השבוע [כל דבר]:אל תעשו ביביסיטר
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אין, תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:מתמטיקה ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:מעולה

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifאל תשאלו מה אני עושה בשעה כזו.

לא ישנתי על הלילה
XD
משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ לא זוכרת.
משהו רע שקרה לך השבוע: אימון אחרון שלי =\
מעצב השבוע:
בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']: החולצה מפול&בר D:
שיר השבוע: -
תוכנית [TV] השבוע: סקינסססס
סרט השבוע: ממ אין.
ספר השבוע: עדיין באותו ספר.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו ספציפי.
המלצת השבוע [כל דבר]: סקינס!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אולי ת"א ובא לי לראות שרק
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: משעמם ><

hadi13

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היו המון
משהו רע שקרה לך השבוע:חברה שהייתה אמורה לבוא אליי לשבוע לא באה מעצב השבוע:גפרי
בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']:קניתי מכנסיים וחולצה מהממים מpull and bear שיר השבוע:Gym Class Heroes- Cupids Chokehold Fergie -Big Girls Dont Cry תוכנית [TV] השבוע:פרוייקט מסלול ,גיבורים החיים היפים של זאק וקודי....
סרט השבוע:In land of women -לך תבין נשים
ספר השבוע : Emma Roberts -Simply fabulous משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:נסיעה לאילת ..ושאחרי שבוע הבא אני נוסעת לקאמפ
המלצת השבוע [כל דבר]:אל תצאו מהבית-חם
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:לא יודעת
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:להתכונן לקאמפ ולראות טלוויזיה בעיקר
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:יופי טופי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני, עצמי ואנוכי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הא? סליחה פשוט שכחתי את המונח משהו רע שקרה לך השבוע: מאיפה להתחיל? מתחושת הבדידות? מהריב(ים) עם ההורים שלי? מעצב השבוע: ג'פרי!
פעם אהבתי את מייקל ואותו במידה שווה אבל אחרי שראיתי את הקולקציה שלו אני מאוהבת ומתה שהוא יזכה! בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']: גופייה שקניתי בתמנון ואני חולה עליה! אבל אין לי כוח לתאר אותה שיר השבוע: Maroon 5-Wake Up Call תוכנית [TV] השבוע: פרוייקט מסלול (צפו בשבועות הקרובים לגילויי אהבה ל'הישרדות' שחוזרת עם עונות חדשות) סרט השבוע: מעודדות צמודות ספר השבוע: נערת החלום האמריקני. עזר לי להירדם בלילות האחרונים (לא שהוא לא מעניין, כן? אבל הוא תמיד היה שם בשבילי) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הישרדות!!!!!!!!!!!!!!!!!! המלצת השבוע [כל דבר]: לראות הישרדות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אף-פעם אין לי.. כאילו יש, אבל אני תמיד שוכחת (כולם במשפחה שלי שוכחים
) תמונת השבוע: הממ.. כבר ראיתם את רוב.. אני אתן לכם את יו לורי התוכניות שלי לשבוע הבא: אין.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: גרוע למדי..

תומר 10

New member
גם אני קראתי את הספר הזה../images/Emo216.gif

אני מאווווד אהבתי אותו...........מומלץ

עונה../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אהמ חופש!!!הקץ ללשון!!!הבת מוצה של אחות של חברה שלי משהו רע שקרה לך השבוע:ריבים עם ההורים,תחושה מדוכאת,מצברוח,ומחלות מעצב השבוע:ג'פרי בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']:חצאית ג'ינס חדשה!! שיר השבוע:Yo soy aquel-השיר של מונטהכריסטו,ושירים מתוך סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית [TV] השבוע:מה נשים רוצות,תשוקת הנצים,פרויקט,סימפסונס,האלופה[כל הדברים שרואים בלילה...] סרט השבוע:סיפור אהבה בלתי נשכח ספר השבוע:לא קראתי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להתחיל לעבוד המלצת השבוע [כל דבר]:סעו לטייל בארץ,ותראו סימפסונס בלילה בערוץ 1 ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אבל מה את עושה בחוץ?!"-"מה את רוצה,שאני אבהה בבוחנת"=חברה שלי והמורה ללשון רבות בטלפון על כך ששתינו סיימנו את הבגרות שעה ורבע לפני הסוף[בגרות של שעתיים וחצי] תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה,במד"ס[אל תשאלו מהזה] ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:פסדר,קצת מעצבן

Dirtbag

New member
moi ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קנו לי מיטה זוגית!
משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שאני צריכה לעשות 3 סתימות בשיניים. (כאילו, בנוסף ל-5 שעשיתי במשך השנה.)
מעצב השבוע: ג'פרי
בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']: קניתי גופיה מפוקס שאני ממש אוהבת
שיר השבוע: rehab- amy winehouse
תוכנית [TV] השבוע: הישרדות!
סרט השבוע: -
ספר השבוע:-
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ כלום, אין תוכניות.
המלצת השבוע [כל דבר]: אל תאכלו יותר מדי ענבים.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: none.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה סבבה לגמרי.

Yu vi

New member
עונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצלחתי להכין חביתה בלי לשרוף אותה XDD חחח משהו רע שקרה לך השבוע: בתי הספר היסודיים יצאו לחופשה.. וזה אומר שאחותי הקטנה הולכת לרבוץ בבית הרבה מאוד :/ מעצב השבוע: יש שניים!! ג'פרי ואליסון בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']: אין שיר השבוע: Take that - Patience תוכנית [TV] השבוע: פרוייקט מסלול סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש פרידה מחמו! :[ המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם מישהו אומר לי 'אני מודה' ואני אומר לו 'אתה הודית [אודטה]' זה נחשב קללה?" XD
תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: מפגש פרידה מחמו :[ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד

s hahar

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאיירין

משהו טוב שקרה לך השבוע:אמממ יום שני באולינג חינם יום שלישי נחשונית חינם היה כיףף
משהו רע שקרה לך השבוע:זוכרים שהיה בגרות ..אני הדחקתי מעצב השבוע:דניאל V
בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']:הרוכסנים של ג'ף
שיר השבוע:עזוב גבר - יוני בלוך
תוכנית [TV] השבוע:אמממ ג'ימי ניוטרוןן
סרט השבוע:מעבר ליער
ספר השבוע:חוברת עזר לקייטנה בקיץ
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אילתת
המלצת השבוע [כל דבר]:שתו מים
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:חבל שבא להרצות לנו " היום אמא מתאבדת, אבא מתאבד, הילד מתאבד"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:אילת ולנוחחח
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:נחמד

עונה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: נממ..עדיין חופש? P: משהו רע שקרה לך השבוע: לשמור על אח שלי ימים שלמיםX__X מעצב השבוע: זה כאילו מכוון לסדרה? XD כי אם כן אז נניח ש..ג'פרי ם: בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']: חולצת נייטוויש שלי D: שיר השבוע: Nightwish- Know Why the Nightingale sings Nightwish- Gethsemane כרגיל
Within Temptation- כל הדיסקוגרפיה :X Epica- Sensorium תוכנית [TV] השבוע: אע, יריחו, זיווגים, האוס, פרוייקט מסלולP: סרט השבוע: היורש של צ'אקי *_* ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הגמר חלק ב' D: המלצת השבוע [כל דבר]: נמ..אין? P: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכר XD תמונת השבוע: נמנמ...שארוון*_* התוכניות שלי לשבוע הבא: לנגן באורגן ופסנתר אצל סבתאP: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חביב^^.

מותק1212

New member
עונה../images/Emo152.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמא שלי חזרה מטורקיה וקנתה לי MP4 משהו רע שקרה לך השבוע: חלום בלהות מאוד מוזר חלמתי שמכשפה מרביצה לי
וכל שניה התעוררתי כי היא הרביצה לי חזק! חחחח ובגלל זה ישנתי כל היום אחר כך וקמתי ב17:00 וזה היה מאוד מבאס. Damm you witchs! מעצב השבוע: דניאל פרנקו ראיתי קצת המעונה השניה והוא כזה חמוד וגם מוכשר, חבל שהוא נפסל מהר
בגד השבוע [משהו שקניתם/ראיתם וכו']: חולצות של אד הארדי נהנהנהנה, אמא שלי הביאה לי מטורקיה גם... שיר השבוע: Billy Talent- Red Flag My Chemical Romance- Bury Me In Black My Chemical Romance- Teenagers Queen - Bohemian Rhapsody Queen - I want it all תוכנית [TV] השבוע: חברים
בגלל המרתון של יום שישי
סרט השבוע: לך תבין נשים. הסרט משעמם
, אבל אדם ברודי שווה.
ספר השבוע: הפנימייה שלא הייתה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גמר פרויקט מסלול
המלצת השבוע [כל דבר]: תשמעו MCR חפרתי עם זה
אבל כן. מומלץ. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מאתמול בפרק שרייצ'ל יולדת: Janice: Wel than shut me up Rachel: Just tell me how XDDD תמונת השבוע:
איזה אנשים יפים
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסוע לדודים שלי. חברה שלי חוזרת מחו"ל. ואני סוף סוף אלך לראות את "שודדי הקאריביים 3", "ספיידרמן 3" ו"שרק 3"!! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: די משעמם

למעלה