סיכום שבוע

yaeli20

New member
סיכום שבוע ../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
אמן / להקת / שיר השבוע:
סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו טוב שעשית השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוף שבוע מקסים לכווווללללםםםםםם

A GIFT OF LOVE

New member
בא לי לסכם...

רק חבל שאין לי ממש זמן. מקווה לחזור ולסכם בסוף שבוע. שבת שלום חברים.

מסכמת..

משהו טוב שקרה לך השבוע:
הרגשתי גאווה שאני חלק מהעם המדהים הזה...(בעקבות המלחמה..)
דיברתי עם המחנכת וזה ממש עזר לי!
היה לי מצב רוח טוב יחסית..ב"ה! משהו רע שקרה לך השבוע:
כל החיילים והאנשים שנפצעו
אני קצת חולה..
געגועים לאמא.. משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
התחרפנתי מלא..ובכיתי מרוב צחוק. אמן / להקת / שיר השבוע:
עלה קטן שלי..("אברהם פריד, שיר מ-ד-ה-י-ם!!!) סרט / ספר השבוע: ההרצאה האחרונה מאכל השבוע: חמאת בוטנים..נראה לי שהתמכרתי..=) התחדשות השבוע: שום דבר חדש.. אולי דלקת גרון?! משהו טוב שעשית השבוע: דיברתי ועודדתי חברה שלי שממש היתה זקוקה לזה.. תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא
מבחנים..
ביקור אצל רופא..
שנמשיך את המלחמה בעזה ולא נוותר .. שבת שלום לכווולם!!!
בעז"ה ננצח!
(תרתי משמע..)

לא להילחץ מהפסקת האש,

הסבירו לי הרגע שזה צעד אסטרטגי מדיני המכוון להשתקת חו"ל: לא נצא ואם ( או כאשר ליתר דיוק) ימשיכו להפגיז תהיה לנו "ליגיטימציה" להפציץ כרצוננו. זו דה"ש מ"שמאל קיצוני ציוני", אני עקרונית נגד הלחימה אבל היות שכבר התחלנו יש לסיים עם הישגים לטווח ארוך. פשוט לא רוצה שתחטפי את ההלם של החיים מחר על הבוקר כשתראי את החדשות, כמו שאני חטפתי הלילה כשהכרזנו על הפסקת אש חד-צדדית: יש עוד תקווה
. תרגישי טוב ושיחזרו חיילינו בשלום
! אני השבוע שלי היה כזה בלגאן שלא יצא לי להאזין לשיר אחד אפילו, אז אם אתחיל לסכם לא אגמור עם זה...

מסכם ושוב {כמו תמיד} באיחור...

תוכן: משהו טוב שקרה לך השבוע:חגגנו לסבא שלי יום הולדת והיה קוווווול משהו רע שקרה לך השבוע:מכבי תל אביב מקבלת בראש. משהו מצחיק שקרה לך השבוע:ניסיתי. להכין פופקורן בסיר ושכחתי לכסות אותו........... אמן / להקת / שיר השבוע:קרן פלס כשירד מבול סרט / ספר השבוע:הסרט בולט. מאכל השבוע:ספגטי בולנז. התחדשות השבוע:אני מתחיל קורס קצינים... סתאם.. אין משהו.... משהו טוב שעשית השבוע:מנעתי מאיזה ערס להרביץ לאיזה ילד. תמונת השבוע:התמונה של כריסטיאנו רונאלדו עם תואר "שחקן השנה"... ציטוט / מילת השבוע:אל תחפש תחפשש... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא משהו ספציפי..

למעלה