סיכום שבוע!

ליאן 162

New member
סיכום:)

שיר השבוע: STORY OF US טיילור סוויפט שיר השבוע של אפרת: לראות את האור קליפ השבוע: - זמר\להקת השבוע: בריטנייייייי אלבום השבוע:- סרט\סדרת השבוע:24 שעות עם בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ישנתי אצל חברה הדבר הכי פחות טוב: נפלתי בטניס ונשרטתי קשות...חחחח התחדשות השבוע: בולם זעזועים חדש למחבט גאוות השבוע: הייתי בים והצל תי דג קטן שנסחף אל החוף.. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: אני מתכוונת לנצל אותו טוב מאוד כי אחריו מתחיל לי קורס פסיכומטרי תיכנונים לסוף השבוע: להנות!!!!! סמיילי שמאפיין את השבוע: :) שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: I FEEL SO WONDERFUL לתלמידים שבינינו - איך היה לחזור ללימודים? באיזה כיתה אתם? פפפפ.... מחר תיערך "הפגנת המיליון" במספר ערים ברחבי הארץ. האם אתם מתכוונים להגיע? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם כן, לאן תלכו? האם לדעתכם ראוי לקפל את שדרת האוהלים לאחר המחאה מחר? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אריה31

Member
מנהל
בסוף את תהיי ספורטאית מיכל../images/Emo8.gif

או לחילופין מצילה

Francine1

New member
מסכמת גם

שיר השבוע: את טעם נרכש\אריק ברמן שיר השבוע של אפרת: שיהיה לך טוב קליפ השבוע: אין זמר\להקת השבוע: אריק ברמן אלבום השבוע: אין סרט\סדרת השבוע: סקראבס :) בילוי מיוחד: ממ לא משהו מיוחד, יציאות עם חברים וכו' :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פגשתי המון אנשים שהתגעגעתי אליהם הדבר הכי פחות טוב: חזרה ללימודים + גיליתי שנכשלתי בבגרות במתמ' התחדשות השבוע: קצת אקססוריז D: גאוות השבוע: אין משהו מיוחד משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שיהיה לי כבר את הסוויץ' הזה במוח ואני אבין שיש לימודים חח תיכנונים לסוף השבוע: נשארתי בבית רוב הזמן ועשיתי עבודה בהיסטוריה סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: אין לתלמידים שבינינו - איך היה לחזור ללימודים? באיזה כיתה אתם? הזוי לגמרי, ושמיניסטית.. עדיין לא הכי נקלט חח מחר תיערך "הפגנת המיליון" במספר ערים ברחבי הארץ. האם אתם מתכוונים להגיע? ואם כן, לאן תלכו? הלכתי, אמנם לקצת אבל זה עדיין מעולה, ובירושלים. האם לדעתכם ראוי לקפל את שדרת האוהלים לאחר המחאה מחר? עוד לא גיבשתי דעה בעניין.. שבוע מצוין לכולם!

בר דותן

New member
יום אחד של לימודים וכבר עבודה בהיסטוריה ?

שיהיה בהצלחה בשנה החדשה :)

אריה31

Member
מנהל
מצטער בשבילך על המתמ'../images/Emo201.gif

בטח תעשי שוב במועד חורף, נכון?

למעלה