סיכום שבוע!

Francine1

New member
סיכום שבוע! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט\סדרת השבוע: בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: לתלמידים שבינינו - איך היה לחזור ללימודים? באיזה כיתה אתם? מחר תיערך "הפגנת המיליון" במספר ערים ברחבי הארץ. האם אתם מתכוונים להגיע? ואם כן, לאן תלכו? האם לדעתכם ראוי לקפל את שדרת האוהלים לאחר המחאה מחר? שבוע נהדר לכולנו ומלא באה אה אה אהבה

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: Closer to me - Penny Foster שיר השבוע של אפרת: כמו שזה היה קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=LmoXqOCRz6Y זמר\\להקת השבוע: אפרת אלבום השבוע: הסליחה ואני סרט\\סדרת השבוע: 24 הדור הבא בילוי מיוחד: ארוחה משפחתית במסעדה אחרי אזכרה לסבתא שלי שנפטרה לפני 23 שנה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הצלחתי להיפטר מהמכונית הישנה הדבר הכי פחות טוב: הכשלון של נבחרת ישראל בכדורסל משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שלפחות נבחרת הכדורגל תצליח תיכנונים לסוף השבוע: עבודה ומנוחה סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: יום בהיר נתקפתי געגועים מחר תיערך "הפגנת המיליון" במספר ערים ברחבי הארץ. האם אתם מתכוונים להגיע? ואם כן, לאן תלכו? לא, כי אני עובד, אבל אני בעד ההפגנה האם לדעתכם ראוי לקפל את שדרת האוהלים לאחר המחאה מחר? לא ידעתי שיש כוונה כזו

בר דותן

New member
העם דורש.. את גלעד שליט ..

שיר השבוע:אהובתי - משינה שיר השבוע של אפרת:מגדלור קליפ השבוע:| זמר\להקת השבוע:היהודים :) אלבום השבוע:פחד מוות - היהודים סרט\סדרת השבוע:מורה רעה :) בילוי מיוחד:עבודה:\? הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כלום הדבר הכי פחות טוב:כל השאר התחדשות השבוע:אין גאוות השבוע:העם ! משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:אני ישמור לעצמי... תיכנונים לסוף השבוע:חברים :\ סמיילי שמאפיין את השבוע:(: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:העם דורש את גלעד שליט ! לתלמידים שבינינו - איך היה לחזור ללימודים? באיזה כיתה אתם? מ תזכירי לי מה זה :) חר תיערך "הפגנת המיליון" במספר ערים ברחבי הארץ. האם אתם מתכוונים להגיע? ואם כן, לאן תלכו?אנימתכנן אבל עוד לא יודע המ ומתי .. האם לדעתכם ראוי לקפל את שדרת האוהלים לאחר המחאה מחר?לא ..

אריה31

Member
מנהל
סיקרנת אותי בר../images/Emo8.gif

לגבי מה שאתה רוצה שיקרה השבוע:)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת:ממחר דף חדש שיר השבוע:החיים הם דבש עומר אדם ומרי לו צביקה פיק זמר:צביקה פיק סרט:הדולפין עשה:יום הולדת לחברה טובה בילוי:הופעה של צביקה יחד עם הופעות נוספות שהוסיפו עם ההפגנה חוץ מדניאל סלומון לא אהבתי משהו שרוצים:פחות לחץ בעבודה הרס:קצת לחץ בעבודה תיכונים לסוף השבוע: מחר אני מטיילת קצת באזור של תל אביב אבל עוד לא ממש סגור איפה בדיוק ... השורה: "עדיף להשאר להחזיק ידים שלא נעוף ברוח" עדיף דניאל סלומון מחר: שבוע שעבר כמו שאמרתי הייתי, השבוע לא החלטתי אבל כנראה בשעות האלה באיזור יש מצב שאקפוץ אדע מחר כמו שאמרתי... ממש לא מצפה שיהיו עוד קצת

אריה31

Member
מנהל
בטח ראית היום את צביקה בטלוויזיה

מאוכזב מההפסד ליוון

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gifלא ראיתי לא ענין? כול כך צפוי שנפסיד

אולי אתה ראית? אבל אני ישנתי את שנת היופי שלי

בר דותן

New member
בטח הפסד נבחרת צולעת .. ניבחרת של ילדים בכיתה

ו' היו משחקים יותר טוב ..

anna184

New member
מסכמת :)

שיר השבוע: אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר השבוע של אפרת: מועדון ריקודים זמר\להקת השבוע: מופע הארנבות של ד"ר קספר סרט\סדרת השבוע: מחנה אימונים- סרט מ-ד-ה-י-ם!!! זה גורם לך לחשוב על הזוועות שקורות בעולם ברגעים אלה ממש ואין מי שיעצור אותן... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום ראשון ללימודים הדבר הכי פחות טוב:יום ראשון ללימודים (; גאוות השבוע: 7 יחידות אנגלית :) משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שלא יהיה יותר מידי עומס בלימודים כבר על ההתחלה תיכנונים לסוף השבוע: לבלות עם חברים, להנות מהעובדה שלא לומדים בשישי סוף סוף :) שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: אחלום לנצח לתלמידים שבינינו - איך היה לחזור ללימודים? באיזה כיתה אתם?היה מדהים!! כיתה י' :)

anna184

New member
הזוועות הן

שקולעים ילדים בפנימיות מבודדות לצורך "שיקום" ומתעללים בהם ברמות שאי אפשר לתאר...

anna184

New member
גם אני לא

אבל זה לא יוצא לי מהראש מאז הסרט הזה.. באמת סרט מומלץ ביותר ! הוא קשה קצת אבל מדהים... ומילה קוניס נותנת שם הופעה חבל על הזמן

אריה31

Member
מנהל
אגב סרט, ראיתי הלילה את "ממזרים חסרי כבוד"

בטלוויזיה ראיתי אותו גם בקולנוע לפני קצת פחות משנתיים סרט כל כך איכותי!!!

anna184

New member
לגמרי!

גם אני ראיתי אותו בקולנוע , גם הוא סרט קצת קשה אבל באמת סרט טוב! שחקים מעולים ועלילה מדהימה :)

למעלה