סיכום שבוע

Francine1

New member
טוב, הנה ../images/Emo9.gif

חחחח עכשיו את יודעת איך אני נראית (;

ליאן 162

New member
חחחחחח הגיע הזמן! :)

תמונה מצחיקה נורא, גם לי יש תמונה בסגנון דומה לזו, אני צריכה לשלוח לך בהזדמנות!!!! איך הלך בלשון???

Francine1

New member
כןןן.. אבל זה עבר!! זה נגמר!!!

זהו, אין לי לשון יותר בחיים! איזה אושר..
ותשלחי לי במסנג'ר

בר דותן

New member
מדהימההההההה

אבל את התמונה הזאת כבר ראינו לא ? אין עוד תמונות D:?

Francine1

New member
תודה חח ../images/Emo23.gif וראית בפייסבוק? וכרגע לא ../images/Emo3.gif

ady18

Well-known member
שבת שלום

לא שמעתי אפרת שיר השבוע: מחבואים טאטו סרט:קואבן האהבה הדבר הטוב :שופינג וקניית מתנה לידיד התחדשות: ספר \מכנסים וחולצות גאווה שהחמיאו לי שרזיתי שבוע יותר מדי רגוע וקצת משעמם בעבודה רוצים שיקרה:שיגיע החופש חחח תיכונים:היום שופינג ומתנה לידיד והחבר ומחר הופעה של נורית גלרון

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: רותי - להקת חיל הים http://www.youtube.com/watch?v=FaH3ScUkDJg שיר השבוע של אפרת: טוב לבד קליפ השבוע: אין סרט\סדרת השבוע: אליפים (חבל שהפורום בתפוז כבר לא פעיל) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: בר מצוה משפחתית מהנה מאוד ביום שלישי
הדבר הכי פחות טוב: היה לי אתמול דייט עם בחורה רוחנית, מקסימה. היה מעניין, זורם, כיפי, אבל היא לא רצתה להמשיך. האמת שצפיתי את זה, אבל זה לא מסיר את הכאב העצום. דייטים מהסוג הזה מאוד מאוד מאכזבים
התחדשות השבוע: למדתי לצלם אנשי קשר לפלאפון גאוות השבוע: מדור קבוע בעיתון שאני כותב ביחד עם עוד אחד יקבל חסות כלכלית!!! איך הלך לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון (עוד שבועיים נגמרים הלימודים!!)? היה שקט ונחמד משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: למצוא מכונית תיכנונים לסוף השבוע: הערב נפגש עם ידידה טובה חרטת השבוע: אני לא נוהג להתחרט על שום דבר תמונת השבוע: (יכולה להיות תמונה שלכם\תמונה שמייצגת את מה שעבר עליכם השבוע\כל דבר שקשור, חשבתי שיהיה נחמד אם נעלה לכאן תמונות) משפט שרץ לכם בראש השבוע: אני אנסה להיזכר בשעות הקרובות יופי של שאלות, עופרית
ואגב, מחקתי עוד לפני שקראתי את הבקשה:)

ady18

Well-known member
כול הכבוד על ההישג ובהצלחה:)

ושמחה שנהנת גם באירוע המשפחתי...

בר דותן

New member
דייטים זה ביכלל

דבר מאוד מלחיץ וברוב המיקרים גם מאכזב.. קשה למצוא דייט טוב בטח שםע מישהי שאתה לא מכיר .. למצוא מכונית לא צריך להיות כל כך קשה כנס ליד 2 יש שמה מלא .. שיהיה לך סופ"ש מוצלח יותר :)

בר דותן

New member
לא ניראלי שיש סיכוי .. הוא הקדים את זמנו ..

וכבר כל התיכננונים נהרסו אז .. אין סיכוי ...

למעלה