אם הדייט לא הלך טוב אולי בגלל שאתם פשוט לא מתאימים, זה לא צריך לאכזב אותך, ותמיד צריך לבוא בגישה שיהיה מה שיהיה, ואם אתה לא מכיר את הבן אדם אז אדרבא, אין לך מה להילחץ כי מי הוא בכלל?!?!!?
שיר השבוע: GIVE ME EVERYTHING- NEYO PITBULL שיר השבוע של אפרת:תמיד כשאתה בא קליפ השבוע:- סרט\סדרת השבוע:בדרך לחתונה עוצרים בבנגקוק..חזק!!!!!! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יש לי שבוע שקט ממבחנים!!!!! הדבר הכי פחות טוב: כמו נטע... ריב עם חברה... התחדשות השבוע:אחותי חזרה מאיטליה וקנתה לי מלא דבריםםם- בגדים משקפי שמש אוזניות לMP בצורת חיפושית וכל מיני דברים קטנים לחדר=P גאוות השבוע:הייתה ישיבת צוות (חחחח זה נשמע כמו צופים...) במקום שאני עובדת בו YOGO . ואזרתי אומץ ואמרתי כל כך הרבה דברים שמפריעים לכולנו שם אבל אף אחד לא העיז להעביר ביקורת על הבוס....חחח ולא, פוטרתי איך הלך לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון (עוד שבועיים נגמרים הלימודים!!)? הייתה לי בגרות בספרות ביום חמישי!!! ירד הלחץ !!!!! ואני עושה כל כך הרבה כיףףףףףףףףףףףףףף משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שאני אהנה מההופעה של אפרת מחר=] תיכנונים לסוף השבוע:הייתה לי משמרת, לידיד הייתה יומהולדת, הייתי בים, בסרט, שיחקתי טניס ועד..חחח וכל זה אחרי שלוש שעות בגרות בספרות ביום חמישי....סיוט.... חרטת השבוע:עניתי לטלפון מהאקס, הוא עשה מעשה מגעיל נורא וגיליתי את זה אחרי שכבר ניפרדנו, בשיחה הוא עוד יותר עצבן אותי וזה סתם ביאס אותי..אבל כבר עברתי הלאה!!! תמונת השבוע: (יכולה להיות תמונה שלכם\תמונה שמייצגת את מה שעבר עליכם השבוע\כל דבר שקשור, חשבתי שיהיה נחמד אם נעלה לכאן תמונות ) תמונה מהטיול שנתי של יב' השנה, העלינו חוויות השבוע מכל השנה, והטיול הוא כמובן מרכזי... אז הנה תמונה מהשיט שהיה לנו משפט שרץ לכם בראש השבוע: " בנות תזכרו שבסופ"ש הולכים לים"...חחחחחחח