סיכום שבוע

Francine1

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

הערה: בטעות פירסמתי את סיכום השבוע כתגובה למשחק אסוציאציות! מצטערת. אריה - אתה יכול למחוק את ההודעה ההיא?
ולסיכום.. שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: איך הלך לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון (עוד שבועיים נגמרים הלימודים!!)? משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: חרטת השבוע: תמונת השבוע: (יכולה להיות תמונה שלכם\תמונה שמייצגת את מה שעבר עליכם השבוע\כל דבר שקשור, חשבתי שיהיה נחמד אם נעלה לכאן תמונות ) משפט שרץ לכם בראש השבוע: שבת שלום לכולם

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע:why הוא פשוט לא יוצא לי מהראש כבר כמה שבועות שיר השבוע של אפרת:גם אני הייתי שם קליפ השבוע:אין סרט\\סדרת השבוע:שומרת אחותי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:שהוא נגמר הדבר הכי פחות טוב: ריב ממושך עם חברה טובה התחדשות השבוע: קניתי קשים לשיעור גאומטריה:) גאוות השבוע: הקוביה היפה שבניתי מקשים לשיעור גאומטריה איך הלך לכם בעבודה\\לימודים בשבוע האחרון (עוד שבועיים נגמרים הלימודים!!)? ילדים מרושעים שברו לי את הקוביה :( ולמזלי מריחים כבר את החופש משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: להשלים עם החברה שלי תיכנונים לסוף השבוע: לבלות עם אחותי חרטת השבוע: אין לי ספציפית תמונת השבוע: (יכולה להיות תמונה שלכם\\תמונה שמייצגת את מה שעבר עליכם השבוע\\כל דבר שקשור, חשבתי שיהיה נחמד אם נעלה לכאן תמונות ) צירפתי מקווה שתעלה משפט שרץ לכם בראש השבוע:אם תכחישי את האמת אז היא לא תעלם...

Francine1

New member
תמונה מעולה. אבל עצובה ../images/Emo10.gif קרה משהו?

כלומר חוץ מהריב.. אני ממש מקווה שתשלימו בקרוב.

בר דותן

New member
ריבים עם חברים

אבל קר עם חברים אמיתיים בסוף רק מחזקים את הקשר בנכם .. ועם החברים שלך אמיתיים ואוהביםא ותך .. לא משנה כמה תריבו תמיד יואהבוא ותך :) ובקשר לתמונה .. די משקף את המציאות של הרבה אנשים כולל אותי ..

אריה31

Member
מנהל
לפעמים, לא תמיד

יש מריבות שמתגברות ומתגברות עד שמובילות לסוף הקשר

בר דותן

New member
עם אנשים שממש קרובים זה כמעט ולא קורה...

חברים כמו אחים .. זה לא אמור ליקרות .. בסופו של דבר אחד חסר לשני ..

בר דותן

New member
נכון אבל עם חשובים אחד לשני אפשר לנסות להיתגב

ר על זה .. לומרות שה ממש קשה

אריה31

Member
מנהל
משפט חזק מאוד!

אני מקווה שתשלימי עם החברה שלך בקרוב ממש

ליאן 162

New member
לנטע

גם אני רבתי עם חברה טובה השבוע, אני לא יודעת למה אתן רבתן. בכל אופן, אני לפחות הבנתי שהיא לא שווה את זה כי היא באמת התנהגה בצורה לא מתאימה... אבל, עדיין, אני לא יודעת מה קרה ביניכן אני מקווה שהכל יסתדר. איך אני מתגעגעת לימים שהכנתי קוביות מקשים..חחח הים זה רק לפתור משוואות מסובכותתת=S

נטע5909

New member
אנחנו כבר די השלמנו

אבל עדיין לא פתרנו את זה בנינו. חחחח זה כיף אבל נתקעתי עם מלא קשים ואין לי מושג מה לעשות איתם

בר דותן

New member
סכמ"ש...

ולסיכום.. שיר השבוע: קבעתי עם האושר- אביב גפן שיר השבוע של אפרת:קרב איגרוף... קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=1vdJp-KmkfQ כפיר אפשטיין אמונה .. סרט\סדרת השבוע:אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אין הדבר הכי פחות טוב:הרבה... התחדשות השבוע:אין גאוות השבוע:אין איך הלך לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון (עוד שבועיים נגמרים הלימודים!!)?אמ.. קשה .. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:אמ... ואוו יש הרבה ציפיות אבל שומדבר לא יקרה בתכלס ... תיכנונים לסוף השבוע:כן חרטת השבוע:עדיף שאני אל יגיד את זה פה .. תמונת השבוע: (יכולה להיות תמונה שלכם\תמונה שמייצגת את מה שעבר עליכם השבוע\כל דבר שקשור, חשבתי שיהיה נחמד אם נעלה לכאן תמונות ) משפט שרץ לכם בראש השבוע:מחר תמיד יהיה יותר קשה..

Francine1

New member
מסכמת

שיר השבוע: The Healing Song מהסרט Tangled
שיר השבוע של אפרת: שיהיה לך טוב קליפ השבוע: ממ חפרתי עם הסצנות מ"חברים", אז אין חח סרט\סדרת השבוע: תנחשו P: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ממ פגשתי אנשים שהתגעגעתי אליהם. זה היה כיף וניקה לי את הראש קצת. הדבר הכי פחות טוב: מצברוח רע פה ושם..מציק קצת, אבל יעבור. התחדשות השבוע: סוף סוף קניתי את הדיסקים הישנים יותר של אפרת! ^^ קניתי אותם באריזה כפולה ככה שיש לי גם די וי די
וקניתי 6 ספרים חדשים כי היה מבצע חח גאוות השבוע: ממ אין איך הלך לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון (עוד שבועיים נגמרים הלימודים!!)? בקושי למדתי חח, אבל היה סביר.. היו לי שתי מתכונות>< משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: להצליח בבגרות בלשון תיכנונים לסוף השבוע: ללמוד ולקרוא
חרטת השבוע: תמונת השבוע: (יכולה להיות תמונה שלכם\תמונה שמייצגת את מה שעבר עליכם השבוע\כל דבר שקשור, חשבתי שיהיה נחמד אם נעלה לכאן תמונות) תמונה שצילמתי ביום העצמאות כשהיית ברוק"צ. אני אוהבת להסתכל על השמיים וכל מה שנמצא בהם. זו תמונה של אבק זיקוקים, אבל זה נראה כמו כוכבים, קצת. אני אוהבת אותה ממש
שקלתי בהתחלה להעלות תמונה שלי אבל התביישתי חח משפט שרץ לכם בראש השבוע: Been there, done that, fucked that up. אה כן. וחודש יוני הוא חודש הגאווה. אז חודש צבעוני לכולם

בר דותן

New member
=]

תמיד כיף לפגוש אנשים שחסים בעיקר שמאוד מתגעגעים אליהם .. זאת הרגשה ממש טובה .. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה בבגרות בלשון .. אל תבזבזי את הסופ"ש שלך על לימודים ולקרוא כל הזסמן .. סום"ש זה בישיבל להנות גם .. צאי תבלי .. ו.. אני ישמח לראות תמונה שלך . אין לך מה להיתביש במה שאת .. תעלי :) אני מחכה ליראות אותה =] שיהיה לך חודש ציבעוני ...

אריה31

Member
מנהל
תתחדשי על המארז עופרית../images/Emo140.gif

וספרי על הוידיאו בהזדמנות:) המון הצלחה בבגרות בלשון את לא צריכה להתבייש להעלות תמונה שלך, את נראית טוב וגם חמודה:)

למעלה