סיכום שבוע..

t i t i13

New member
סיכום שבוע..../images/Emo13.gif

אז איך היה השבוע? האדם שעשה לכם את השבוע? האדם שהרס לכם את השבוע? דבר טוב שקרה השבוע? דבר רע שקרה השבוע? משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שיר השבוע? סרט השבוע? סדרת השבוע? ציטוט השבוע? תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? סופשבוע נחמד לכולם =]]

שירי 55

New member

אז איך היה השבוע? מעפן האדם שעשה לכם את השבוע? אפחד האדם שהרס לכם את השבוע?הרבה הומופובים מיזדיניים דבר טוב שקרה השבוע?חופש דבר רע שקרה השבוע? חלק מהחברים שהכרתי התרחקו ממני בגלל שסיפרתי להם עלי,.סתם פגע בי משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? כן,שסיפרתי לאנשים הלא נכונים על הנטיות שלי שיר השבוע?תנו לי לשתות-כנסיית השכל סרט השבוע? ללכת על המים סדרת השבוע? ציטוט השבוע? תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא?לא יודעת,עדיף לא לצפות לכלום

Shiri from the block

Active member
ת'כלס עדיף לא לצפות לכלום.. ותגידי לחברים שלך, שזה מאוד חבל שהם נותנים לדבר כזה שולי ופשוט להפריע בחברות שלכם../images/Emo4.gif אם עוד אפשר לקרוא להם חברים. חברים אמורים להיות שם בכל שעת צרה ולתמוך תמיד.

שירי 55

New member
תאמת

חברים טובים שלי קיבלו את זה די סבבה והם יודעים את זה מזמן ,אלה שסיפרתי להם עכשיו זה חברים שהם פחות קרובים אלי אבל עדיין זה פוגע

t i t i13

New member
מה?!../images/Emo2.gif

מי הבני זונות שפגעו בך??? מה הם אמרו לך?? אני יזיין אותם נשבעת לך..אני מכירה אותם??

שירי 55

New member
חחח מעיין ../images/Emo6.gif

אני יתקשר אליך ויספר לך,אני צריכה עידוד =[

t i t i13

New member
מסכמת =]]

אז איך היה השבוע? אחלה האדם שעשה לכם את השבוע? כמה חברים האדם שהרס לכם את השבוע?אממ אפחד דבר טוב שקרה השבוע?חופש..ה"טיול" עם חברים בטבריה דבר רע שקרה השבוע? ששירי אמרה עכשיו שפגעו בה =[[ זה עשה לי רע
משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? ההופעה של היהודים שפיספסתי שיר השבוע? תעזור לי-היהודים סרט השבוע? יחידת עלית סדרת השבוע? אין ציטוט השבוע?" everytime you see a rainbow god is having gay sex" חח שירי לימדה אותי את זה תמונת השבוע? הופעה לפני כמה חודשים בטח חח אבל מצאתי את זה במחשב פתאום...מלאך שלי
משו שאתם מצפות לו שבוע הבא?עוד חופש!!!!

FFTL

New member
אניאני.

אז איך היה השבוע? היה...כואב. האדם שעשה לכם את השבוע? פיצ.
האדם שהרס לכם את השבוע? כנל. דבר טוב שקרה השבוע? פיצ. דבר רע שקרה השבוע? כנל. משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע?
שיר השבוע? אממ. יותר מידיי. סרט השבוע? כנל.
סדרת השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? כלום..

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif אז איך היה השבוע? סבבה האדם שעשה לכם את השבוע? - האדם שהרס לכם את השבוע? - דבר טוב שקרה השבוע? בגלל החגים היה שקט בעבודה והספקתי לעשות הרבה מרתון זינה../images/Emo9.gif דבר רע שקרה השבוע? - משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? - שיר השבוע? אוף יש מלא. אין לי כוח לפרט../images/Emo10.gif סרט השבוע? הסימפסונס! סדרת השבוע? זינה../images/Emo99.gif ציטוט השבוע? - תמונת השבוע? ../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? כלום מיוחד..

FireInsaid

New member
סיכומייי

אז איך היה השבוע? חופש! ^^ האדם שעשה לכם את השבוע? אמ, אמא D: האדם שהרס לכם את השבוע? לא יודעת ^^ דבר טוב שקרה השבוע? ראיתי כמה סרטים מגניבים... וראיתי את זה; http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1545148137?bctid=1861222283 דבר רע שקרה השבוע? ]: משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? המממ ל'דעת שיר השבוע? "sally's song" בביצוע של איימי לי סרט השבוע? הרבה, בעיקר של אוון רייצ'ל ווד ^^ סדרת השבוע? לא יודעת... אבל תראו את זה@#!@#!@ http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1545148137?bctid=1861222283
ציטוט השבוע? "gay for pay" תמונת השבוע? כל תמונה שתקחו מפה; http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1545148137?bctid=1861222283 משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? הוידאו הזה בפרק של האוס@#@!#@! כן, חפרתי על הוידאו. אבל זה משו ^^

למעלה