סיכום שבוע

mikeys barking

New member
סיכום שבוע ../images/Emo112.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:

Tu Lus

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי מוקדם השבוע מהבסיס. והיתה חתונה מדהימה במשפחה שלי. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי בתורנות מטבח והיה ממש על הפנים. הייתי אצל הרופא והכל.. שיר השבוע: "בוא הביתה" תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: "איש הפח" חברה שלי קוראת אותו בבסיס ואני קוראת גם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תוצאות של MRI שאני מחכה לעשות. המלצת השבוע [כל דבר]: אל תפגעו בעצמכם. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד רגיל ולעשות חיים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ת'אמת יכל להיות יותר טוב. אבל יש עוד שבוע.

השבוע שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: התאהבתי בלהקה חדשה. משהו רע שקרה לך השבוע: דיברתי עם חברה שלי ואמרתי משהו על מישהי, (לא משהו רע, אבל יכול להתפרש רע) ובדיוק היא עברה לידינו ואני חושבת שהיא שמעה... שיר השבוע: 30seconds to mars- from yesterday. תוכנית השבוע: אווטאר. התחילה העונה השניה!! סרט השבוע: פייבל והאוצרות ממנהטן ספר השבוע: לא קראתי ספר השבוע, אבל "רצח בשבת בבוקר" זה יפה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיודיעו לי אם אני יכולה להרשם לבית ספר אחר. המלצת השבוע [כל דבר]: תאמרו רק דברים טובים על אחרים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אז מה עם נגמרו המבחנים? זה אומר שרק 11 ילדים באים לכיתה??" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לים, לקניון, לבריכה, לאכול נקטרינה... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בציפיה לטלפון מוידאופילם שאמרו שאם יהיו שינויים הם יתקשרו אליי... קקות איתם... לא התקשרו...

mikeys barking

New member
אעהאעהההההה O:

הסולן שלהם זה ג'ארד לטו
!!! הוא משחק את המסומם החמוד ב"רקוויאם לחלום" והוא ממש חמוד D: אבל לא כרגע- פחות יפה לו השיער ככה והוא נראה טיפה שמנמן

miaBaby

New member
../images/Emo174.gifעונה ואוכלת ארוחת בוקר!

ממממ גבינה.... משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי בלילה לטיול ואיכשהו השגתי לעצמי ראיון עבודה להיום במקום ממש מגניב :) משהו רע שקרה לך השבוע: שהייתי בעצבים ודי מתוסכלת רוב השבוע מזה שאין לי עבןדה XD שיר השבוע: rolling stones - you can't always get what you want תוכנית השבוע: סמולוויל? (סופסוף הורדתי פרקים חדשים כי לא היה לי זמן לראות בטלויזיה :) ) סרט השבוע: the persuit of happiness - הזמנתי בVIDEO ON DEMAND, חייבת לסיים לראות ספר השבוע: אין לי זמן לקרוא בין כל החיפושי עבודה שלי לצערי, מחכה להארי פוטר 7 כמו כולם XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבוד! טיפים! משכורת! משהו! המלצת השבוע [כל דבר]: צאו, תעשו... דברים לא קורים כשיושבים על התחת, שיעור לחיים ישר מפה של עצלנית טהורה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שלייייייי תמונת השבוע: הקופון לפרוזן יוגורט שמצאתי אונליין! זה המקום הכי מגניב בעולם שאפשר למלא לבד איזה טעמים שבא וכמה שבא ולשים על זה איזה תוספות שבא ויש הכל! פירות, שוקולד, אגוזים, סוכריות... וטעמים פסיכיים! יאמי יאם.. אחד ועוד חצי אחד חינם P: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה קשה, אבל זה למטרה טובה. :)

Hawkgirl

New member
הנה נגמר לו עוד שבוע :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכינו לי חתימה יפה - מה שאף פעם לא קורה. משהו רע שקרה לך השבוע: וויכוח משפחתי. שיר השבוע: Lucky Star - Motteke Sailor Fuku <--- נשפכתי מצחוק ממנו XD תוכנית השבוע: Kyoshiro to Towa no Sora <--- התחיל רע אבל המשיך טוב סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לראות Lucky Star המלצת השבוע [כל דבר]: לראות אנימה ._. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כן, אני אלמד למתכונת בתנ"ך היום" <--- רותם חיה באשליות? תמונת השבוע: החתימה השקסית שהכינו לי התוכניות שלי לשבוע הבא: בעזרת השם Lucky Star ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בכללי... בסדר, רק אבא שלי חירבש את כל המצב רוח של כל המשפחה עם ההתנהגות המגעילה, האגואיסטית, והפרימיטיבית שלו ._.

MorraniChan

New member
סיכום השבוע שלי ../images/Emo19.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הצטרפתי לפורום D: משהו רע שקרה לך השבוע: לקחו את סבא שלי לבית חולים... שיר השבוע: lithium של Evanescence תוכנית השבוע: קפטן פלמינגו XD סרט השבוע: ספיידרמן 3 [כי זה הדבר היחיד שראיתי] ספר השבוע: "פינוקי הולך לגן" [הקראתי את זה לאחותי הקטנה] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדעת את התשובה בקשר לחו"ל!!! המלצת השבוע [כל דבר]: אל תמעיטו בערכו של דבר לא חשוב ו..אינטרנט זה כיף! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אוף! בגרות במתמטיקה זה כמו קקי של אפרוחים" - "O: אל תקללי את הקקי שלהם! ><" [זה היה אחרי שמתמטיקה הציף לי ולחברות שלי את המוח..] תמונת השבוע: http://www.animals-roof.org.il/gag/newsite/gurim1_files/image003.jpg התוכניות שלי לשבוע הבא: מתכונת בלשון, 2 טיולי שלח, חזרות ל3 קונצרטים, ולהתקשר למורה שלי לפיתוח קול סופסוף^^ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שבוע מתיש ומעייף.. אבל שורדים ^__^ [ציון השבוע: 4 מתוך 10] שבוע טוב לכולם!

chen010189

New member
מחר בגרות בתנ"ך:S

משהו טוב שקרה לך השבוע: זה היה שבוע רגיל לגמרי.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה שיר השבוע: פוש איט בייבי של שון פול תוכנית השבוע: האודישנים של כוכב נולד 5 כמו שבוע שעבר
סטנדאפ בחינם!! סרט השבוע: בתול בן 40 ספר השבוע: לא קראתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מעניין בינתיים המלצת השבוע [כל דבר]: אממ..לא יודעת.. כמו שאמרתי זה היה שבוע רגיל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הוא עשה לי את השיער פטרוזיליה"-מרגול!
תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ים וקניון..נקווה שיהיו עוד ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבההההה

מאיוש33

New member
../images/Emo28.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: חטפתי וירוס...
שיר השבוע: "קול גלגל" של שוטי הנבואה
ו- NOW WE ARE FREE מגלדיאטור תוכנית השבוע: "הבורר" ו"מדריך ההישרדות של נד"
סרט השבוע: שודדי הקאריבים
ספר השבוע: " נעלי בלט" - ספר חובה!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לאנשהוא..לא משנה לאן העיקר לצאת מהבית שהייתי תקועה בו כל השבוע בגלל כל המבחנים! המלצת השבוע [כל דבר]: אם מישהו חולה אצלכם במשפחה עדיף לשמור מרחק..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:משפט סיני עתיק אומר:"אם אין לך מה להגיד, תגיד משפט סיני עתיק"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ....NOTHING
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד...CAN BE BETTER

מאיוש33

New member
אופסס ../images/Emo191.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: קיבלתי 100 ש"ח מסבתא!
ועוד תמונה בשביל הכיף: תודו שהוא שקסי!

Hawkgirl

New member
*מצטרפת לשאלתה של תמר*

היה עוזר אם הפנים לא היו חשוכות XD

mikeys barking

New member
לפי האתר למטה אני כבר מבינה מי בתמונה-

ואני חייבת לציין שהוא נראה כמו בת, וזה די מפחיד. (בהנחה שזה ההוא מטוקיו הוטל, כן?
)

מאיוש33

New member
לכל השואלים- זהו ביל מטוקיו ../images/Emo99.gif

בהתחלה גמלי הוא נראה כמו בת, אבל אחר כך מבינים שהוא ממש לא נראה כזה, הוא פשוט פריק

mikeys barking

New member
*סטגדיש*

משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי מה לקנות לאח שלי ליומולדת ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שבית ספר זה בזבוז של זמן :/ שיר השבוע: ברי סחרוף - ככה זה לאהוב אותך, יוני בלוך- מכיר אותו, Weathus - A Little Respect, Led Zeppelin-Stairway To Heaven תוכנית השבוע: אבודים
[סיימתי את העונה השלישית, מדהים!!] סרט השבוע: אוו לא זוכרת ממש. אבל ראיתי את בילי אליוט והיה ממש יפה ^^ ספר השבוע: הארי פוטר הראשון באנגלית XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חמישי ת"א D: *נעליים ^^* המלצת השבוע [כל דבר]: לקרוא :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לאח שלי הייתי יציאה קורעת, אבל אנל'א מצליחה להיזכר X: תמונת השבוע: lovable cupcakes ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא: חמישי ת"א. לשמוע את האלבומים החדשים שלי (קווין, ארקטיק מאנקיז, בון ג'ובי, 2 אלבומים של פלסיבו
) ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עבר וטוב שכך

למעלה